Коса със светли краища - хит сред фолк певиците

Фолк певицата Глория демонстрира, че се вълнува от новите модни тенденции и се появи с прическа последен писък на модно ревю на "Романтика".

Обратно в новината

Коментари - Коса със светли краища - хит сред фолк певиците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

глория и мария си остават наи грозните чалгарки,ако ще и перо в га-а да си забодат.жени я знаем всички,скоро някои не я е бил.ама то и да я удряш в главата по-умна няма да стане.какав е тоя усас в тая моя родина,какав е тоя боклук.откаде ги изкопавате грозни и глупави и все за тях пишете.

ууу глория още жива ли е, не съм я чувал от памтивека

То и силикона излиза от мода...Да видим дали фолк-чаплите ще я последват.

Както винаги в Б-я сме назад с години, в случая с 2. Още през пролет/лято 2011 този тип прическа беше в каталога на известна марка боя за коса. Добре че са госпожи-певиците, та да ни оправят държавата!

Най-големият хит сред фолк певиците е, че са тъпи чалгарки, изпълняващи долнопробна ориенталска циганско-маймунска музика.

Ало имитаторките-пак сте закъснели! "Омбре" беше модерно есента!!!

Ако ще и звънчета да си вържат на косите, все скъущите кучки ще си бъдат. Повръща ми се от техния псевдо имидж..

Те така и така са еднакви кифли...

Има ли някаква възможност да не ни информирате за нищо свързано с тези персони. Ще ви бъдем много благодарни. Нека си събират бакшишите в кръчмите, няма нужда да ни ги натрисате непрекъснато.

При стадото овце е така. Като тръгне една и всички се юрват подире ѝ.

И моята прическа е такава, без да се боядисвам или мажа с нещо специално. Тайната е...четирите сезона, лятото косата изсветлява от слънцето, зимата прораства по-тъмна, а чалгаджийките като имат време и пари- да не излизат от фризьорските салони.

Е те чалгаджийките нали са еталон за стил и класа ...

Като шарени папагали - какаду

То пък много "трудно" нещо да е хит сред чалгаджийките- една като се направи така и после всички я копират. Горките, в този стил страдат от остра липса на въображение и не само по отношение на външния вид.

По-точно:хит сред чалгаджийките.....

Клонингите атакуват!

То всичко е прекрасно, тази прическа наистина е готина, ма аз не мога да различа някои от девойките.. в смисъл, ужасно приличат една на друга вече :D

Така беше и през ОБЩИЯ ИМ чернокос период, после през рижия, през карамеления, а най-в самото начало платинения :D

Андреа никога не е била черна, но пък тя много взе да ми прилича на Емилия. А Галена и Николета с филърите в скулите, късите черни косички по едно време не ги различавах, честна пиратска! Виж, едно признавам на Мара отварачката - уникална е, няма друга с такива джуки-отпушвачки на канали :D

Това беше тенденция през 2010/2011 година. Нашите чалгарки все едно са открили топлата вода...Но по-добре късно, отколкото никога, нали! Ха-ха.

хахахаааа, тая "модна" тендеция отдавна не е модна!....на чалгаджийките модните тендеции са с мнооого голямо закъснение минимум 5-6 години.

ДА, Но пък виж как разбирачите долу оплюха тази холивудска мода, аз пък на хубавото не мога да кажа лошо, нищо че и чалгаджийките надушиха кое е красиво ;))

Фолк певицата Глория не може да каже каква модата - МОДАТА Е ТОВА КОЕТО ОТИВА НАЧОВК.

Като изрусени циганки са, които не могат да си купят повече перхидрол...

Ти пък се изказа! Точно по косата се отличават от циганките :) Виж обаче дрешки, акцент...

Боклуци!