17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на dir.bg за това, че пишете и информирате хората за красиви неща като мода, шоу бизнес внасяте лъч светлинка в очите на озлобения ни и явно от коментарите по долу изпростял народ

da be qsno ... wse kucki ot klasa... to i az peq ama v gorata...

Какво и е дала България на нея и на семейството и та да и е българско името? Само главоболия от 1944 до ден днешен. На циганка била приличала, изказа се някакъв вещ антрополог по-долу... Чисто испански фенотип си е момичето... което ме навежда отново на въпроса "за какво да и е българско името". И като чета останалите коментари и ми иде да перефразирам Петър Моканина: "Боже, боже, колко простотия има из тая България, боже!"

Тая Мафалда заслужава името си. Красота. ;-;

В тоя прост сайт вмето да напишат една статия за хора под 30 години със степени от университети и с няколко езика не могат да си намерят работа нито за 1500 нито за 700 лв и се налага да емигрират пишат за мадридския крадец проституиращата му внучка и разни африкански усойници женени за разни пиявици играещи го принцове.И разни идиоти и идиотки ги защитават в коментарите.

Неграмотността Ви е потресаваща.Нито дядо и е крадец, нито пък момичето е кучка.

Н.В.Симеон втори подпомага много талантливи българи.Бащата на момичето Кирил Сакскобурготски също подпомага българско училище в Лондон .Това, че тя е родена в семейство с огромни финанкови възможности и роднински връзки с всички монархии не я прави кучка .

тая по добре да я бяха кръстили Бълзия . по добре звучи

Триете ли, папуняци нецелунати?

Какво ли не правят хората за една чанта на Майкъл Корс...

Жалко за всички драскачи тук, че никога няма да се измъкнете от РАБОТНИЧЕСКО-СЕЛСКИЯ си КОМУНИСТИЧЕСКО долнопробен манталитет!!! Навсякъде по света, хората четат ако искат или не четат ако не искат, въпрос на личен избор, а не като вас ПРЕЛИВАТЕ ОТ ЗЛОБА, защо бе ? ..предполагам сте млади хора, а сбърканата комунистическа система ви е КАСТРИРАЛА, та не приличате на човеци..Пфуу...

Блюдолизец на огризки и отпадъци... Пфуу...

Недей да злобееш, де.. :))) Да не би във вените ти да тече синя кръв, че се разпени толкова на коментарите? :)))

просто е... народа го мрази... украде народа сега го гледаме как пирува,...

yoannasavova@

С какво е украдил народа? Когато дядо му е дошъл в България София е била едно голямо село .Благодарение на златото, което майката на Фердинанд вкарва в България се стабилизира българския лев като валута .

yoannasavova@

Това , че вие го мразите не преписвайте простащината си на целия български народ

yoannasavova@

Това , че вие го мразите не преписвайте простащината си на целия български народ

Съгласна съм РУ

Какво ни интересува тази информация,че ни я пишете? Прочетете си коментарите.

Много добре правят, че пишат за хубави неща , а не за простотии .Мафалда е наследничка на фамилия, която е част от българската история .А колкото до коментарите простотията и злобата не са критерии затова какво да се пише и какво не.Пишат за истински събития , а не фалшиви новини за което определено ги приветствам

Мармалада всъщност е един Контифлюр.

А вие какъв сте ?

Не разбирам Кобургите на дира пари ли са дали, че мине се не мине някой ден и паф, новина "Дедо плаче за дворците", "Малкият Хасанчо изяде една круша", "Внучката изпя песничка"...

Ох, пак ми прилоша!

Те нали всички са Българи,освен дедото и синовете, са само с български имена като ги гледаш ,а и всички говорят перфектно Български език и прославят България по света.Те са позор за един народ с история и една нация ...

yoannasavova@

Позор за една нация е просташко ,злобно и неграмотно население .Това момиче се харесва в световния шоу бизнес и по бащина линия има български ген .Какво лошо има в това ?

Аз искам да питам няма ли да благоволи жълтината да се извини на Софийската Опера и Балет и да публикува официално опровержение на водевилчето срещу тези прекрасни артисти на световно ниво? СРАМ ЗА ВАС! СРАМ! Не прочетох дописката по-горе, в която ми разхвалват некфа си там!

И над тази Мадафака(като над баща и) тегне проклятието на българите, което беше предизвикано от ЛъжливКрадливДедо...!!! Дааа - до девето коляно...!!!

За какво проклятие говорите ? Тя се реализира много успешно като певица .Ако това наричате проклятие дай Боже върху всеки музикант такова проклятие.А това, че сдядо и си иска имотите, които са придобити с лични средства на фамилията не го прави крадец.А това, че щял да ни оправи за 800 дни беше наистина прекалено наивно твърдение от негова страна . При нас и Господ да слезе пак няма да ни управи.Бием се в гърдите, че сме народ с история , а оставяме да се рушат паметници, музеи ,ротонди . Вместо да се радваме на успеха на това момиче ние го оплюваме . Вместо да държиме сметка на тези, които наистина в момента ни крадят и водят до просешка тояга обявяваме за крадец човек, който си защитава личния имот , дарил е хиляди левове за подпамагане на талантливи българи , постигна висок процент на раждаемост по време на управлението си .

какво хубаво Българаско име Мафалда Манафова Сексогурготска... да ва в Манафите скапани...

Кръстена е на сестрата на българската царица Йоана - принцеса Мафалда Савойска, загинала в нацистки концлагер. Продължавайте да пишете гнусотии за едно младо, талантливо момиче - излагате само себе си с простотията си.

откривам повече корени с Айше от колкото с Йоана...

тук е пълно с идиоти. Много сте права

Благодарим на ДИР, че ни осведомява за житието на нашите царски особи. Така е при който си има късмет да се роди със златна лъжичка. То са модни ревюта, театър, езда, опити да се пее и свири. Потърсих в тубата нещо за тази Мафалда. Е, ми всяко трето момиче в кой и да е телевизионен формат "Гласът на..." пее по-добре. Няма лошо, като й писне да се занимава с музика, може да се заеме с физика и инженерство.

Тревожа се за Мика Стоичкова-Рамаданова. Няма вест за нея вече половин година.

По добре за царски особи да ни осведомяват отколкото за местни випове от които лъха простотия на ента степен и често са и с престъпно минало . Внуците на Н.В.Симеон втори са образовани и интелигентни хора. Може би трябва да тръгнат да въртят кючеци и гюбеци по дискотеките та да се издигнат във вашите очи ли ?

Сарфалада по секскобурготски - това с какво се пие?

Ич не ми пука на кого на микрофона е пяла Мафалда!

И на мен също не ми пука за Мафалда ! Интересувам се от хора с българско потекло!

А3 искам да дойде да ми свири

От прессекретариата на Дедо вече се усетиха и наследниците не ни ги описват като принцове и принцеси, за да не се дразни народа на републиката.

ДИР-овци, това ужасно много ни интересуваше. Някаква си с еврейското име Мафалда била пяла. Може да е всякаква, но не и българка.

прилича на дедо си, малшанс за нея...

Какъв мал шанс ? Тя си е много добре . Българите сме с мал шанс . Толкова сме озлобели и изпростели , че не можем да се зарадваме на нещо хубаво .

Лъжи ме Мафалда, лъжи като "българския" Секскобургот!

Мафалда - това звучно, чисто българско име?.........