Алла Пугачова стана майка на 64

Руската звезда Алла Пугачова стана майка на близнаци на 64-годишна възраст.

Обратно в новината

Коментари - Алла Пугачова стана майка на 64 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това тяхното не го разбирам, но на Киркоров го разбирам. Та когато децата им са на 10 тя ще е на 74! Я доживее да пълнолетието им я не!

Че тя може да живее и до 90 години, що я погребахте на 75?

няма лошо. осигуряват се работни места по този начин. помислете - 4 бавачки тоест 4 жени, които няма да гладуват !!! чудесно !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пишете коментари колкото си искате и оплювайте Алла и Галкин, но защо намесвате Лили Иванова?Какво общо има тя с излагацията на някяква си баба, богата баба, която няма задръжки.

Само да кажа, че яйцеклетката й била замразена преди 11 години, така че си е напълно възможно да станеш биологична майка на 64.

От ЕДНА яйцеклетка още не са измислили начин да се родят близнаци:)

Добре, де. За сурогатното майчинство нали трябва нейна (на Алла Пугачова) яйцеклетка и негов (на Галкин) сперматозоид? За него на 37 е ОК, но тя откъде е взела яйцеклетка на 64? Още ли има цикъл?

Не съм много компетентна, но съм чувала,че ако не си с изчерпан яйчников ресурс, имаш голям шанс даже и да забременееш на тези години по естествен път. Всичко е до физическо състояние на организма.Има и млади същества без здрави яйцеклетки. Но медицината доста е напреднала и за всеки има надежда, докато е жив.

Говориш врели-некипели. За да има някаква яйцеклетка, пък било и некачествена, трябва да има цикъл. Щом цикълът е спрял, значи е с изчерпан яйчников резерв. В днешния напрегнат живот едва ли на 64 има цикъл. По-скоро няма цикъл. И медицината нищо не може да направи. Доста запозната съм. Няма цикъл - няма яйцеклетка. Най-вероятно е с донорска яйцеклетка и негова сперма, + сурогатна майка.

Тази баба я помня още като изпя"Арлекино",и тогава не се превъзнасяше толкова.А този Галкин е некрофилик за мене.Добре де,неможеше ли да каже,че тъй като е много богата прави добро на две деца и ги осиновява,а се пише сурогатна майка.Какви са тези изжръщения.Майката си е майка,независимо как е забременяла,а осиновителя прави едно добро дело.Защо един бабишкел и един некрофил ще се правят на някакви си измислени сурогати.Осиновителството си е един хуманен акт,достоен за уважение и небива да се измислят разни обидни форми и названия като сурогат.Това звучи,като долнокачествено нещо.А осиновяването си е наистина много хуманен жест.Ама парите какво ли не правят от човека.Маймун на дърти години.

...извращения,извинявам се.

Типично изказване на български мАж - прост, злобен, нагъл, завистлив и неграмотен... Като си такъв велик хуманист осинови си ти 5 нещастни сирийчета, не казвай на другите какво да правят! Жената е искала да има нейни наследници, могла е да си го позволи - направила го е! Тези деца ще бъдат със сигурност гледани по-добре и по-щастливи от макар и възрастните си родители, отколкото много други деца на млади родители гледани в мизерия, бой, глад и изнасилвания!

Типична реплика на един малоумник,елементарен при това,който не е вникнал,поне с клетка от мозъка си в това което е написано,а отговаря със задника си.Граматичната или правописна грешка,при това поправена,не толкова опасна,колкото тъпнята в кухата ти лейка.Явно си същото парвеню като тези двамата.Запомни,майката е една и е само майка,а осиновяването си е един хуманен акт,без сурогати и е редно да се извършва в подходяща възраст,а не от баба и внук.

na teya godini se kazva baba .shte gi gledat detegledachki tia ima pari. da sa jivi i zdravi

Айнщайн точно е казал кое е единственото пезгранично нещо .

'

да са живи и здрави, но е трябвало това отдавна да го направи а не на 64г., въпреки че тези деца ще са добре осигурени и гледани. 4 бавачки от сега.........!

алла пугачова стана на баба яга на шейсет и четири...

Когато една жена иска да задържи един мъж може да направи много неща. Това е едно от тях. Тя може да си го позволи, но някак не мога да го приема. Може би, защото сме свикнали да мислим, че артистите се раздават на публиката, че са безкористни, че са нашия нравствен ориентир и барометър. Алла е пяла през цялата си кариера за любов, за нежност, за сърдечност и изведнъж си наема сурогатна майка. Това е шок за много от нас, защото си е чист бизнес, обмислен с хладен разум, което се разминава с представата ни за нея. Може би сме старомодни, може би тя живее отдавна в друго време..., а може би има неписани природни и човешки закони, които просто трябва да спазваме.

Аз съм по-голям от леля си с 2 години. Баба ми я ражда на 44, бащата е с 26 години по-стар от нея. И какво от това? И едно време е било така- по 10-ина деца: и снахата ражда, и свекървата ражда. Стига предразсъдъци. Демокрация сме, всеки да ражда когато си поиска и колкото си поиска.

И какво от това ли? Ами малко циганско изглежда. А баба ти ражда толкова, щото дядо ти не може да си контролира еякулацията, а не защото му се искат толкова много деца! Айде сполай!

И кое му е циганското? Нима в твоя род всички са били сексуално образовани едно време?

Сега е ред на Лили Иванова да направи същото, и да покаже на света, че пак е 1.

Т.е. ред е на Лили Иванова да стане баща :D :D :D :D

Майка е и единствената жена, което едно дете знае като майка. Майка подготвя детето си по много начини

Майката си е майка каква гаранция има колко ще живее един човек ?цялата аристокрация от миналото пък и сега е отгледана от интелигетни и еродирани детегледачки стига с тия грешни представи за майка че като гледам как ги възпитават сега нямам думи

Алоооо.. Да си чувала, че съществуват едни препинателни знаци като точки, запетайки.. Мама ти неграмотна.. Мнение ще ми пишеш тук... а името си правилно не можеш да напишеш. Мърша!

Ох- относно внуци- тя си ги има, цели двама! Относно децата- мъжът и е много по- млад от нея- ще дочака внуци от тези деца. Относно каква майка е- ами щастлива е! Относно мразещи всичко руско- радвайте се на Лилито Иванова- жената си няма никой!

Трима са внуците на Алла.

Ха ха - била стара, била грозна, била смешна... Що пропускате момента, че е милионерка, че още от сега им е наела по 2 бавачки на всяко дете, че им е обзавела по няколко стаи в двореца си и, че ще бъдат осигурени во веки веков?! Много й дреме на нея - вие тук дето злобеете - какво мислите по въпроса.

да се нарича майка една жена, която не си е износавала децата, не ги е родила и по всяка вероятност няма да се грижи за тях, а няма и да дочака внуци

Ох, каква драма, няма да осъществи великата мечта на средностатистическия жител в България, а именно, да има внуци. Най-важното в живота е да има човек внуци явно.

По твоята логика, най-големите "майки" са ромките. Не е вежно да износиш и родиш естествено, а да отгледаш и възпиташ едно дете дори и да не е твое. Но какво да се обяснявам на някаква тесногръда и елементарна лелка...

Да го отгледаш и възпиташ самия ти, а не само да демонстрираш финансови възможности наемайки детегледачки, по-късно частни учители и помощници.

Аз съм осиновител. По твоята логика не съм майка, защото не съм износитела детето си в утробата и не съм го родила. Срам и позор! Защо господ или който и да е там, дава на такива тесногръди "кухи лейки" като теб деца??? Заслужаваш твоите деца да имат проблеми и да се наложи да осиновяват! Тогава да видим "каква песен ще пееш".

алла пугачова= вампир ! дира, и да ртиете и да не - тя сие ВАМПИР! НЯМАМ ДУМИ!

Ти пък си много ограничен/а и прост/а.

Ти па щот' си мнго 'убав!

Извинявам се за допусната от бързане правописна грешка-БОКЛУК, а не буклук

отврат

Горките деца... Извратеняци.

От написаното разбирам,че ме определяте като буклук!?Много показателно за Вас!Няма да влизам в полемика,защото не го заслужавате!Аз питам-ЗАЩО БЪЛГАРИНЪТ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАДВА НА ЧУЖДОТО ЩАСТИЕ!Моля отговорете като НЕБУКЛУК"!!!

Еми евала на жената, шом иска деца да са й честити! На Мксим Галкин му се чудя, 27 годишно момче от еврейски произход и водил руската версия на "Кой иска да стане милионер" /нашето "Стани богат"/. Той за Алла ли верно се е оженил или за милионите й в зелено! Не защото Алла с таланта си си ги е изкарала за разлика от нашенските далавераджии от политически произход най-вече, но все пак!

Либов бе Белий.

Максим е много по-богат от Алла. Второ: даже да е нейна яйцеклетката, дано да е жива и здрава да пее на абитуриентския бал на близнаците. Понеже ми е връстница, вече и аз мечтая за поне още 20-тина години живот

Тук с вас съм абсолютно съгласен! Алла е велика певица и съм горд, че тя от българския Златен Орфей през 70-те изгря!)))))))

питам Дира , защо не санкционира по правилата антибългарски коментари,чиста проба безпросветна омраза!

Отвратително, побърка се тоя народ.

само боклук може да нарече обективната истина злоба.а обективната истина е,че парите развалят човека и той губи представа за мярката и правилата в живота. е, това е направира аличка - купила си галкин; поръчала си дечицане че Бог не й е дал деца навреме;сега си е наела няни за свидните бебенца.

Преди да пишете се осведомете. Алла Пугачова има дъщеря, която е родена през 1971 ва година и е известна актриса и певица в Русия. Бог не и бил дал дечица навреме, аман от невежи хейтъри. Какво значи навреме? от 20 до 25 години? Ако Вие остарявате и навлизате в ранна менопауза на 30 години има хора, които са жизнени и здрави дълго време в живота си.

браво ето това е отговора....Алла е прекрасен артист и човек ,....много ми харесва Филип бившият й съпруг , голям талант и той, покрай него изчетох доста за тази звездна двойка и тяхната истинска любов....колко ми е тъжно тук за хората , които никога не са имали в живота си истинска любов....Алла с Филип е правила всичко възможно да му роди дете въпреки напредналата си възраст не успяла....Алла има прекрасна дъщеря на 44 , която е майка на три деца!!! т.е Алла е и щастлива баба и сега пак щастлива майка, аз приветствам това решение на тази жена и престанете тук да бълвате злоба и гадост , пари.... дворци....в тези дворци са останали и хора, които имат имат и ценности!!! не всичко в този свят е само пари, пари...

Българинът е не само прост,но и завислив човек-"не е важно аз да съм добре-важно е вуте да е зле"!Защо не можете да се зарадвате на чуждото щастие!?Що за хора сте вие!?Всяко дете е дар небесен!Има ли значение на колко години са родителите,как е заченато!?Важно е,че е създадено и очаквано с любов!Моите поздравления към родителите,нека са щастливи и те и децата им!

Не българинът, а шопът........То за това е Вуте.....няма по-прости и завистливи от шопята - дървените сувенири :)......

Ти много ги разбриаш тея.. Шопята, дрън- дрън.. я си стой в кошарата насело и величай баба ти Алла и бебето й.. :-) След 15 години като го води на училище, ще питат детето дали това е баба му :-) Имаме си достатъчн грижи, че за Алла да ни е еня.

Къде е бутонът dislike

какоф е тойо крокидил???? ъъъ малее, сина ми се разрева бе, сега пак ще вика нощес, тс тс тс. Честито иначе за децата (щех да кажа крокодилчетата, хахаа, извинявам се), но все пак сега е така пък след 10-15 години нз

ами спри да висиш пред компютъра, за да не ти гледа детето простотиите и вземи му обърни малко внимание. Кой знае какво още е видяло от екрана ти...

всички се ваикат има ли Aла яицеклетка ,няма ли ! Aбе хора ,проблема на Aла не е в матката ,а вав водката. а наздраве!

Красиво събитие възхищавам и се!!!

Ала Пугачова не стана майка /по същия дори начин/ 10 години по-рано на децата на мъжа си Филип Киркоров. В друг креват е била и не са я занимавали деца. Може да съм злобен, но съм почитател на Филип Киркоров и в момента той е събрал много повече злобни коментари от нея, за начина по който се е сдобил с деца. Защото му е омръзнало да й се моли. Той също има право на щастие и наследници, които е в състояние да осигури и образова. Но днес тя е щастливата мама с 4 детегледачки, а той сам с леля си Мари. Да е жива и здрава все пак. Дано този пети брак е наистина бракът на живота й.

Стига сте спорили дали е майка или не? Майка е тази жена, която го отглежда, възпитава, бди над него, плаче с него, смее се с него ... наблюдава и се радва на всичките етапи от израстването му, другата е просто - родилка. Не всяка родилка става майка, но всяка жена, която иска да стане майка , дори да не може да роди ... може да осъществи мечтата си.

Чудесно! Поздравления! И пожелания за здраве, весело и безгрижно детство и само радост да им носят. И дай боже да наследят актьорските умения на тати и певческите данни на мама. Децата са най-голямото богатство и по-добре да отгледа още 2 дечица, отколкото да се грижи за кучета, котки ... много радост и късмет на цялото семейство!!!

От психологична гледна точка за децата ще е стрес да имат толкова възрастна майка когато започнат да разбират. Когато навлязат в пубертета тя ще е минала 75 и ще е на прага на 80-те. Все пак младия баща ще компенсира донякъде.

Добре, че Чарли Чаплин не се е допитал до теб, но сигурно 8-те му деца от Уна О'Нийл са много психически обременени.

баба ти Ала, и на 80, пак ще е по-млада на ъкъл в сравнение с теб.

Кое е умното в това да оставиш едни деца без майка в най-ранна възраст? Защото човек дори пари да има умира.

Нередовна работа... Що не си гледа старините Алла и да си пее... Какво е нормалното в зачеването и раждането на тези деца?

какво ви пречи че жената си има две деца бе злоби със злоби-не пречете на другите да живеят и да се радват на живота -всеки има право на живот деца и щастие а вие със сигурност сте оскотели от собствената си злост и сте пълни нещастници-българия най-злобната нация в света и най -нещастната-затова ще се стопим до няколко десетилетия

Децата ще и викат майко,бабо !!

ще и викат стара маика

по какав начин? ами продаваш си част от тялото- в случая - матката, хормоните и цялото им деиствие. каква е разликата да си продаваш матката или да си продаваш ваншните полови органи??? няма разлика. и го правиш-- щото нямаш пари. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Когато работиш някаква работа, независимо каква, то е за да изкараш пари. Излиза, че за целта пак продаваш тялото си - ръце, крака, очи, мозък и пр.

И е казано в съдния ден вашето тяло ще свидетелства против вас.Ръцете ви,краката ви,кожата ви,всичко ще свидетелства против вас.За тариката ще вметна.В устата на човека може да влезе вода,кафе,чай ,сок.Той пие.Това е чисто и хубаво.Може и урина,помия.Това е мръсно и лошо.Така е и с изразходването на останалите части.С ръцете си може да милваш,да жънеш да месиш хляб.Това е чисто и хубаво.С ръцете си може да крадеш,да продаваш дрога на деца,да играеш комар.Това е мръсно и лошо.Така че, не е все работа.

Децата са най-голямото богатство за едно семейство! Но гените са нещо друго. Млад баща, стара майка (спорно е дали тя е майка), сложно...

Shteshe da e za uvajenie, ako beshe osinovila .Ima tolkova mnogo bedni detchitza bez grija. Surogatna maika= e perverzno prinujdavane kam prostitutzia na bedni jeni.

Хехе, ти по какъв начин си мислиш, че се става сурогатна майка?:))

Аз пък пих суроватка и станах суроватна майка на 84, даже сега кърмя отрочето, защото си подплътних със силикон и ботокс. Даже пропях "Камино-о, ой, Камино-о...."