Коментари - Мадона и порасналият ѝ син отпразнуваха рождените си дни заедно в Италия (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бразилско дупе ли си е напомпала? Или просто е напълняла?

Има импланти и /или трансплантирана мастна тъкан отгоре. Каквото и да направи такъв задник не може да отпере, на тази възраст , с нейния хранителен и свръх нтензивен тренировъчен режим и най-вече с неяната структура на тялото. Никога не е била с голям г. ъз , дори преди да се превърне само в жили и мускули като когато беше около 40 годишна

""Очевидно, когато си на 14 г., майка ти спира да бъде готона"." - Извинете за невежеството, но какво означава "готона"?

Момчето е красиво, с най-добрите черти от двамата си родители.

тия снимки са през е@ати и филтрите за лице . даже и ръцете май си е блурнала

бабуля

Най-ярката представителка на сатаната на 20 век.

с танци и песни няма как да задмине путин сталин и хитлер

Колкото и да е трудно, всеки човек трябва свикне с мисълта, че остарява, и да го прави със стил, Мадона като гледам не го умее..

И тази си стана бабичка вече и всичко свърши ! Живота не прощава на никого , и тази няма да я пощади колкото и да се кипри и оперира ! Никой не помни тези преди нея , и тя ще бъде забравена като другите !!

Няма да бъде забравена,до средата на 90-те има страхорни песни, ама това че й се иска да прилича на 23 годишна и се носи като 16 годишна магистралка не говори за стабилна психика...То след толко' кYРoве, алкохол и дрога няма как да си наред в главата, де!

Изключително противна жена. Нещо като американски еквивалент на нашия Азис.

Какви ДВЕ деца споделя Мадона с Гай Ричи,бе? Щерката е от някакакъв кубински мисля танцьор. А пук другите две ,,чаровни,, щерки просто не се виждат в нощта. .

Цял живот тичане, гимнастики, йоги, фитнеси и накрая какъв мазен гъз е отпрала... Освен, ако не го е подплатила със силикон, все едно, много зле изглежда отзад...

Да видим ти как изглеждаш отзад на нейните години. Без значение на пол. :-D Сигурен съм, че ще умрем от смях. А тя, милата, вече нито пее, нито си показва гъза. Мадона е това, ей!

Що не си траеш, бе! Нещастник. Дай тебе да те видим....покажи се

А ако ме видиш на улицата, ГАРАНЦИЯ ще се направиш, че не си ме видял! :))))))) Но, първо аз вА замолих да си пуснете снимчици. Дайте принос към фотографическото изкуство!

Ами вижте я и отпред.. все едно е глътнала диня. Такава топка и е корема

заприлича е на извънземна

клатим всичко

А облечена ли беше? Нали помните как започна нейната кариера ...

Не, че започна, но това привлече вниманието към нея. Както и творческият й псевдоним, който беше тежка провокация към вярата на 2 милиарда души. Скандалите продават, обаче. И жената, макар да няма читава песен след "Frozen" си е поп-царицата. За разлика от Саманта Фокс, Сандра и още стотици като тях, с които Чиконе беше от един дол дренки.

мДамммм, ма айде малко да прочетем преди да коментираме,а? Така за обща култура....Тоя "творччески псевдоним" е рожденото й име....Преди "фотоалбумът Еротика", който всъщност се казва "Секс", има 4 издадени албума и 3 световни турнета и една компилация, която между другото все още държи рекорд по продажби....и всичко това без да се е събличала.... Та я пак помислете как е почнала кариерата!

Ех...хубава мацка беше преди. Но сега се е превърнала в нашите циликонови кукли по инстаграм с които дира ни залива всекидневно. Що така падна тая жена??? Не може да си вечно млад. По добре на възраст в добра форма, от колкото циликоново чучело!

Мадона бие и наща Андреа по фото фокуси :)))

Тая парантия сигурно се чука със синчето ... или поне му духа !

То и баща ти го правеше с теб, но няма да си признаеш нали?

Основен принцип в психологията е, че човек предполага за другите, това, което сам би направил. Нарича се "проекция".

Потърси спешно помощ от психиатър, наистина ти го казвам без ирония. Само нещастен човек с много болно съзнание може да пише подобни гадости.