Коментари - Мамуд и Бланко спечелиха голямата награда на фестивала в Сан Ремо (видео) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ема и Ана Мена също бяха много добри

Трябваше да спечели Елиза според мен

Това не е вече Сан Ремо , който познаваме от толково години и който беше символ на качествена музука! Беше класен, беше на високо европейско ниво! Беше, беше... За съжаление с това последно издание, Сан Ремо умря и това е официалното му погребване! Това не е и Италия, която познаваме, с непримиримите и бурни, емоционални италианци, къде сте? Спите ли или и вие вече сте мъртви?!....

Не ме интересува дали мамуд е педераст. Според мене по-лошото е , че той се казва Алесандтро Мамуд и е предпочел ислямското си има пред италианското. А се ползва с всичко, коет0 дава Италия . Ислямизацията настъпва - тя е в главите на европрйците, а управляващите се правят на ударени

Лично предпочитах Моранди но той мина сами на 3-то място. Но понеже всички критикувате само да ви питам... А къде е вашата българска песен? Май не сте много на ниво.

Куршум за Египетската Ислямска ЗМИЯ- Мамуд !!! Тоя трябва да го убият и да му вземат парите и всичко. Така ще СПАСЯТ и Италия и България. Някакъв турчин- ИЗМАМНИК, се прдставя за грък с името- Coyot и направил песента-Remember. Турците плащат ПОДКУПИ за да я пускат тая песен по всякакви РАДИОСТАНЦИИ... Още като чуеш песента и разбираш че е турски КЮЧЕК.. А като ВИДИШ и клипа по телевизията, виждащ че наистина араби участват в тоя клип... Туй е по- ЗЛЕ и от ЧАЛГА.. А пускат тая песен по всякакви радоистанции като, включително -Energy... Гледай как турците плащат ПОДКУПИ за да пускат да слушаме турското ЛАЙНО !!!

Редовните новини за фестивали като Сан Ремо, които са от значение само на локална италианска почва, и никой освен италианците и две три държави от бившия соц, имат сантименти към тях, явно са намигване с лека нотка на носталгия към по-дъртите като мене, които още помнят соц времената, когато събития като Златният Орфей се считаха за апогея на музикалната сцена.

нещастница

Ха-ха! Без грам критино мислене или собствено мнение, но пък да обиждаш анонимно, щото не ти харесва нечие друго мнение, те прави щастливо същество! Дерзай!

Браво Мамуте чакаме те на турне в България

Интересно как най-големите мъже първи надушват меките китки.

Санремо напълно деградира! То не бяха репресирани негърки, трансджендър, мамуди, апели за легашизиране на марихуана.... Музиката остана на заден план и под всякаква критика! Мамуд и Бланко са обида за италианската музика, както и боклуците Манескин. Жалко.... Златният Орфей 2.

другите педали в дира трият да 2 педала не са 2 певеца.

Има една песен от фестивала в САН Ремо 1968 ,която я слушат и до сега.Много е тъжна.Казва се Бяла къща и я изпълнява Мариса Сания .Минали са 50 години,че и повече

намерих я в нета, клипът е с бяла възрожденска българска къща, много ми хареса, мерси!

https://www.vbox7.com/play:1208c384# https://www.youtube.com/watch?v=Xnpd2oAMOuQ Вие сте млади и не знаете ,че тя беше много популярна ,както и италианската естрада.Тази песничка се слушаше и на бригади , и на военното обучение, и в казармата ,няколко години по-късно

Ти къде видя ''бяла възрожденска къща'' в този клип? Пее Вики Леандрос на фона на тоскански пейзаж.

Най-тъпото издание на "Сан Ремо",извратеняци и откачени лелки,от няколко години няма запомняща се песен или да е станала шлагер.Жалко!Показателна педерастка двойка-арабина Махмуд и европейското швестерче.Това ли ни очаква в Европа?!

Разбира ти нещо тъпата кратуна от хубава музика.. Явно имаш скрити хомосексуални наклонности и те е страх да си признаеш, на затова толкова те дразнят тия красиви момчета.. Разкрий се, няма нищо страшно, живеем в 21 век все пак..

Готино парче са направили двамата

Да не си се объркал ? "Направили" или "поели" ?

За себе си ще кажа, колкото и широко да разтварят прозореца на Овертон, каквито и малки /ама те не са малки / стъпки да правят в посока на признаването на перверзиите,ще кажа ,че въпреки напредналата си възраст ще продължа да харесвам,умните ,интелигентни,възпитани и добре образовани жени, ще продължа да обичам съпругата си и дъщеря си с цялото си сърце, и душа,до последният си дъх.Широко се разтваря прозореца на Овертон ,не без помощта и на нашите родни североатлантически и еврогейски предатели.Целта на всичките тези демонстрации не са зрелите хора ,защото 95 % от тях показват отвращение и устойчивост на такива перверзии.Целта са децата от нормални хетеро семейства.Самите извратени не могат да се възпроизвеждат по нормален начин и за да имат размножаване са им необходими деца с неукрепнала психика и устойчивост ,които те да превърнат в свой образ и подобие. Разбира се всички тези попълзновения ще се правят под благовидният ,за грижа към деца.Обществото ще трябва да преглътне още други все още не толкова популярни перверзии като:: купрофилията,педофилията ,зоофилията ,геронтофилията ,некрофилията ,както садомазохизма и още каквито перверзното съзнание може да роди.Всички тези перверзии ,оформят основата на еврогейските ценности.Вече няма да е нормално да прегърнеш и да целунеш жена , а да правиш същото с мъж,Ако кажа ,че е отвратително и противоестествено е все едно нищо да не кажа.Излиза ,че ЕС е някаква структура ,която узаконява перверзиите в техният кристален вид.Въпрос на време е да се появят организация на купрофилите и те да искат да консумират на публично място любимият им "деликатес", некрофилите да вилнеят безконтролно

Ти не си ли носиш педалското в душата, и сто Овертона да се отворят, все тая. Само си търсите извинение, според мен. Обичай когото си искаш. Това не може да бъде нещото дето ти боде очото, пред милионите деца умиращи от глад. Просто си презадоволен пост-комунистически остатък, дето Вселената ще си прибере. Никому неизвестен и непознат.

Италия,италианците и християнството! Фестивала Сан Ремо е изроден и съсипан - няма нищо общо с италианските традиции от великите години на фестивала през втората половина на миналия век. Явно е съсипан,както и италианското кино!

пак ли меки китки?

Това е целта на глобализма и неолиберализма да се размие или по-точно да изчезне границата между нормалното и перверзията.Колко удобно се манипулира една перверзия и се презентира като светлото бъдеще

Това е точно пресъздаване на ситуацията в цяла Европа ! Гейственият Бланко пърха кокетно с мигли и си върти сладостно трътка , докато мургавият Мямуд подпира яко отзад и реве от кеф с пълно гърло.

Не съм видял швестер да работи. Всичките се пишат я педерасти по изкуствата, яко конкурси печелят и награди усвояват да има с какво да купуват хляб и вазелин , пък и за Мамуд да остава.

Ако някой изпълнител трябва да бъде промутиран от демократичните,еврогейски и неолиберлни конкурси то той трябва да е Мендараст, или джендар,трансджендър или някакъв друг вид извратеност,или негър ,в краен случай между-расова смес.Тогава успеха е сигурен, още по-добре е ако може да е някакво сумарно същество между негър,педераст ,трансджендър,тогава успехът е повече от сигурен.На този фон онова същество Кончита Вурст ,направо изглежда нормално.

Някога, отдавна, през миналия век имаше италианска естрадна музика, която се сравяваше с "най-модерните" и "най-касови" парчета на англисйката, европейска и американска поп музика. Сега, когато Сан Ремо се печели от рап изпълнители със специално "промотиран" арабски произход натрапващ мултикултура и педерастия вече няма италианска музика. Унищожиха я някъде през 90-те години. Преди това имаше Челентано, Рики е Повери, Албано и Ромина, Мина, Умберто Тоци и още и още... Младите можеха да разпознаят и запеят стотици италиански песни - айде сега някой да запее италиански рап ?! Всичко това се случва, като една прослойка от еврейски продуценти закупуват, завземат и след това ликвидират автентичнито европейско изкуство, в частност популярната музика. Така е във Франция, така в Германия, така е и в Италия. В държави като България, нещата са подобни но с друг нюанс - имаме с Жоро Пайнера ... Всичкото това въврви в синхрон с масовото притискане и силово изкупуване на музикалните телевизии от MTV. Те изкупиха и затвориха почти всички музикални телевизии в Европа. Особено агресивни са към телевизиите излъчващи по-стари парчета - младежта не трябва да знае, че има и истинска не негърска музика. Самите МТВ-та не стават за гледане - вместо музика се излъчват предавания като "младата мама" - за негърки забременяли на възраст между 12 и 20 г. или откровено педерастки и лезбийски вулгарности. Дори VH1 беше унищожена и заменена с MTV'90 i MTV'00 излъчващи само американски посредствени парчета след 90-та година. Предстоят много тежки времена за "бяла" Европа ...

Обективно и вярно - за съжаление италианската музика и италианското кино са погълнати и унищожени в ущърб на италианската и европейска култура. Бяха ми голяма тръпка - сега не струват нищо

Тоя черния арабин дали челасти татуираното италианче? Дейба и изгеения фестивал.

Като гледам ,има голяма вероятност

Доста хомоеротично изпълнение. Не владея италиански, за текста не знам, но продукцията е посредствена... и то доста.