Коментари - Мариана Попова с кадър на Веселин Плачков с дамите на сърцето му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама изобщо не прилича,външно,този човек,на Ханес,....хич,никак

Това не е Андреа!

Много я харесвам тази жена. Не съм срещала по- уравновесен човек в българското публично пространство. Да е жива а здрава, и много щастлива.

Тая изплискала глупачка идваше на снимките, караше екипът да променя сценария заради една целувка, а тъпият и бездарен Плачков не може да пръдне без нея. Двамата не стават за чеп за зеле! Ама нагли! Плюят по екипа най-безсрамно! Провалиха сюжета с любовта на Жаки и Киро, ама ще им се върне и на двамата. Снимчици с деца няма да им помогнат.

Кви са па тия гащи и киро, за късно говориш. Кви ги плещиш бе

Няма значение чии са децата. Всичките са хубави, гледани деца. Веселин Плачков играе / присъства много зле във филма "Пътят на честта". Ако имаше малко чест щеше да иска сценарият да го променят в движение и да го убият за да се яви на хоризонта някой по-можещ. Колкото повече серии минават, толкова повече затвърждава впечатлението на бездарен актьор. Моля да не ме триете, все пак всеки има правота да изказва мнението си. Благодаря предварително!

Хората имат нужда да пишат и споделят тези трогателни мъдри слова, за да убедят самите себе си, че се чувстват прекрасно!

Едното момиченце е на Мариана, синеокото бебче е общото им дете, а другите 2 са дечицата на Веселин на брат му. Що пишете глупост?

Супер са лапетата, бравос!

Марианчето Попова не е добре женицата.

Красиви родители, красиви деца. А хората около тях завистници и се мъчат да ги разделят. Дано оцелее това хубаво семейство в тия лоши времена на злоба и подлост

Марианче, спокойно, никой не ти завижда!

Гледах половин епизод от бозата, в която този тапет играе някаква марка мафиот. Не разбрах каква, защото превключих канала.

Да не си превключвал канала! Щеше да разбереш.

Явно тези хора не си говорят в къщи,че се налага през социалните мрежи да се обясняват в любов.И кого ли го интересува...

Кои са тези?

Трогателно насаждене на безразборни връзки, това са такива публикации.