Коментари - Маргарет Тачър и Аугусто Пиночет са кръвожадни вампири във филма "Графът" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за такива марксистки утайки, както чилиеца. Тя и М-р Рейгън САМИ РЕШАВАХА политиката на техните държави, без "консултации" с партньори и "съюзници". Затова сринаха СССР, както САЩ и Британия сриват Нацистка Германия - неудържимо надпревара в технологиите и промишлените мощности. Между другото, когато Г-жа Татчър е премиер и провежда Фолклендската война, аржентински крайцер е унищожен чрез британска технология от ВСВ, разсекретена чак през 1973г - ПОДСКАЧАЩА БОМБА: 4,2 тона бомба под формата на цилиндър се върти отвън на самолета, който ще я пусне, обратно на посоката на полета. От 20м бомбата се хвърля във водата и извършва 10 подскока и достига кораба. Въртенето в обратна посока я кара да се движи надолу по корпуса на кораба, като на 3 метра сработват хидросензорите. Така британците през ВСВ разкъсват 3 язовирни стени на най-големиге язовири а водната стихия отнася електроцентралата и напълва с вода въглищните мини по пътят си. Така германската икономика е спряна. Така Г-жа Татчър и М-р Рейгън спряха съветската икономика - с НЕПОНОСИМО НИСКИ ЦЕНИ НА ПЕТРОЛА. За разлика от Марксиста Байдън, който днес прави приятелски жестове на Путин, чрез космически цени на петрола.

Падението на британия започва с тази госпожа, радетел на гей браковете. Тя първа ги подкрепя и оттам няма спирка моралният упадък на острова. И по-зле ще става.

Ми те са си вампири или поне някаква друга нечиста сила. Да не би да е случайно, че когато умря Тачър, най-поръчваната песен в британските радиостанции беше финалната песен от "Магьосника от Оз", в която играе майката на Лайза Минели.

Те и извън филмаса такива :)

Втора серия: Путин и Пригожин