17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А не е същото.

на стари години много жени от движението за права и свободи - #ми ту са се почуствали като изнасилени на млади години. че и пари спечелиха от това свое чувство... а "ню йорк таймз" е бастион на джендъриата, не на патриархата. но на кралицата на фалшивото пеене на живо ѝ е простено да прави такива елементарни внушения... :-)))

Жената си е жена а мъжа е мъж и това докато има хора ще си остане така. Света е на мъжете и това също ще си остане така. Бабичката си е бабичка и колкото по-бързо го разбере толкова по-бавно ще изкука. А и още нещо, ако не бяха мъжете в музикалния бизнес никой нямаше и да чуе за Мадона. Най-вероятно щеше да прекара живота си някъде там из улиците на големия град. То това се отнася за всяка жена във всяка една свера на живота за всяко кътче на света. А и дами не си въобразявайте че има мъжа на този свят който наистина да смята че сте нещо по-различно от ЖЕНА.

Мераклиите свършиха, намеци, но греда, остават ѝ сал едните чувства, но това е от горещите вълни!!!.

ВСЕ ЕДНО ДА НАМОКРИШ ВОДАТА :)) И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ , ВОДАТА ДА ТЕ СЪДИ ЧЕ СИ Я НАМОКРИЛ !!!! :))) ПЛЯВАТА ВИНАГИ Е НА ПОВЪРХНОСТТА !

Според мен просто е търсила повод да употреби в общественото простарнство думите "изнасилена съм" и "ама и на 19 ме изнасилваха"... (га че някога е спирала да се пуска да я изнасилват)... С 2 думи някак в главата сякаш ми звучи сексуалното послание към мъжете, ако търсите секс, елате тука ще го намерите, изнасилвайте ме до дупка...

NYT бастион на патриархията хахахахахахаххаха

Авторката е написала тези неща, защото е ЖЕНА!!! Ако беше мъж, нямаше да забелеи цвета на пердетата. Ама мадона пак мъжете обвинява. Аман от неосъзнати "звезди" с политкоректно "мнение". Щяла да бори патриархата. Ако имаше патриархат, ти щеше да си домакиня, а не супербогата певица!!!

Папа дон'т прич!

Щом ни занимават с подобни глупости... тоя свят тотално е откачил!!!

Леля Мади се почувствала "изнасилена", ти да видиш! А колко девственика си обезчестила ти самата ма...пача!

Добра певица .... ама айде сега и тя стана жертва ...

Мадона е 1958 г, така че е навършила 60 г . Не, че това има значевние, ама като пишете нещо, поне проверете елементарни неща.

Объркала е песента Like a virgin, или е объркала чувствата, знае ли човек.

се чувстваме като изнасилени, че си се кръстила на Божията майка, а пееш гола, ама...

"По думите на Мадона нюйоркският вестник си оставал един от бастионите на патриархата" Почвам да го чета редовно!

Я пък тази, сама си пееше в първата песен че се шиба за пари "Some boys love me , Some boys fuck me , I think that;s okeey" . Я да си каже на колко девствени момчета е платила да ги обезчести.

Плюете по приМадоната Лили Иванова, а я вижте тази Мадона до къде го докара.

Лили Иванова я слага в малкия си джоб.

И тази не си пие хапчетата.

Като бяхме тинейджъри през 80-те, колко пъти сме я изнасилвали по списания и плакати, ама тогава не се чувстваше насилена.

Без да влагама чувства само с методите на дедукцията стигам до следните заключения: За да се почустваш като изнасилена означава, че знаеш как се чустват изнасилените и поне веднъж през живота си си била подлагана на това...

Кухи лейки сте, чети статията до край, не само заглавието.

тя ясно кадва, че й се е случило.