Мария с две нови фотосесии

Попфолк певицата Мария успя да изненада феновете си тази седмица не с една, а с цели две нови фотосесии.

Обратно в новината

Коментари - Мария с две нови фотосесии | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Грозно, гадно, злобно и нафукано лилипутче.

Фотошопа е голяма работа, спор няма. Е, краката не може ги изправи, но карай. Обаче, от снимките личи, че теглото на "модела" е под нормалното и май Мара се е подкарала към анорексия. Такъв род "пример" е опасен за младите момичета. => Ако има четящи модератори/админи, много моля да разкарат снимковия материал, тъй като анорексията е сериозен проблем. Ако тая гарга е тръгнала да мре, си е нейна работа, но нека не го прави достояние на децата ни.

Бившият и се спаси навреме:) То бива-бива,ама нищо нестава... Марче,не си най-прелестната. Попитай и огледалцето!!! Опсссс извинете,то се напука...................

и днес ли ще я гледаме "красавицата" други няма ли или още не са си платили известността!!!

Имайте милост! Само за прости хора ли ще пишете,то не бе футбилна ,богаташка и всякакви силиконови държанки :(((((

Дали е удобно да престанете да занимавате аудиторията с това изчадие с лице на ДУПЕ? Да не би онази торба с л...а /спонсора и Гущеров/ да ви плаща?

добре де, защо ниу пробутвате този киборг?

Джуджето Мери изненада всички с нови фотосесии на които изглежда все по-зле. Може би трябва да си кръсти фотосесията - фор сейл. Очевидно парите на спонсора и от фамилита на гущерите не са достатъчни а и науката е безсилна да се справи с визията и, дори и фотошопа не помага вече :)

Тази не беше ли от проститутките на Ванко-1 ?

И сега ръцете горе!!! Добре бе, наистина ли си мислите, че нас ни интересува къде, как и каква фотосесия е направила Марето? Това е несериозно. Пишете когато прочете някоя книга, която е с обем минимум 300-400 страници.

Ей, Има хора, които искам да забравя, но те не искат да бъдат забравени.

Ще ме изненада ако е прочела някоя смислена книга. Това, че се е снимала с един тон грим и силикон - ми толкова й е акъла.

Мария изненада феновете си с 2 нови фотосесии... А кога ще изненада феновете си с нова песен??? Тия фенове са й фенове на музиката, предполагам... Що за оригиналност да си пускаш по медиите фотосесии... Простотия пълна! С грим и фотошоп и баба Яга ще си прави фотосесии.. Не че е грозно момичето, но какъв е смисълът?!

И перо в г..а да си сложи не може да промени нещата - остава завинаги Мара отварачката, гнусна чалгарка!

Наистина ми стана жал-прочетох всички коментари и не видях нито един положителен.За устните сте прави,но тялото и главата човек не си ги избира сам-какъвто те направят родителите ти.А тя се вижда,че полага грижи,потдържа се.Нито ме дразни,нито ми харесва.Една обикновена новина,какво толкова!

Няма представка поТ :) Има - над,- поД,-из,- за и др. ПоТдържа се!!!

поДдържа

Дават я непрекъснато по медиите и става лош пример за подрастващите.

че е просто отверачка,отварачка е,но гледай какви мъже се оставят да ги отваря,за да я издържат!

ало дира,тоя пат наистина prekalihte i ни доиде до гуша- две са ни много - мара отварачката и андреа малкото чело.имаите милост кам нас и ги пускаите една по една,то бива боклук ама много ни идва.

Тъпанари- Мария пее разкошно от малко момиченце. Гледала съм я на живо какво бебче талант беше. Това че е дребничка не я прави джудже. Много сертовни звезди са джобни гаджета. Имаше и винаги е имала харминично стегнато и пропорционално тяло. В лице винаги е била кукла и с тези устни пак си е хубава. Това което НЕ ПОНАСЯМ в нея е характера който разви. Надменността, чага насоката в пеенето и курвенския начин на живот. Много лоши неща знам за нея с които ми падна в очите... Но за това че може да пее и е природно красива -спор няма. Сори :-)

Виж сега, външния вид е въпрос на вкус, така че харесвай си я. Но да пее Мара НЕ може, сори :-). И тембъра й един шлякав, не става за слушане и това си е.

Силиконови бомби, грамадни хипергрозни порнографски джуки, малко кривокрако телце с тесен ханш и голяма глава- истински изрод!

Този хобот, който си е зашила Мара под носа, е поредното доказателство колко е проста и долнопробна е тази женица.

Искам да питам модератора на ДИР.БГ, тази си плаща или наистина мислите , че е важно?

продуктите на адоби вършат чудеса:)))))))))))))

Чудя се кои и къде са тези нейни фенове,дето ги изненадала

това дет си и го е турила под носа не е трябвало да го копира от доста по надолу и отзад.

скъпи силиконисте, не е нужно входа да прилича на изхода при храносмилателната система.

Добре, че е Фотошопът, че да посмекчи малко срамните устни дето си ги е изпляскала на лицето. Дира, айде стига вече с тези селски пръчки! Пишете нещо за истинските звезди.

Добре, че е онзи тлъст пубертет който и се явява поредния плащач да пусне пак някой лев за да отразят тази толкова важна новина, защото нямаше как да разберем и сън не ни хващаше тази голяма "звезда" ( в очите на слепите)къде и с кого се е снимала...Сега мога спокойно да повърна и да чакам следващите простотии с които ще ни засипете понеделнишки...

Пак ли ни занимават с това противно джудже?

Марче си вземи парите обратно.Първо си като вампир с неестествено тесен ханш и груби обувки отдолу. После си като кварталната раздърпана и нескопосана женица.Веднага да ти връщат парите.Всяка жена иска да е харесвана,особено от хората на които държи.Не позволявай да те правят на парцал.Дори да си ударила дъното,това пък означава се може да се оттласнеш към повърхността.

ами децата като нямат добър контрол от родителите си.пък който търси намира,те и гледат какви неща вие за четенето се притесняват!!!И Марчето има дете но тя от рано я подготвя за суровия живот да знае как да и е по леко като порасне....

некой я фризира некой я гримира некой я силиконира некой я облича а таа самата к'во праййййй

престанете да опростачавате нацията, все пак и деца четат тези сайтове, ще им объркате ценностната система!

е може и да не са чалгаджии, но мара си плаща, ама все едни такива мижитурки и те всичките.

Всъщност, ако ще се пише нещо за Мара, предпочитам да е това - участвала в нова фотосесия. Ми - супер, сесията е доста добра и стилна. Колкото за останалото покрай нея - то наистина предизвиква само присмех :)

Мария каквото и да правиш не става-нямаш хубава природа в тялото си ,Така че по-добре прибягай към нещо истинско и смислено или правиш усилия да си перфектна да не се заглежда Христи към млади и безупречни гаджета ли???

Каква е тая?

Жената с хобот,може да се пробва в Холивуд.

това джудже е супер проста селянка!

Аман от тая джуклеста селянка!

Това се нарича яко бачкане.

абе ора, тази бръмчалка защо не иде на пластичен доктор да и оформи устата? може ли така да се явява с тези джуки? ми то неприлично...

е тя нали има един куп помагачи и стилисти все професиомалисти-единия да удариш другия да падне- кости, коко, тути и пр

...ли били неграмотните!?Я правете разлика между българи и граждани на държавата с български паспорти!

И как да са грамотни като четат статиите на дир-а, в които се използва само родна реч и думички като "клипиране".

Ама как да мине деня без МАРА?

българският народ толкова го интересува за Мария,че ще си разплете чорапи