Марго Роби ще е звездата в нова версия на "Карибски пирати"

Това ще е поредният опит на Холивуд да вдъхне нов живот на класически филми, като постави жени в главните роли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Марго Роби ако я видите без грим, ще си промените мнението. Стига сте ни показвали снимки с професионален грим от червения килим.

Ти кога я видя последно? Иначе същото се отнася за всеки, а някои хора пък изобщо ако ги видиш си променяш мнението

Незнам

защо изглежда като "умряла" ? бледа, та чак "прозрачна" кожа, безкръвно лице ...на вампир прилича ... и май всички в така нареченият "холи вууд" - "hole wood" демек - "дупка за дърво" ... са си ебали дупката... откаченяци тотални!

FFF

Hollywood би трябвало да идва от джел holly, ilex, holm бодлива зеленика holly Иначе ако човек не се замисля може да реши, че идва от свещено дърво, но holy е с едно l.

гледа буквално всяка дума, а чети между редовете! еба ли са си дупките тия там, ама целта е - вашите дупки да ебат!

FFF

Да, хайде да съсипем всички франчайци, всички поредици и сериали, за да сме полит-коректни и да покажем какви льохмани са мъжете и какви мъжкарани са жените. Защото досега успехите на Холивуд в тая посока бяха невероятни. Женските ловци на духове, което беше някакъв онанизъм за феминистките, мъжът-секретарка беше по-тъп от умствено изостанал изпуснат като малък на главата си, жените бяха "гърл пауър". Женските Оушън 9 никой дори не си направи труда да отиде да го гледа. Със Стар Уорс направо се изгавриха, с "you should forget the past, kill it if you have to", с което жената внезапно се оказа най-силният джедай във вселената, Люк се оказа някакъв жалък старец, който иска да убие ученика в съня му, и заедно с Йода решават да сложат край на джедаите, а мъжете във филма са толкова жалки и некомпетентни, че едва ли не се блъскат във вратите, чистачките на кораба се оказват смели воини, които юркат черните щурмоваци, които са бъзливи кретени, единственият що-годе симпатичен мъж е гей, Хан Соло е с деменция и не познава Хилядолетния сокол за 30 години толкова, колкото жената, която преди 1 минута се е качила за пръв път на него, мъжете-бунтовници са също някакви идиоти, които адмирал Джендър Стъдийс ги поставя на мястото им и т.н. и т.н. Това съзнателно разрушаване на поп-културата с цел мъжете да нямат примери, които да ги вдъхновяват - от сериозните филми до комиксите и развлекателните. Да се чувстват изолирани, да им се вменява колко са смотани, некомпетентни и жалки, докато жените са смели, решителни, компетентни, и въобще по-добри мъже от мъжете. Ама още има хора които плащат, за да им казват това...

Каква расистка гадна е тая

може би пък главният герой да е негър?!

На Карибите ли е, на Малдивите или на Бахамите....шили на Шейселските острови, както каза една родна вип-ка, все си е разкошна, да й се не види!

Колко жени пирати е имало в миналото? Само коври в бардацуте където им е мястото в онези години. Тоз Холивуд съвем изпращя.

ще гледаме бяла пиратка как прави ганг-банг с черни островитяни... :-)))

Хищни птици беше тотален финансов провал. Карибски пирати без Джак Спароу в главната роля е обречен на провал. Явно рекламирането на феминизма се финансира по друг начин, а не от билети в кината.

Джина Дейвис... ето това е пиратка, е вече не е толкова млада но пък и иде отръки;)

Почетете малко, бе. Жена на кораб носи нещастие. Тука тръгнали да снимат Радка Пиратка.

Следвайки Вашият съвет, се позаинтересувах и прочетох. Оказа се, че има доста известни жени пирати: Anne Bonny,Madame Cheng ,Mary Read , Lady Mary Killigrew ,Lady Elizabeth Killigrew,Charlotte de Berry ,Grace O’Malley,Maria Lindsey,Teuta of Illyria, Sadie the Goat ...Благодаря, нямаше да зная за тях, ако не беше коментарът Ви:)))

Eто на... на колко ли хора са донесли нещастие;)

Почти на толкова, на колкото и колегите им от мъжки пол ;-)

Да ама жените пиратки са няколко десетки а мъжете пирати хиляди... ерго те са по ефективни носители на злото.

С тая глупост ще разпалят наново феминизъм и антифеминизъм в коментарите.

искам я за съпруга,любовница,играчка и чистачка

Смел си...

Не, аз ще съм звездата на продължението на Карибски пирати.

Все едно в Гладиатор да не е Ръсел Кроу а Упи Голдбърг! Шейм

После ще ревнат, че няма да направят пари. Аз жени не искам да гледам, защото съм жена. Мъжете пък не искат да гледат жени в мъжки роли, които се правят на дрисли и плюят по мъжете. Кой да иде да ви гледа филма?? Някоя друг джендър освен.

феминистки и представители на ЛГБТ движението..Но Марго има един много голям недостатък, за да е пълно политкоректното щастие - много е бледолика ,много е перхидролена и е много кльощава...

Има една версия на карибски пирати, само с жени, но тя май не е на Дисни...

Трябваше да сложат черна маймуна трансджендър - лейдибой.

Kenn1111

Принципно филма се крепеше на Джони Деп.Но с всяко продължение губеше от чара.А тъпите им опити за заменяне на мъжки с женски роли за да угодят на някого са смешни.Всичките изброени филми с такива са пълен провал и смешно подобие на оригинала.

Бяла!?! - много смело.

бих я поставил, именно поставил на друга главна роля

tonk11

Това ще стане поредния сериал -боза.

Защо "Ще" - отдавна е боза!

Спрях да гледам!

Карибски пирати беше Карибски пирати заради Капитан Джак Спароу(Джони Деп). Няма ли го във филма няма да е Карибски Пирати!

Требе да има поне 1 мъж, който яко да опъне Марго. Иначе филма ще е провал.

Силно overrated актриса. Нито във "Вълка", нито в "Имало едно време в Холивуд" блештеше

Kenn1111

Абе не си прав.Блестеше с визия не можеш да го отречеш.Виж за артистка това вече е друга работа