Мария пак се върна от романтична екскурзия

Това лято фолк певицата Мария е решила да каже „стоп“ на кариерата и музикалните си участия по морето и да се отдаде на екзотични пътувания с приятеля си – Християн Гущеров.

Обратно в новината

Коментари - Мария пак се върна от романтична екскурзия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ми от това се вижда каква мажка е. тя не става за мажка а просто е гледала да има дете за да гепва парите :д :д :д *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

:))) още малко ще пишат когато Мария (или някоя друга) си смени гащите

...ами кати ,ти може и да не харесваш плондери,ама много жени гледат да е хем богат и да има ум в главата,да е интелигентен.а християн е и образован и богат,а ти си лягай с някакви тъпунгери прости,а иначе да ти се виждат красиви,аз лично с простак не бих легнала,ако ще да е "красив"както според теб звучи.

Този настоящият любовник, ако е толкова образован и ителигентен няма да се хване с тази тъпа к...а

Мария обича много работата си и феновете си. Заради тях мъжа и я остави. Някои мъже искат като се оженят и жените им да си седят вкъщи или близо до тях за да са по- спокойни че няма да им бъдат сложени рога. Нямали са си доверие според мен затова са се разделили не заради парите, тя пари и без мъж може да си изкара.

ДОКОГА ТАЯ ОВЦА ЩЕ НИ ЗАНИМАВА С НЕЙНИЯ СИ КУ..СКИ ЖИВОТ

Горкото дете...

си мисли, че Мара-отварачката е негова-много се лъже, ще мине време и ще се прехвърли на друг дебел богаташки син? А за Мара какво да кажа не е певица, а магарица!

Мария е една изключителна жена със стил и интелект. Качествата й са безспорни, затова не разбирам цялата тази полемика такава била - онакава била. Да не говорим за изключителния й талант, донесъл безкрайна радост на хилядите й почитатели. Нека престанем с евтините обиди и бъдем горди, че Мария е една от нас и репрезентира родината ни по такъв начин навсякъде по света.

Какъв талант какви пет лева. Та тя само на плейбек може да пее...

Представям си тоя Ивчо колко му е мозъкът,щом Мария е интелект.Но така са всички чалгари-да имат певачките силикон,където им дойде на ума,да грачат,и да знаем кой колко пъти ги е сменял в кревата си.Пропадаме като нация щом постоянно трябва да знам това дребното ку..е къде си е събуло гащите.

Не ми харесва тона ти, Иванов. Това е една почтена и отговорна жена и майка, която би трябвало да служи за пример. И изключителен професионалист в това, което прави.

Човече, пийни си хапчетата! Ти гещо си се пообъркал или сънуваш.

Какво ли не прави човек за пари?

Дали е имало там отварачки за бира?

Тя и с Митко беше щастлива и той я водеше на романтични пътувания сега и този ,кой ли ще е следващия глупак.Тази Мария е толкова евтина че се пдлага на всякакви мъже само да имат пари.Аз напримерне бих се дала на този плондер Гущеров пък коще и на луната да ме заведе.

Тая па само се чуди как да дакоже на всички че е щастлива.Ако ще и на луната да отиде все същия боклук ще си остане.Човек или носи себе се интелекта и или не. А тя горката .....