Маша: Серина да погледне своята любовна връзка

Руската тенисистка Мария Шарапова не остана длъжна на Серина Уилямс и отговори на нападките й, свързани с Григор Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Маша: Серина да погледне своята любовна връзка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е красавицата Маша не би моглада бъде сравнявана този Bull Shit. Че Серина е черна биволица, това всеки може да го види, ако зрящ! Но явно Маша я превъзхожда и по интелект и по възпитание.

На кой пък му пука за вас

Ало Маша, оскуби и косата и перушината на тази завистлива кокошка Серина.

опааа машааа ако знаеш ко ти мисля ако ми паднеш на кунчо лолололл *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вижте какво, драги журналя, престанете с инсинуациите. Гледах цялото предаване с Мария по CNN, където дума, ама абсолютно никаква дума, не стана за Григор, нито от едната, нито от другата тенесистки. Интервюто започна с думите на Уилиямс, която каза, че Шарапова навсякъде изтъква колко е щастлива и доволна от живота си. Именно това е накарало Уилиямс да добави накрая, че такъв подход не е точен и последните й думи са, че пожелава на Мария да срещне човек с black heart - тук не става дума за каменно сърце, нито за Григор. Вашите преводачи отново се изложиха, защото смисълът на black heart не е такъв, както го пишете, а тук е едно препращане към "затворено" или "блокирано" сърце. Помня, преди години, как през целите 90 мин на един американски филм, преводачките ни така и не се усетиха, че blue не е "син" в онзи случай, а е "тъжен". Ето и сега, пореден пример за некадърност, и именно грешен превод ни проваля навсякъде по света (особено в дипломацията!!!), а като добавим и вашето старание да вкарвате в обръщение хора и думи, които нямат нищо общо с истината, тогава вече прекалявате. Сега очаквам да ми спрете коментара, но все пак, моля, не търсете под вола теле. Оставете Мария и Григор да имат лично пространство, и не им приписвайте неверни думи и дела.

Какъв дълъг и безмислен пост! Чак и преводачите намеси, защо? Съвсем правилно са предали смисъла на израза, но всеки профан с достъп до гугъл вече решава, че е по-по-най-сведущ по всичко.

Абе, игнорамус, защо не се скриеш някъде и да не осмърдяваш форума по нощите! А човекът си е абсолютно прав, но за културни хора, които го разбират. Айде сега върви в Гугъл да търсиш какво значи думата, която съм употребил ро-горе!

Моля, моля. Ние сме тук за да си плюем и клюкарстваме по махленски. Предпочитаме интрига пред точен превод

Пишете за кърменетоооо

Дир-а, никаква Маша не ви е Мария Шарапова, пишете й името правилно, или това че ходи с българин веднага я прави Маша..

щото е от Русия, затова е Маша, но ти явно си под 33-35 г и затова не знаеш

Да живее българо-съветската дружба!

kokobrais

Класика,българин и русская:-) :-) :-)

Не се давай Маша, продължавайте с Гришо да се обичате и да се представяте отлично,а пък че някой Ви завижда е техен проблем, не слизайте толкова ниско на тяхното интелектуално ниво, на Ви прилича да сте толкова ниско, напред и нагоре с още повече любов и плам.....

тва чудовище серена къде се бута при жените??

Маша - хубава жена, еи Богу. А хубавите жени, моментално дразнят останалите жени.

Амам нека се карат бе , да се изядат ако искат за нашия плейбой.Давай Гришо, мини през всички тенисистки, сега ти е паднало, с теб сме.

Маша иска да говори само за работата си, ама нали не вярва, че журналистите ще спрат да я питат кво мисли за приказките на янкито по неин адрес. Защо изобщо е отговаряла на въпроса какво мисли за думите на американката за нея и нашия човек! Да беше казала: Не коментирам. А тя казала, че оная трябвало да коментира своите си неща, а не чуждите. Е, това е ясно. Защо изобщо й обръща внимание.

Абе рускинче, това не се взима и даром.

А бе то е кисело,казала Лиса за гроздето

Или тази снимка не и се е получила много или и тя вече почва да остарява...

Някой се развежда заради "красавицата" Серина? Това е трябвало да попита Маша.

разгонената жена е по опасна от бесна кучка. очевидно е, че нашенеца е по добър в пениса, отколкото в тениса.

Ауе ари уе.

Тези двете може да са врели и кипели в интригите и отбиването на нападки. Ама наш Гришо сега ще го нападнат журналистите и вместо да се съсредоточи върху тениса, ще се поти от неудобни въпроси. Ще му съсипят концентрацията.

Сблъкът между Шарапова и серина ми напомнят заглавието "Красавицата и звярът"!!!

Хубава е Маша, храни се с вкусна каша.