Марго Роби е повече от кукла "Барби"

До ролята й на Харли Куин в "Отряд самоубийци" мнозина смятат, че Марго е поредната лесно заменяема блондинка в Холивуд, но се оказва, че единственото, което превъзхожда нейната красота, е нейният ум

Обратно в новината

Коментари - Марго Роби е повече от кукла "Барби" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

я вижте в интернет без грим на какво прилича, после ще си говорим. направи една гола сцена във Вълка от Уолстрийт и моментално я направиха секс символ. женицата не енищо особено, а вече е и на годинки...

Със сигурност без грим е по-хубава от тебе, когато си със грим.

Не мога да дам смислено обяснение защо, но не ме привлича като жена. Хем е красива, хем не я харесвам. Но като катриса, според мен, има голямо бъдеще. "Барби" не съм гледал, не мисля и да гледам, но всичко друго с нея си е чисто злато. Не разбрах защо и тя, и Райън Гослинг (също отличен актьор), си причиниха това нещо ... да, за пари, но все пак ... Леонардо ДиКаприо за мен е най-големият съвременен актьор, но е такъв именно защото си подбира ролите.

Искаш да скочиш в кариерата: Черните звезди обличат рокли. Всичките. Белите влизат в програмният образ на самоунижение. Така показваш на "гилдията", че за пари и слава си склонен да изпълняваш командите. Хвърли око/ухо на интервюто на комика Katt Williams коеото минава вече 53 милиона вюта. Там се обяснява.

Благодаря за препратката към интервюто!

Две смислени обяснения, защо не те привлича като жена. Първото е, че има вероятност да те привличат мъже, но да не го осъзнаваш. Второто, може би имаш ниска самооценка за себе си, когато си представяш себе си с по-красиви жени това те кара автоматично да не я харесваш.

Бъркаш се. Харесвам жени, много. Ако трябва да посоча коя актриса най-много харесвам, без замисляне бих казал Розамунд Пайк. Хем е красива, хем има нещо изтънчено и аристократично в нея. Може да е на 45, но красотата ѝ изглежда вечна. Далеч по-непопулярна и по-ненатрапчива от Марго Роби, но пък естествената красота има много по-малко нужда от поддръжка.

Тогава се спираме на втората причина. Харесваш ли себе си достатъчно? Изпитваш ли чувство за малоценност, когато си до красива [успяла] жена?

Розамунд Пайк е англичанка с потекло! Затова е изтънчена и аристократична.

Марго е супер путарана! Представям си я как прави златен душ.

Марго Роби е посредствена актриса, но има емблематична визия и излъчване и затова е винаги в блокбъстърите, така е в тия среди, подбират конкретни хора и си ги налагат!

Това мъжко лице със жабешка уста ако ви е критерии за красота, леле майко... Emma Stone е къде, къде по-женствена, красива и талантлива като актриса.

Нищо не разбираш от женска красота

"...се оказва, че единственото, което превъзхожда нейната красота, е нейният ум..." Е ся ше пръдна от вълнение, изненада, потрес и възхита.

Практически всички постове ги е наврещял все един и същи дебил. Грозна била Роби такава била инаква била. Всъщност е може би най-приятната за гледане актриса в момента. Изгледах "Барби" просто за да я погледам как се барбосва насам-натам, ми много добре беше. Не чак сензация каквато беше като Harley Quinn но отново впечатляваща. И тук не става дума за умения, привлекателност, красота и подобни. Просто най-успешните актьори - очевидно имайки тренинга да бъдат актьори - притежават нещо, което кара хората да искат да ги гледат, без особено значение какво правят.

Изгледал "Барби" хахахахаха Сега ми се изясниха нещата за теб :))

Ами добре, все пак нещо ти се е изяснило. С тая мътилка в главата ти цял живот само да врещиш без да знаеш за какво врещиш - както и тук, не гледал ама да врекне - и твоята не е лесна. Та и 7 плюса си нащрака на поредната тъпащина дето изврещя докато успея да напиша горното, дебиле дебиле, няма спасение за тебе.

по-грозна е.

Има една сцена от Вълкът от Уолстрийт, в която тя се появява по пеперудка в бутиково бельо. Ако има смелост да дойде да си вземе Оскара за това изпълнение от мен.

Лицето и не изглежда естествено.

Виждаме я. Невероятен парцал за избърсване на долни нужди.

Завистта е порок

Кого? Леко си луд май? Или тъп.

Запомних я от "Вълкът от Уолстрийт". Следващите филми имах чувството, че я взимат заради първия... А в "Барби" щеше да е по-удачно да е певицата на "AQUA", изпяла едноимения хит... Между другото, повече ще и отиват роли на "златотурсачка", както започна във Вълкът...

Лини от Aqua вече си е баш лелка, не става.

Да бе, акъл!? Я вижте какво казва Вергара - големите ми цц и фигурата ми отвориха много врати...

Мацката е върха

Добре е напълнена