Мария: Искате живота ми? Бачкайте!

Фолк певицата Мария категорично опровергава твърденията, че приключва с кариерата си. Макар в момента да ограничава участията си, за да бъде повече време с дъщеря си Марая и любимия си Хриси, тя няма намерение да обръща гръб на фолк музиката.

Обратно в новината

Коментари - Мария: Искате живота ми? Бачкайте! | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези хора май наистина си вярват, че някой иска да прилича на тях! И май наистина си вярват, че знаят какво значи "труд" и "бачкане"!

МАРЧЕТО Е МНОГО "УМНА" ПРОСТО ВИ ДАВА КУРАЖ- БАЧКАЙТЕ,БАЧКАЙТЕ ТАМ Е ИСТИНАТА.Е ПЪК КОЙ С КВОТО МОЖЕ-ТЯ БАЧКА С БЪРНИТЕ И С ДР.ЧАСТИ-ТОВА ИМА ТОВА МОЖЕ ЖЕНАТА.НЕМА ЛОШО.ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПРАВЯТ ПАРИ.ДЕТЕ ХРАНИ.

ТОЙ Е ФИНАНСОВО КРАСИВ. ХРИСТИ....ХЕ ХЕ ХЕ.ТАКА КАЗВАТ В ТЕХНИЯ БРАНШ- ФИНАНСОВО КРАСИВ-ДРУГ КРИТЕРИИ НЯМА.

Ако Хриси не беше богат, щеше ли Мара да примира от любов?От тази ,,нежна романтика" силно понамирисва на груб материален интерес.

Разбрахме тайната на истинското щастие.По гръб, с навирени крака.Истинско еБачкане!

ЖЕНИЧКАТА СЕ УВАЖАВИ И ИМА В ХИЛЯДИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ САМОЧУВСТВИЕ.ЗА НАШИТЕ КОМЕНТАРИ ТЯ БИ СЕ ИЗЦЕПИЛА-това са античалгарите те са само 218 тези които не ме харесват и ми завиждат,според неиния мозък всички останали са и феновете т.е.цялаБЪЛГАРИЯ.ИЛИ ПО СКОРО МОЖЕ САМО ДА СИ МЕЧТАЕ ЗА ТОВА.ХА ХА ХА.....МАРЧЕ ИЗТЪРКА СЕ .

Хммм...,всъщност да и проституцията е вид работа,права си марийке...

Ха-ха! Случайно я познавам. Не я слушам, но я познавам и познавам много хора, които я познават. По-зло и себелюбиво същество рядко би могло да се роди. Ако на това му вика бачкане? Или може би му вика да е направила нещо добро за друг? Добрини може да е правила на майка си и сестра си... но това не се брои; това си е задължение.

Мария,ако прочетеш коментарите, ще ти се иска да не беше се раждала...но виновни са тези,които ти дават възможност за медийна изява...,защото никой уважаващ себе си човек не се интересува нито от "творчеството" ти,нито от живота ти,още по-малко от намеренията ти!

Първо да се извиня, че увеличавам броя на коментарите с 1. Но го прежалих, защото като процент към всичките е достатъчно малко, а се надявам да напомня на коментиращите нещо важно: броят на коментарите формира рейтинг на статията. И така, "глупавата" Мара реализира замисъла -колкото по скандално, по известно. Загубата на конкурентоспособност е лошо нещо. Затова Митко инженерчето умело изсмука едни пари по съответната европрогрма, с които може да ви пусне милион такива статии, а ние да му върнем парите с рейтинг, различен от този на Ванеса Паради. За реккламодателите е важен рейтингът, а не съдържанието. А що се отнася до заглавието, по интелигентните ще открият и надменната подигравка в неговия тон. Дали наистина няма защо?

Бачкайте! Разтворете бедрата, вдигнете краката! Бачкайте яко!

А не според мен тя трябва да е от горе и да е активната тъй като прасето надали може да прави кой знае какви движения хахахах

За човек, който се смята за щастлив, тове е доста злобно изказване... Можеше поне да каже "щастлива съм и го пожелавам на всеки" или нещо от сорта... но честно казано от думите и блика злоба и неудовлетвореност...Може да имаш всички чанти на шанел, диор, да пътуваш, ако искаш и до Луната отиди... но парите и местата никога не могат да заличат факта, че вечерта си лягаш с прасе. :)

Прасето те е купило и го знае.Демек като каже лижи г..за ,ти вадиш език като шпатула и почваш,защото сметката се плаща от прасето и то трябва да получи също своя дял от сделката.

Докато едни жени наистина бачкат, управляват фирми, стават президенти на държави, министри, спортистки с медали и купи или пък истински певици и звезди...за наща мара значението на думата "бачкане" е лапане на п...и на дебели богаташки синчета...Но всичко се връща на тоя свят, живота един ден ще я научи марчето, че е в голяма грешка. Само където ми е много жал за милата и дъщеричка, това невинно дете не заслужава такава куха проститутка за майка... :(

Е не всички могат да бачкат като нея ,пеперуда от един на друг портфейл ,колкото се може по пълен да е

Просто Мария...

хахаах на тази не и липсва самочувствие :D Преди седмица един познат ми се похвали,че са му предлагали тази кака срещу 300/400 лв за сеанс .Мерси,но такъв живот като нейния не искам :)))

Зашо си мислиш ,че някой иска живота ти на п........ка ?

еБачкане му е майката...

Ако можеше да говори....Бедна ви е фантазията....Все пак при Мара те са две, а това си е дарба!

Жалка силиконова джукла, която в името на парите е готова да си легне и с най- тлъстия мазньоч.Да и завиждаме ли?

Е тя като поодъртее и никой не я иска за сциескцс вече, може с тези джуки да отпушва канали и мивки. Ще стане Тетка Мара - отпушвачката :D

Леле майко, чета заглавието и се чудя да повърна ли или просто да се изплюя върху тази супер важна новина...Кой иска живота на това жалко същество което си мисли че е хванало господ за шлифера..Ходя от години там където си правят косата и много наши " величия" вкл и тази дреба жена, виждала съм ги в цялата им прелест и незнам просто от къде намират тази смелост да се държат по този начин.Абе Марийче слез на земята,и престани да си избиваш комплексите защото ако искаме твоя живот е много лесно да станем проститутки и повярвай ми даже ще те надминем. Сложи си ръката на сърцето погледни детето си и кажи че наистина обичаш онзи тлъст гъз и че не те интересува дали има 5 или 5 000 000 лева. Такива като теб будят в мен само съжаление и моля ви престанете да ни занимавате повече с тези прости хора защото те са толкова бедни, че единственното нещо което имат са само пари.

От къде у Марчето пари? Тя си намира мъже да и плащат за услугите, ама толкова.

То пък един живот!!!!!!!!!!!!!!!!И кое ти дава право да мислиш,че някой иска тъпия ти начин на живот,моля?

МАРЧЕ,МАРЧЕ СКРИИ СЕ ЧЕ СТАНА ЗА РЕЗИЛ НА ЦЕЛИЯ НАРОД.ЕДВА ЛИ ИМА ПО ХУЛЕНА ОТ ТЕБА.!!!

ДИМИТРОВГРАДСКИ ТРУД ИЛИ ЛЕНИНСКИ СЪБОТНИК......ДА ПАЗИ И ФЛОРАТА...

още ли се занимавате с това ИЗКОПАЕМО НА 21 ВЕК....РАЗСМЯХТЕ МЕ ОТ СЪРЦЕ НА ГЪРБА НА МАРЧЕТО....ПОНЕ МЕ РАЗСМИВА СИЛНО........ДА ЖИВЕЕ МАРЧЕТО И ДИМИТРОВГРАДСКИЯ ТРУД/ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ СМЕНЯ СЕ ЕПОХАТА/.

провикна се бачкаторката.

Голямо напъване, Виденова, пази хемороидите!

Чалгата е модификация на порно с елементи на кич и изцепките на Отварачката за пореден път го доказаха.За какво да и завиждаме?!Да не е Тина Търнър!

Проста кифла с претенции за френски кроасан.

който иска такъв живот май ще трябва да се съгласи и на точно такава работа. Аз не искам! Благодаря.

Виденова, къде видя ,,достойния отговор"?!Май си с температура.

Поздравявам Мария за достойния отговор, както и за това, което прави - отбрано-интелегентно и смислено! Затова мисля, че злостните коментари не могат да я засегнат!

виденова вие си отивате много с отварачката. И двете сте интелигиентни като дръжка на метла. и какъв прякор само- ОТВАРАЧКА!

интелИгентно

Чалгарките напоследък станаха хиперагресивни.Всеки ден по една се изхвърля в нета, та чак се прехвърля.А глупостите, които ръсят, стават за наръчник на тъпунгера.

Мара я мразят народа и феновете им повече от ЕМИЛИЯ.Да се замисли ама отде толкова акъл,тя затова си е щастлива по своему.

Гледайте видеот от СИГНАЛНО ЖЪЛТО В НЕТА и ще ви стане ясно.Просто се отвратих тотално от Мария и бившия йй мъж Митко.Дъно и излагация голяма.Журналята ги побъркаха .чак ги съжалих.бяха много жалки.Феновете на Мария са и в мечтите и фантациите-те поне са и безплатни ама не са с тези коментари от народа......

значи на мара отварачката не само, че с кариерата и беше до тук, ами най-вероятно няма да може да излиза и по улиците, че хората ще я замерят с каквото им падне! това изказване я заби не на дъното ами под него! всеизвестно е, че вече не ходи по участия и не издава нови песни т.е. НЕ БАЧКА...бачка да свири на тромпета на прасета е тва бачка! но най-лошото не е това....най-лошото е че малки момиченца са и луди фенки и за тях тя е идол...

Бачкайте - по гръб с вирнати крака....

А бре, Маро , дека са ти тия много фенове ? Я виж коментарите - имаш 1 фен :)) Ако съм на твое място няма да се показвам никъде от срам , камо ли акъл да давам ! Колкото и да се пъчиш с нек'ви парцали ти си глупава , проста и изглеждаш евтино ! Къв живот имаш ти ма, клати те едно дебело прасе за пари пфф не, мерси .......

Престанете с тия проститутки

Аз не ти искам живота!

Кой ти иска живота, жено????

Мемоарите на едни/две/ силиконови устни...

С тези силиконови вендузи бачка мадамата.Те затова са вечно отекли.

Мара Отварачката да бъде по- конкретна, относно бачкането.С кого, къде и как?

Не хвана ли дископатия от позите в кревата, където е най-добра!!!

Не се лъжи брат, в леглото е пълно дърво.

А защо реши, че някой иска живота ти ,мила? Нима не виждаш кой е на твоите концерти?Както и останалата пасмина :)

и аз,Марче,бачкам,ама не се ПРОДАВАМ,а това е различно

Никой не ти иска фалшивия животец, Маро!С какво си нещо повече от другите жени?А на твоето крякане, че си безумно щастлива, кой ли вярва?