17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много добри хора са!Ангели!

Чудесни, позитивни, усмихнати!! Честита перлена сватба!! Дай Бог всеки му такова семейство и такава любов!

Чудесни, позитивни, усмихнати!! Честита перлена сватба!! Дай Бог всеки му такова семейство и такава любов!

Не ми харесват Само показност колко сме богати какво празнуваме!!!

Здраве! Че се обичате е ясно!!!! Обичта е емблема на вашето "лудо" семейство!!!! Да празнуват заедно златната сватба на БЕБО!!!!! АМИН!!!! ШАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!

Здраве! Че се обичате е ясно!!!! Обичта е емблема на вашето "лудо" семейство!!!! Да празнуват заедно златната сватба на БЕБО!!!!! АМИН!!!! ШАСТИЕ И КЪСМЕТ!!!

Броите ли годините, нещастници... Бройте, бройте да не изпуснете 50-така и после 100-така

този мазен мушморок поне за празника да бе поизмил малко косата си... Кой знае каква воня се носи около него... Много неприятно излъчване има и от двамата, той мазен, тя лигава...

Той е нахален, алчен и бездарен ПЕЧАЛБАР. Тя пък е напълно побъркана женица. КЪМ ВЕЛИКОДУШНИТЕ ИМ И "БЛАГОРОДНИ" ПОЧИТАТЕЛИ: ТОВА не е "хейт", а самата истина за тях, а има и по-лоши факти, но хайде, ще замълча... Харесвайте си ги (това е ваше право), мен обаче не ме кефят, хич даже и има защо!

Повдига ми се от мъже с неоформени коси, миришеш ти на нечисто, имащи дьльг нокти на малкото пръстче..... и т. Н Защо ме занимава един никаквец с неговите сватби! ??? Майната му!

" Перлена сватба"... Я, кажете: Това основателен повод ли за фризьор и изкъпване или трябва да се чака диамантената?

истински баба и дядо са станалеее

Събудих се тая сутрин и ми беше паднал в левия крачол. Това нормално ли е?

Магърдич е истински пич! Г-н Халваджиян,България ще те запомни,защото направи много за телевизията!Не могат да те стигнат многобройните псевдоинтелигенти!

Ъъъъъ... мен пък много силно ме боли уя! Че си го преместим, че заскуба!

Значи така, без маска и без грим...както каза поетът! Мчи то булката е с по-къса коса от булчото бре! Това знак за творец ли е? Щото класиците са казали, че брадата не прави философа, както и такето накриво и лулата не правят художника. Но да са живи, за да са зрави и обратното!

СТИГА С ТИЯ МАСКИ!

Оф,хейтъри, хейтъри... колко личи, че нямате представа нито от история, нито от география, ама да си плюете ей така. Все едно да се каже, че всички дръпнати са китайци. Има разлика между арменците от Армения и тези, които цял живот от поколения са били диаспора. Ето случай, за който пасва приказката, че когато тъпакът мълчи, поне не му личи. Като няма какво да кажете - поне си мълчете... Не е нужно да се пишат глупости на всяка цена. Нетът е за забавление и за научаване на люботности. Ето сега например може да си погледнете това, за което говоря, ей така - за обща култура. Няма да боли.

Само да допълня, че поста ми е по повод тези, които пращат българските арменци да се бият срещу азерите в Карапах.

че защо задължително трябва да си арменец че да ходиш да се биеш в Карабах на страната на Арменците Може да си всеки друг на който не му е безразлична тяхната съдба или позиция ако щеш в даадения конфликт или просто за идеята или дори просто за пари

Г-Н НИКОЙ ТЕ СА ХЕЙТЪРИ, А ТИ СИ ГЛУПАК

едни и същи муцуни , които могат да си позволят да живеят като хората.... без да деградират, щото обскужиха прехода, половината им игчачи са участнции в медиината кампания по приватизацията, като Слави , Зуека, Рачков все уаствалив облъчването което ни докара бедите, но никога не са изпадали в ситуациятав която милиони честни българи изпаднаха, те живеят на друга планета.... затова и изглеждат свестни не са се сбъскавали с несправедливостта която им донесоха

Следва кехлибарена сватба, сапфирена сватба, тюркоазена сватба, коралова сватба, абаносова сватба, пластмасова сватба - и така, докато някой от двамата не напусне бялата земя. Важното е да са в новините.

Hac..xa ce.

Най-добрия кадър на Нов Български Университет, браво!

Да са живи и здрави. А, тези дето пишат против арменците са турци. Надявам се, че на арменците това им е ясно и не се сърдят на нас българите. Дълбоко се съмнявам, някой българин да има нещо против арменец. Имам съученици, приятели, съседи и никога проблеми, Не лошо, напротив, всичко най-хубаво за тях!

ми че то всички ние сме лигльовци такива кавито Магърдич ни възпита и сътвори чре своите блудкави продукци ми да беше правил нещо по сериозно...

Мали-й, що е злоба, що е завист, що е ТУЛУП , що е чудо !! Наистина си заслужавате Боко.

е момиченце!?

Живи и здрави да са, но си загубих уважението към тях след като години наред се мазнеха на Борисов, а сега, защо ли не се учудвам, обърнаха палачинката и сина им дори беше изявен катунар на Орлов мост.

Не плюйте арменците, класа над нас са. Маги и фамилия са жив пример. ЧЕСТИТО !

В жилите им тече повече българска кръв...страшни арменци са!

не виждях някой тук да плюе арменците по скоро забелязах съмнения у хората безполезните качества на конгретния индивид- лигльото Халваджиян

Тези ли са класа?

Тези двамата може да са класа само над Гала и Стефан.

Живи и здрави да са !!

не е в състояние да се радва на чуждото щастие...типично за дребните, завистливи душици! Пожелавам много щастие на семейство Хавладжян!

Че радвай им се, кой ти пречи. Нас ни дразни излишната показност и сладникавост. А и най-често тази показност няма нищо общо с това, което е в действителност. Те си знаят у тях какво е.

Отвратена съм от речника на коментиращите.Така е защото завиждат.Няма да си го признаят,но практиката показва точно това.Наричайте го както си искате,но сте безсилни и затова правите грешки.

Не всички българи са такива.Ето-вие,аз...

Радвам се на такива двойки, защото са се намерили и са сполучливи, а тези, които нямат това щастие съскат като змии срещу тях. Но керванът си върви, псетата да си лаят. Да са живи и здрави. Дори са готини.

Речника си е баш в стил програмите които Халвич продуцира нали той така ни възпита чрез своите безполезни продукции

Да имаше за какво, да завиждаме коментиращите ... ама няма дори едно свястно качество у тях, да не говорим за външността им ...

Блага ракия ще пият ли?

* ходи ли пред посолството на азербайджан да протестира или се счита за "българин" ?

правиш ли разлика между Азербeйджан и Армения?

Видяхе ли се колко пари струвате бг.другари.Точно вие създавате етническите проблеми.Ама защо се сърдите,като ви наричат селяндури?Думата ми е само до тези които коментират. Какво като са арменци?Ако беше някой друг,пак ли така ще плюете?

Доказахте го,че сте злобни драги коментатори.Какво са ви направили Халваджиян лично на вас,че така ки мачкате?Ами пуснете си и ваши снимки на събития,усмихвайте се и се радвайте.

Лиготии! Щастие голямо особено със снахата им! Хайде стига всичко се знае!

Аман от Арман и от Нагъзич Халваджиян, не са чистоплътни и физически и душевно.

Чекнене чекнене чекнене ... И адаптирано мляко

нали затова са циркови артисти, за да се чекнат ... хаха

Арменските тарикати Нагъзич Халваджян и Ербаб Бърборикян са си е.али мамата арменска, намерили са добра среда да паразитират за сметка на будалите в България.

Платена реклама, изгъзъци и кич...

Този арменски тулуп, както и другия, дето зове за метеж са намерили на хляба мекото и на живота лекото. Да вървят да се бият срещу Азърбайджан, вместо да разтягат пичи масали тук.

Толкова ли няма новини, че се принудихте да ни занимавате с тези плазмодии.

Не са луди тези мазни арменци, дето ядат баницата, а глупаците българи, които им я дават. Този келеш да върви да се бие с азерите, не да разтяга пичи масали у нас. Другия арменски тулуп дето насъсква комунягите да свалят законното българско правителство е същия мазен глупак и търтей.

злобен, завислив е ганчо.

Аман от тях. Много важно.....

Този герберски, новотелевизионен и маскиран хрантутник, върл психар на тема коронавирус, маски и КПП-та.... Ама така се правят пари, можеше да е в театъра в Ямбол на 324лв щат...

Тоя дали се къпе?С тази мръсна и мазна коса не ми се мисли какви са жълти гащите му!!!

Това не е работа на магарето....нал тъй, теб какво те засяга....

Завършилият за клоун Магърдич и фризьорката Кременка с поредната клоунада! Тези двамата са наистина с акъл на фризьорка и клоун. Истинската любов няма нужда от афиширане. Тя е съкровено, истинско чуство, което е само за хората, които могат да обичат!

Снаха им е малко кльощава. Трябва да позакръгли ханша малко.

Ти пък снаха? Приятелка на сина им. Как да му дадат да се ожени? Ще им вземе парата имота :)

Живи, здрави и заедно да са още много години!!! Само който има брак от толкова години знае, че никак не е лесно, и това ТРЯБВА да се отпразнува! :) Хубаво е, че все още има хора, които ценят брачната институция! И аз съм такъв. Наздраве!

Парвенюта, които си мислят, че живота на околните се вътри около техните лични преживявания.

Най-точният коментар!

Що ни занимавате с тоя Нагъзич сега бе ?