Митко на Мария сред най-желаните за участие във VIP Brother

Митко Андонов, бившият съпруг на фолкаджийката Мария, е сред най-желаните съквартиранти в къщата на „ВИП брадър”, пише bliasak.bg.

Обратно в новината

Коментари - Митко на Мария сред най-желаните за участие във VIP Brother | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опростачването ще продължи с пълна сила. После се чудим на ниската култура на българина.

Ако подбора на антуража е направен на базата на вкуса на масата от народа...може само да помълчим "в памет на загиналите умове", защотото е очвеидно, че масовият българин си е тъп простак.

Предлагам и Гущеров-младши да вкарат за да бъде пълен цирка!

Унизително е за един успял,пълнолетен мъж да бъде лепнат"етикет" на Мария.

До кога бе братя,по телевизията ще гледаме някакви измислени ,,ГЕРОИ,,полуидиоти,кретени и дебили,които да ни дават тон в живота.Явно на телевизионерите за толкова им стигат силите.

този полупорно -получалга кошмар отново ли ще започва-но е вярно и че половината народ си го заслужава мъчението.

Първо, така наречените "випаджии" са доста преекспонирани и едвали ще предизвикат толкова голям интерес. Второ, Биг Брадър доста се орезили с нагласените си победители. Не бих се учудил ако и този път Здравко се появи отнякъде и спечели наградата за пореден път!

Митко отдавна не е с Мара и е на друга .

ВИП ли? Митко на Мария звучи толкова смешно! А предаването VIP Brother е толкова безсмислено и глуповато. И да ми плащат няма да го гледам. Особено с Митко на Мария или с бившия пандизчия.

Хляб и (пошли) зрелища - така е още от римско време... В 21 век в БГ за болшинството граждани остава само второто.

Това е фрийк шоу, ако ме разбираш! Едно време в кралските дворове са пускали шутове- обикновено с физически недъзи, за да забавляват кралския двор. Сега обществото не е толкова жестоко, затова пускат хора с друг вид недъзи- невиждана тъпота :)), каквато е тази на Николета Лозанова, например, престъпен ум и противна мутра, каквато е тази на Ванко 1 и т.н. А що се отнася до бившия на Мара Отварачката- би бил интересен от гледна точка на това колко лош вкус може още да покаже, предвид каква бивша жена е имал! :))))

Абсолютно съм съгласна с определението за фрийк шоу. И ако трябва да го напълним с изроди, аз предлагам да вкараме вътре доганя и болен. Единият и без друго не е стъпвал на работното си място тази година, а другия си е изрод по убеждения.

съм възмутена от вероятността Ванко и /или/ Николета да влязът във ВИП! Стига с тези малоумнци. Ако това което те могат да ни поднесат е ШОУ,е..ти ШОУ-то!!!

ООООО пак ли този престъпник Ванко, много ми е безинтересен и тъп, защо пак едни и същи муцуни - Азис, Ванко, няма да го гледам..... Не можахте ли нещо по-различно този път да измислите....

Голям вип, голямо нещо. На пазара до нас има една лелка, всички от квартала я познават, трябва и тя да влезе във вип-а.