Вихра: Храня Ава с биопродукти, вместо с хрупащи боклуци

Водещата на предаването “Споделено с Вихра” се оказа голяма фенка на здравословния начин на живот. Тя храни дъщеричката си Ава само с биопродукти.

Обратно в новината

Коментари - Вихра: Храня Ава с биопродукти, вместо с хрупащи боклуци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За Вихра безплатен биопродукт от мен / 10 сс /.

как един не написа нещо полозително толкова ли сте злобни един кам друг само злоба и завист в тази булгаря затова сме на това полозение *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Голямо мрънкане! Всичките сте уж много бедни, но до един давате пари за цигари и алкохол всеки ден! Децата ви са последна грижа!

Ако си беше останала в Харманли, дори щеше сама да си ги произвежда био продуктите!!

една тъпа овца (извинявам се за определението)! Нали мизерстваше с 270 лв. издръжка от Иван? Тогава с какви средства купува биопродукти на дъщеря си?

Това недоразумение с телешки поглед защо мисли, че може да поучава останалите? Тя откога стана майка за пример, че и да поучава? А как обяснява на дъщеря си пенсионера - любовник, за който пресата гърми?? Да вземе да се скрие по-добре, предлагам аз!

Да се изкажа и аз. Писна ми от тази мърша и изцепките й! Миризливото опосумче ще започне да ми става симпатично и най-вече мъчно за него, като си представя, че 10 години тази мърла се е мотала около него и му е изпивала мозъка. Той завалията и затова пиеше и се блъскаше безпаменто във витрините.

Не че сега не го прави. Пиенето имам пред вид

Сега разбирате ли причината да не обичаме селяните, дето се изживяват като арестократи. Цървулен хайлайф...

Хем гола, хем голяма. Био- добре, но колко струват?? Всеки иска здравословен начин на живот, но една баница е 1 лв , а тези продукти са в пъти по скъпи. И какво въобще ни занимаваш?? Аман от теб Лигло

И Кузов ли яде биопродукти?

При 270 лева месечна издръжка горката Вихра може да храни дъщеричката Ава само с био-продукти.Хайде миличка спри да се жалваш,спри да се хвалиш,че ставаш отблъскващо досадна .

току що я видях,да купува сладолед на Ава!!!!

Сигурно е бил "био сладолед" , а и не хрупка... Видя ли дали имаше сироп?- тя нали не одобрява захарите с оцветители...овцата проста...

Не разбрах какво толкова е казала Вихра, че да я нападате така. На мен тя ми е по-скоро антипатична с тоя ПР, но в случая няма нищо лошо в изказването и. Много ясно, че биоябълките са по-полезни от чипсове и близалки. Така че не разбирам защо някои хейтъри тук я обявяват за "бъгната" или луда..... Аман от скучаещи хора, които намират живота на известните за по-интересен от своя и единствената им радост е да оплюват, независимо кого.... Хубав ден.

След, като от толкова постове не си разбрала, защо хората оплюват това опулено същество, нама смисъл да ти се обяснява.

И ние на село ядем био храни непрекъснато, няма кинти за близалки, чипс, фафли и пасти, затова рупаме ябълки и сливи, ама не ни включват в новините....

У Харманли пълно с биопродукти!Що стои в мръсна София?Никога не би се върнала там,нали?Като всички селяни дошли тук и забравили откъде са.Пази Боже сляпо да прогледа!

eeeeeee дос,а ми се от тая

Г-жо вихра, а ябълката ако е т.нар. от вас био, няма ли да има в нея червейче?? Така, че не се заблуждавайте с био и то в БГ!

Хора, моля Ви най-сърдечно. Престанете да ни натрапвате тази жена. Страхувам се да отворя хладилника, за да не се покаже отвътре. Нима нищо интересно не се случва в тази държава, че разчитате на подобни безлични и бездарни хора да запълват публичното пространство. Тази жена е известна не защото е талантлива, интелигентна, благотворително настроена, а защото имаше своя кратък звезден миг да бъде омъжена за известно лице, покрай което доби популярност. Явно много го е закъсал "светския живот" в страната...

+1

Хладилника - добре, но ако те погледне с влажен поглед от тоалетната чиния тогава ще е страшно....

parvaty

абсолютно! Плюс това госпожата явно печели достатъчно, че да плаща за БИО! Айде, холан, бе! то не бе Иван, то не бе Андрей, то не бяха и техните жени!!!

Откъде да сме сигурни, че "БИОПРОДУКТИТЕ" в магазина наистина са "БИО"? А че цената е безумна и неоправдано висока, е факт, независимо как ни убеждават, обикновено собствениците на такива магазини. Щото всеки, който е виждал краставица и домат в реална градина, много добре знае за какво иде реч. Другото е снобизъм. А какво яде Вихра, Ава и т.н. на кого му пука?

Чудесно, но да не реве как мизерствали с детето.Всички знаем колко струват биопродуктите/ако изобщо са такива/ и едва ли тези, които не могат да си ги позвилят не ги купуват, защото не знаят колко струват антибиотиците .Тая много насериозно се е взела...

Добре ни наставлява и дори укорява. Може би затова нарича 300 лв. издръжка - жалко подаяние. Много хора от тези на които дава акъл хранят семейства с 300лв. Ако не е опосума Иван сигурно нито някой щеше да я е чул нито видял нито пък тя да ни дава акъл за био-продуктите. Най-обичам някой да ми обясни че е по-добре да си здрав и богат, отколкото беден и болен.

Много точно казано.

Вихре, миличка, а колко струват мозъчните клетки? Каква биоябълка с тоя чернобил наоколо, каква биосалатка с американските антибиотици в нея. Но ако искаш, хвърляй си парите на вятъра. Само недей да обясняваш, че това е обичта към детето. Тя, уви, не минава през корема. не вменявай вина на родители, които харчат пари за образование, а не за рекламирани простотии.

вихра е еднa досадна ,проста и безкраино непрятна жена

Много егоцентрична личност. Развали хубавото предаване на Камелия.

аз пък моите деца ги храня така: едното паси сладко люцерна направа от ливадата, за да е съвсем пресна, а другото подхапва шума от дърветата и гадинки от под кората, пак с цел всичко да не е консервирано. след обяд ще приложа снимки, защото сега съм навън

Абе то и аз знам, че ако примерно дам 100хил. отгоре ще си взема Хамър и ще съм сигурен, че ако катастрофирам няма аз да съм размазания та после да давам 300-500хил. за лечение ама не- стиснат съм и глупав и заради това няма да си купя такава благинка. Защо позволяват на кухи от към съдържание т.н. водещи и "звезди" да говорят глупости!? Защо всеки, който има дете смята, че той/тя зне всичко за да раздава акъл, а останалите току що сме паднали от Марс и как да гледаме деца ни е чуждо и непонятно!? Още повече разведена жена да ми дава идеи как да се справям аз в моето семейство!!!

Тая направи PR от сватбата, от развода си, от дъщеря си.. Ако не беше Иван щеше да е нуличка, каквато всъщност си е - една харманлийска нуличка.

Добре, че проби и събра някой лев горката покрай Иван, иначе и ти щеше да си тъпчеш детето с прословутите хрупащи боклуци. През ум нямаше да й мине да обикаля по био-магазините.

Много умно расъждава момичето, те я питат колко струват биопродуктите в магазините, тя колко после ще дават за антибиотици. Ами я кажи на един клошар който гледа за парче хляб в кофите, да иде да си купи нещо био. По горната класа хора едвам могат да смогнат със сметките пък за храна естествено че ще гледат кавото могат да си позволят, и за био продукти не стигат. И расъжденията ти са не като на блондинка, по зле дори, като на тъпа пача. Защо ни занимават с тея не разбирам, ало link докога. Това ли са най-важните новини???????????????

Тая пък нали мизеруваше, последно живее охолно или в мизерия.Шматка.

може би тези биопродукти растат на друга планета, а. то и ти си яла от тях, та си толкова проклета. да е живо здраво детето ви, но си помисли хубаво за помощ от психиатър

Тъпа, ококорена крава! До кога ще ни занимаваш със себе си? Храни детето си с каквото искаш и да знаеш, че никой не се интересува от това и от самата теб. Не виждаш ли, че всяко споменаване на името ти в някой сайт предизвиква лавина от обиди и подигравки към теб? Скрий се бе жена! Противна си и дразниш. Вземи пример от врагинята си. Да се е изказвала или съветвала някого?

Моля ви, бе хора! Спрете да я цитирате тая бе! Абе тоя охлюФ ли намерихте да давате за пример на майките бе? Нали точно тая реве, че не й стигат парите? И за какви биоябълки, равни на антибиотици говори изобщо??? Бе дайте й инсектицид бе, моля ви!!!

браво вихра! това наистина е важно и трябва да се направи нещо, защото хората наистина не разсуждават какво вкарват в телцата на горките си деца! по-добре да ги лишат от играчка и дреха, отколкото от качествена храна, но това за комплексираня и неинформиран гражданин е доста сложна мисал! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тая мода с био продуктите ми е много смешна в БГ. Няма човек от града, който да няма вила/село от където може да си набавя поне плодовете и да не дава тонове пари за чужди продукти

Абе не знам дали е преодоляла кризата от развода, но яко се е бъгнала, милата! Явно никъде не прочела, че голямата далавера днес е с т.нар. "биопродукти". Ама щом превзетите фльорци като нея искат "биопродукти"- ОК, имате ги!

И какво е "био" - разбрала ли е тая лигла? Напиши и "биочипс" и ще умре от задоволство колко здравословно я храни.

Иване вземи си детето че тая ще го побърка

А,Иван какъвто е простак,ще я довърши!

Тя пък е голяма умница, горката. Толкова е тъпа и проста, че няма накъде. Не знам с кого спи и кой я лансира, но като водеща е абсолютна нула.Толкова е противна, лигава и отвратителна. Иван добре се отт(ърва от нея