Мариан Вълев подготвя предаване

Мариан Вълев работи денонощно на проби за предаване, в което ще вземе участие през пролетния тв сезон.

Обратно в новината

Коментари - Мариан Вълев подготвя предаване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм компетентна да определя актьорски му талант, но като човек ми е изключително нелицеприятен.Не бих го гледала като водещ на предаване.

Мазньоч

Куката ( Мариан) направи страхотен образ. Такъв отдавна не е правен в български филм.

абе ти си много зле сигурно не видиш

В класацията за най-слаби актьори в сериала "Под прикритие" този тип се бори сериозно за призовото място! Борбата му е с ченгето под прикритие, не знам името му, но ту единия надделява, ту другия! Играта на М.Вълев като мутра е направо бутафорна - може като човек да е готин, но като актьор е гола вода!

Ами доколкото разбирам....май искате да гледате само турски блудкажи. "Под прикритие" е изключителен сериал за бедната ни държавица.Талантливи млади хора ,които правят нещо от сърце. А за таланта на Вълев....мисля че е безспорен .Успех от сърце.

Дария вместо да злобееш , се усведоми че така наречения от теб буклучлив сериал е на 3то място в СВЕТОВНАТА филмова класация за сериали !

С тия постоянно мазни коси и облекла ми изглежда нечистоплътен и миризлив.

не злобейте!човека е талантлив.

Айде-е-е, поредния дето се взе насериозно! Как 3 боклучави сериала успяха да създадат толкова таланти?!Довчера никому неизвестни имена и физиономии - днес талантливи актьори и шоумени!

ти сигърно си по талантлива що несе пробаш в киното *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изглежда ми супер неприятно типче.

Марианчо е типичнмото гейче, не знам защо го лансират като муцуна във филмите... Смешен е с тоя говорен дефект. Посочете ми един престъпник с авторитет, който шъшка и мъшка. Елементари!

Дон Корлеоне :)

Ти говорли ли си с Корлеоне? Или си гледал филмчета с него?

геичето си ти сас сигyрност

На добър час - човека има талант, дар слово и е ерудирана личност. Като ги гледах с Цветанов в Стани Богат, определено той беше водещият в тандема

И аз го гледах, предаването беше нагласено, с лош сценарий и лоши изпълнители.

абе ти от кое село си голем разбирач се извади много си зле верваи ми

Точно - освен че е страхотен актьор има и добра обща култура и интелект, браво!