17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде Мади , утепай селяците

Брей какви разбирачи, какви анализатори тук! Прочетохте ли критиката, слушахте ли албума! Надуйте на макс сръбското и бг поп-фолка и си трайте. Гоца Божиновска е номер 1!

Тази класация е без Абсолютно никакво значение в ерата на Spotify, YouTube,Apple Music, ......

Ти явно не купуваш :) Хората, които искат обаче, да слушат музика на любимите си изпълнители и са фенове, явно купуват, било то на тази певица или друг изпълнител :)

Билборд е класация на американски извратеняци и не е никакъв критерий за качество.

Това, че има най-много продаени копия, показва единствено добро разпространение в търговската мрежа, но в никакъв случай не означава, че един албум е "най-добър". Закусвалните също са продали най-много копия за седмица, но това не прави хамбургера по-добро ястие от задушения омар.

Коментара ти според мен не е релевантен. Първо, хората, не са купили албума, само защото има добро разпространение, а защото или са чули че е добър или са фенове или и двете, . Което означава, че за тези близо 100 000 хил души албума е най добър по един или друг начин, най малкото защото може би са фенове и харесват тази певица. Що се отнася до закусквалните, задушения омар, не го купуват защото може би е по скът и недостъпен за повечето хора, а това че хората купуват повече хамбургери спрямо задушен омар, означава точно това, че хамбургера е по предпочитан от задушеният омар, било то заради цената или заради вкуса. А ти си хапвай задушен омар, щом той е най добрият за тебе :)