Мадона: Уайнстийн флиртуваше с мен по открито сексуален начин

Певицата си отдъхнала, когато разбрала, че продуцентът застава пред съда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Брейй тоя е селския бик на холивуд, как е смогнал, да се чуди човек.

на Крис Тъкър или на Крис Рок, все тая. Та там се обясняваше каква е разликата между това да си заможен и богат. И разликата е, че от богатвтото и да искаш не можеш да се оттървеш, колкото и да харчиш. На английски е по-друго, там е "rich" и "wealth". Та баба Мадона има "wealth". Над 600 милиарда добре инвестирани, които сами работят, така че колкото и да изхарчи, те пак се връщат при нея. Не го прави за пари, а за слава, щото си я позабравихме, нямама читава песен от 15-20 години. И най-вече от скука и липса на внимание.

Грешка на задклавиатурното устройство.

tonk11

Флиртувал по сексуален начин. Ми по какъв начин се флиртува? Нали в крайна сметка крайната цел на флирта е точно секс. Да си говорят за смърфовете ли?

смърфиета , жена на татко смърф ли е или му е дъщеря а той е вдовец ?

Искало ти се е ???

"Харви флиртуваше по един открито сексуален начин с мен, че и нещо повече!", довери Мадона." Това как да го разбираме. Може ли подробности.

Когато една жена, била и певица се чекне пред мъже гола или полугола, това не е ли сексуален намек. Защо няма сексуален намек към някой беден, а все към богати.

бараш. Всичко се плаща иначе, дори и след време.

Че дъртия пръч не си е поплювал с всички хубави артистки е ясно. Но и Баба Мадона хич не му отстъпва, цяла библя може да се напише по неин сценарий.

Одъртя и тя ... и вече никой не иска да чука! Напоследък за да се шуми около нея стана пропагандно лице на ЛБГТ обществото, но това едва ли ще и увеличи ограничените приходи.

Шуш, Мадона е мултимилионерка, нямат изхарчване. Работата е друга, животът отминава.

Ма верно ли, ма?.Жива да не бях.И ти като вица за бабата дето я изнасилили.И ти реши да се похвалиш, а ако може и някоя кинта да изтръскаш.

Да изтръсква какво? Кинта? Смешни човече Мадона има богатство близо половин милиард, 500 млн. зелени гущери. И при това честно спечелени.

на стара слава, плейбек и електроника до дупка плюс поддържаща балетна група.

му викахме ухажване, мари! Сега му викате сексуален тормоз... А и точно ти, която имаш цяла книга с фотоси дибидюс гола да се правиш на луда? Би трябвало още да я пазя някъде, казваше се "Секс", излезе 1993 г. и си е откровенна порнография. Донесе ми я един приятел от чужбина. Сигурно все някой я е сканирал и я има и онлайн.

На една дето си е показала вулвата на цял свят не и придирям, но няма да седна да чета каво и е мнението по даден въпрос. Одърте и да си живее спокойно там. Не ме интересува.

и круши ли имаше в устата 30 години, та чак сега се сети? Или просто сега издава нов албум и всяка реклама е добре дошла? Нещастна бабушкера..

тая разпоретина ли намери да го каже?!

Мадона ми налага сексуален тормоз с клиповете си, особено през последните 15 години.

... ами тя и Мадона открито флиртува с мен, чрез клиповете си

Като го е правил ти що МЪЛЧА тогава ма ОВЦОООО ??!!!!! Сега всички се сетили уж за неща от преди 20-30г . Аре у лево парцал !

Същата патка, която публично обеща да направи свирка на всеки гласувал срещу Тръмп, защото той не уважавал жените?

този разпоретина практикуваща кабала и изредил я целия холиуд и ен би ей най вероятно е била опраена от харви:)

Айде бе, тя не се вижда, че се държи за оная работа в повечето от клиповете си и откровено залага на сексуалността, за да е успешна. Щото едвам пее и песните й от 20 години насам са едни и същи - пълна скука. Сега пък не била от тях, како Сийке. Между другото, има един експеримент - двама души се преобличат като полица, застават на улицата и хората започват да се обръщат към тях я да ги упътят, я за нещо друго. Казват им, че не са полицаи, само така са се облекли, следва шок и недоумение. Та този експеримент идва да покаже, че ако си се облякла като мурва и се държиш по съответния начин, няма защо да обвиняваш мъжете, че са се "припознали", нали така?

Уффф, и ти ли ма?

Навреме се е сетила тая … Точно тя се чекнеше по сцената в началото на кариерата си, за да я забележи някой, ама сега друго пее!

тая колко е гнусна

браво, център-нападател, "Мадона - Холивуд", 2003