17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако бях на нейно място щях да си направя един генетичен тест за произход...тази жена има нещо африканско/азиатско в себе си. От структурата на лицето, до цвета на кожата и къдравата коса. В Англия и САЩ тази ще мине на 100% за африканка...никой не би я определил като европейка или бяла.

Егати грозната маймунска физиономия макар че фотошопа яко е играл пак си е маймунска а тоя нещастен човечец бивша кука настояща мутричка няма да я издържи много време тая повлекана

А сега да не пропуснете и кръглия месец на Тоца Крокодила, че нали и там годишнини и месечини празнуват! Жизненоважно ми е.

Желязков нали в Африка при роднините щеше да живее?Защо се върна отново тук този павиан?!

Хубава жена! Мулатките са екзотика, а тази е и много стройна!

Пише за някви все едно са нЕкви

Коя е тази Маги и кои са знаменитостите? Някои от ъндерграунда ли?

Тази женица по рано се казвала Желяскова,а сега Сидерова.На турски (сидер=желязо),пак си е Желяскова,само че на турски.

На турски желязо е демир,а не сидер.Първо питай и тогава коментирай.

... xaugyT Cugep ga He e om... PVC?!?

Много пошло да парадираш с чувствата и половинката си ; да демонстрираш "класа", като си снимаш храната, която ядеш. Няма културен човек, който да направи такива снимки. Първенющината и простащината явно са закодирани в някои хора и те горките няма какво да сторят. Дано това запълни духовната им празнота.

Повервах им :) малко са 27 снимки, ако наистина се обичат поне 56 трябва за доказателство

Бивше ченге няма, както и бивша шантонерка, така че за парите не ги мислим.

Ромале джавале. Алабала. На кого му пука за тия.

защо ми изтрихте коментара, така смятате, че ще спрете хората да НЕ харесват такива личности, така ли, много бъркате, една пружина, колкото повече я натискате тя толкова по-нависоко отскача!

Дир, поне слагайте червената си точка за платена публикация, че да не се чудят читателите ви защо сте отделили толкова внимание на тези индивиди.

Сякаш все още иска да натрие нечий нос... :-p

Кои са тия, че май нещо съм пропуснал?

“Една година“:)) Браво! А дано има снимки и от втората :)), ама....

ХААХХАХАХАХАХАХА "най-иникалният мъж"... Най-уникалният мъж на света не е женен (все още). А тия са ми доста смешни. Истински щастливите хора не си споделят нещата в нета. Нямат нужда.

Как си изкарват хлябът тези хора и имат свободно време за фитнес и екскурзии,незнам.Това сякаш в България е възможно само.Тук в Европа подобен живот водят наследници на богати семейства(от поколения) ,дори децата на богати банкери,лекари и т.н.Се трудят много,учат и работят и определено не изглеждат,като този господин(физически),а интелектуално пък съвсем.А за да си успешен навсякъде по света се изисква минимум интелект.В България явно е различно

Казваш нещо, колкото да се почувстваш умен. Никой не е длъжен да ти казва с какво си изкарва хляба. И не е необходимо да си богат наследник, за да отидеш на екскурзия в Италия. Лично аз съм ходил два пъти без да съм наследил богатство.

Човекът се опитва да ти каже нещо друго, но понеже си път, като тези в статията ти е много трудно да го разбереш, но аз не съм толкова възпитан и ще ти го кажа така, кви са тези отрепки и с какво се занимават, та постоянно тази и същата, като нея Ковралетка и други подобни ходят насам -натам, какви са тези воаяжи с чии пари, от къде тези пароци бе, кои са те, кралски особи, или гУеми интелектуалци с постижения в науката, музиката , изкуството, с какво се занимава този КОН, аааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!

Добре де, кажи какви са тия отрепки и с какво се занимават?

не ги знам и не ми пука, в крайна сметка всеки си носи отговорност за живота си и действията си пред Бог ли, пред друг ли ... не знам, да се оправят!

Изглежда хубава жена. Поне на снимки, не я познавам, за да знам повече.

Прилича на онези дето се говорим за тяхната интеграция.......

Ужасно влюбена в себе си жена, толкова си е повярвала.........

..до следващия уникален мъж....!

Моля първо да ни разясните кои са тези уникални персони и с какво са заслужили място във вашето издание, и тогава ще прочета какво са правили в Италия. Апропо, милиони туристи от цял свят ходят всеки ден в Италия. Чао!

Каква е тази Маги и защо пишете за нея?

Не сме спали след тази новина!!!

позьори