Магърдич представи нова агенция

Със специална пресконференция в „Студио 5“ Магърдич Халваджиян и Атанас Янкулов дадоха старт на първата по рода си в България агенция за артистичен мениджмънт "Top Artists".

Обратно в новината

Коментари - Магърдич представи нова агенция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Адмирации за Магардич Халваджиян. Крайно времр бе някой да погледне на тази индустрия професионално. Мисля, че добре би било в този проект да намерят място и статистите. Едни и същи са на всякъде и кой печели от това- никой. Нека се знае ,че тези които държат на качеството, то те да са в този проект. Успех на брилянтната идея сътворена от един истински родолюбец,при това професионалист.

Uдеята е добра,ще поживеем ,ще видим реализацията -засега сподвижници са само "фирмените"му артисти и приятели. Tои е известен с това,че залага само на сигурно-на доказано гледаеми чуждестранни формати.Kоето не намирам за лошо.

преди години един приятел ми каза - когато видиш нисак маж бягаи далече от него.и наистина толкова години минаха а от тия по големи комплексари,злобари и нещастници не сам срещала.всеки един /аз им казвам един и петдесет с вдигнати раце/ е злобничак,и иска да се покаже ,че е висок.

Добро изхвърляне,няма що-да нямат право на други договори освен с тях.Вие да не лансирате Бионсе,Принс,Алиша Кейс или какво????Горките нещастници дето ще ви се вържат на алчноста!Да видим после колко и какви мизерни участия или 1-2 клипчета ще им осигурите.Жал ми е за талантливите деца в БГ

Идея нямаш от този бизнес, селски.. по-добре си мълчи - ще изглеждаш поне умен.

Нема свестни у агенцията на пръв поглед... само за Хилда са колибая, ама мож да има причина... Ужас, щели да придстаят адренълинкити! И на кой? Или просту заемът мястото на Росен Чолуф?

Чудя се кой от посочените в списъка пръв ще избяга от арменското ченге с рев и писъци. А че това ще стане до 6-7 месеца можете да бъдете сигурни. Ако не и по-рано.

които е приятел с магърдича, ще е топ.

Браво, арменецо, поне ти се сети за бг-музиката! Надявам се тя да е качествена, а не като посредствената българска музика, правена в момента.

Лансиран е, зашото и той е доносник на службите.

Браво за активността, но... по западен образец, при правилно разчитане означава "копи-пейст", както обикновено. Или с други думи кражба на чужда интел.собственост. Тези го правят откакто са се пръкнали в публичното пространство. Но все пак браво за активността им.

Ами защо не я кръстиха с българско име тази агенция. Нали ще прославя българската култура

Ако прекъснат простотията Мюзикаутор, ще е добре. Иначе - факт - пайнер може, а нормалните попчета - не, заради липса на такава агенция.

Пайнер може, защото там има специалисти с идеи, които не ги мързи. В новата агенция кой ще е този? Пияндето Наско Янкулов, дето в 9 сутринта вече е на третата водка? Или Магърдич, който е зарит от работа? Не стават нещата само с плюене по чалгата - иска се и акъл, и труд, и талант!

Аман от разбирачи!Атанас Янкулов не пие алкохол от 4 години,а ако обвиняваш точно Маги в липса на талант и трудолюбие трябва спешно да се прегледаш.

"Необходимо е да се създадат правила на разпокъсания сега пазар на артистичен продукт, в който всеки се спасява поединично" - т.е., всичко трябва да минава през моята агенция, и аз да взимам % за това!

Бг. телевизиите са окупирани от едни и същи елементи.Там за да влезе външен човек е невъзможно има само едно условие просто трябва някой от тях да умре та друг да заеме неговото място.И пак не се знае дали умиране има утърване нема от тези поплювковци.

Това са пълни глупости! 2013-та сме, някои живеят още в ерата на дисковете и касетките и импресарските агенции за цоцане на артисти и изпълнители.