Мариана Попова и Ханес отложиха сватбата

Мариана Попова и нейният любим Ханес скоро няма да минат под венчило.

Обратно в новината

Коментари - Мариана Попова и Ханес отложиха сватбата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да поиска пари за свадбата от първан гошков или я е срам?

Дай едно сравнение ма, Поповке!Кой по става за леглото!?Първаноглу или Ханеса!?

този маж как не го е гнус да спи с неж след като я е минал парванов?

Кума Гоце е зает, нема да има сватба. Според мен всичко беше един цирк, както е цирк и тово около Емануела.

ЩЕ БЪДА КРАТЪК: Б. ме Х.

не съм си и мислила, че ще има сватба

нито пак аз :) едва ли една-2 песни би отложила такава стъпка в живота на една жена в зряла & смислена възраст, че даже и с дете, ако не греша във фактите). в такъв случай нито една от женените певици или артисти не би могла да се омъжи докато не си изиграе всичките филми и изпее всичките песни или ???

бившия президент. гоце

Че има глас така е , ноняма нищо общо с вълнуващ тембъл или топла динамика . Име е и се е доказала е оная глупост с президента Първанов малко я повъргаля по медиите , за добро ли за зло не знаем . А за сватбата не сте прави може да е един ден ама бая пара ще трябва да се хвърли . То не е ката да опънеш палатката на село и дай казана с каймата . Трябва си органицация , място подобаващо и т.н. Нали погледахме малко циркове в Биг Брадър , малко поотминаха и трябва да се понапомни като Кока кола всички я знаят все по-малко я пият но рекламата не спира .

По - силно желание за брак не бях виждала, не вярвам на написаното.

От тая истеричка с ромски произход и чеп за зеле не става. Хан(е)с я е усетил и с основание се дърпа!

дира си пише, кервана си върви, шоубизнеса и политиката са машина за пари, всички други ще ядем тикви

УРА ,ОЛЯМАТА НОЗДРА СВОБОДНА- ТЪРСИ СЕ ДРУГ ХИПОПОТАМ ЗА ЖЕНИХ!!!!!!

Абе хората се чудят за кого да гласуват, а пък тия ни занимават с "тука има, тука нема"! Такава аполитична личност не съм срещал!

Младежът си е дигнал чукалата, разбрал е че от нея нищо не става...

Видял я е негримирана рано сутрин.

няма избега жабара :)

Сега ли да повърна или когато намерят време да се оженят?...Нещастници, що ни занимавате с глупости?...

Дааааа и аз скоро няма да мина под венчило, щото не искам. Иначе голямата заетост досега на никого не е попречила да се ожени, ако има мерак. Няма лошо да не се женят ама нека не измислят тъпи оправдания

Тая е харесвана колкото и Веско Потното ! Колкото Веско се Поти толкова Мимето е антипатична ! Миме сватбата е едно почивката е друго а и сватба е един ден никакво време не отнема . А това че ни натрапваш по най-пошлият начин поредната си скучна песен няма да ти го простим . Чувам че поредното парче в стил нашата полиция ни пази ще е на някой от предстоящите политически митинги защото иначе на концерт едва ли и 3 души ще дойдат . А твоя убавец толкова ли неможе да си позволи да те заведе с детето на почивка че ви се свиди за сватба която трае един ден ? Май вече ви омръзна груповия секс и си лягате с различни че и полюсите обръщате от време на време ?

Хей, Мариянка, още ли си тук? Колко пъти ни обещаваш да ни напуснеш, че сме под нивото ти и отново ни занимаваш със себе си и личния си живот! Ама така е като не можеш да ни впечатлиш с музика...

в България нищо не може да се случи ако любовника ти не е президент на републиката или силен на деня

Дано се ожени за да се махне по далеч.Изключително неприятна.

Леле, каква вест! Направо се притесних - горкичките те, какво ни занимавате с тези същества!!!

kokobrais

Да ги вкарат в още едно риалити,белким се оженят и спрат да си правят ПР. ps.Ханес братче вземи си една торба за след сватбата ако не можеш да я сложиш на главата на булката,поне да повръщаш в нея....

Ми да! Що не влезнат и те в някое шоу, па да им спретнат една сватбица, за радост на сеирджиите? Хем безплатна, хем с рекламна цел (продуктово позиционирана)...

абе много злобари бе! тая мръсна българска черта е отврат! жената си има глас! защо всички като петрашкова се нахвърляте! или предпочитате к---и като златка и лозановата да гледате по телевизионните екрани! а ми то извратени политици - изратена телевизия!

Не, бе човек. За, каква завист и злоба говориш? Просто тази женица е много неприятна, въпреки, че има глас. Мърлява, гризящя си ноктите и нечистоплътна. За характера да не говорим.

Как пък разбра, че е неприятна? Гледаш тъпи предавания явно. А коя е приятна? Забрави, не ме интересува. Мен ме кефи и се забавлявам като е слушам на живо!

Интереса към песента ще е най много за 3 дни.....ако ще и химн на света да е....а нито Марианка нито Дани са толкова на ниво..че да сътворят нещо такова...Ама да е жива и здрава Мариянка..а за Ханес тя работата е ясна....

E, може ли толкова злоба??!! Бъдете живи и здрави Мариана и Ханес, и давайте любов на детенцето си! Мариана, успех !!!

Коя е тая ???

На кого му дреме за това?Тая жена е много досадна.

миме тии много плитка зена как може заради една песен да отлагас цала сватба просто си пезнаи че зебара не те иска застото си много посна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Що бе, пари ли нАмат?!

Изключително неприятна и примитивна женица. Да се беше хванала някъде на работа поне.

Не е примитивна - ти си примитивния ,че си позволяваш да слагаш етикети..А това ,че НА ТЕБЕ ти е неприятна си е твой проблем!

Тс, не съм. Аз работя всеки ден, плащам си данъците, пазя чисто и се опитвам да допринасям с нещо за обществото което ти, хлапе не уважаваш. И не е проблема в това, че на мен ми е неприятна. Прочети и другите мнения и ще видиш, че тя е противна на всички. Проблеме че, тя не прави нищо, известна е с това, че е известна. Дори не работи. И това НА ТЕБ ти го продават за нормално нещо. Препоръката ми е да излезеш от клишетата. Докато не си пораснал/а/ още. После е късно и ще си останеш с промит мозък. Айде.

Ще отлагат, ще отлагат докато накрая стане ясно, ме италианецът не си е хвалан по-младо парче. Нищо ново

Що така бе, Миме? Нали рева и се тръшка за сватба! А сега заради една песен отлагаш!

Да,тръшка се яко,но тук много тънко искат да ни внушат каква яка нова песен да очакваме и какъв як нов проект правят с Дани Милев.Това си е начин за НЕплатена реклама.Покрай нещо от ежедневието да пробутат и рекламата.СТАР НОМЕР. А иначе и на двамата не им пука дали ще се женят или не.

Аз съм против сватбата.

как ще я иска като е червена шапчица

Адски неприятна певица ! не ни занимавайте повече с нея!

Да, при това с говорен дефект!

Не ми харесва, защото пуши като комин, чопли си ноктите, съска като говори, не ми харесва гласа й. Защо Орлин прови дуети с такъв писклив глас не разбирам. Да си гледа детенцето и да не досажда на хората, защото не е стойностна певица.

Отложиха, разбирай: Ханес е отсвирил нашата.

Добре, че сватбата не се е състояла, защото те са едно ИЗМИСЛЕНО семейство с рекламна цел! Бог да им е на помощ в бъдеще!

Смях! Този ханес не е глупав човека. Разбрал, е че тово чудо не се трае. Причината да нямя сватба - една песен???? Тя толкова я искаше, такъв вой беше...

"Отложиха" - хахахахахахахаха...

Много неприятен човек.