17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този човек (Макрон) вече доста отдавна се занимава само с евтин популизъм...разбира се, че това трябва да се направи. Но въпроса е как и още по-неприятния въпрос към споменатите трима лидери е - "Не бяхте ли вие, които унищожихте светските режими в Близкия Изток, които искаха същото за момичетата?" Така че тези тримцата са тройка лицемери (за да не употребим по-силни думи).

Причините били "от бедност до ранно забременяване, сексуално насилие и "все още твърде ограничаващите социални норми"." Да започнат с последното! Ако накарат дървените глави на фундаменталистите да проумеят, че и жените имат право да се образоват, ако вкарат малките момичета в училище, ако се образоват, тогава и ранното забременяване няма да е така масово. А сексуалното насилие и сега си е наказуемо, просто трябва да се прилагат законите. А бедността е спънка, но никога не е била пречка за образование, стига да има желание човекът.

основната причина е в традиционното отношение към жените, вкл. и на Балканския полуостров - че са необходими само да раждат и да слугуват, който не вярва, да прочете библията и корана, където са приравнени буквално с добитъка и донякъде към децата, сега има някаква светлина в тунела, но при тези вкоренени догми, не знам как ще стане, вина имат и жените, възпитавайки готованци и почти господари /имам предвид господари на жените/ като последното е повсеместно по света, а не само в мюсюлманските старни......

Макрон,Тереза Мей и Трюдо да дойдат да се запознаят с дон Цеци

Стига им се бъркахте в живота на африканците бе, гадни колонизатори!

Ако не бяха гадните колонизатори, местните нямаше да знаят какво е огледало, да не говорим за влак.

Личи си, че образованието не ти е по вкуса, но нека поне децата да се образоват.

А момчетата кога? Това не е ли твърде сексистко и дискриминационно?

то е хубаво да се пообразоват малко и мъжете-джихадисти

в исляма няма предразсъдъци към жените, така че къш, макарон такъв....

Много е далече 2030та. Колко поколения прости хора ще се произведат до тогава....

До 2030 ще пораснат необразовани милиони такива и от най-ниските прослойки ще възпроизведат още повече такива.

Ха, така де ! Нали затова докарваме всички африканци в Европа. До 2030г. трябва да ги образоваме.

Добре са решили! Само не знам с какво ще транспортират ман-галките в Африка! А някои от тях са майки с деца! И кой ще им плаща детските и социалните помощи за самотни майки!