Коментари - Мария Бакалова блесна на червения килим в Кан (снимки) | Лайф.dir.bg
назад

Мария Бакалова блесна на червения килим в Кан (снимки)

На фестивала бе представена биографичната лента "Стажантът", в която българската актриса играе първата жена на милиардера и бивш президент на САЩ Доналд Тръмп. Филмът получи 8-минутни овации

Обратно в новината
| Редактор : Елза Тодорова

Коментари - Мария Бакалова блесна на червения килим в Кан (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евалата на Мима. Добре си осребри холивудското присъствие.

Стига с тая селска пръчка

SirBob

И разбира се, този филм съвсем случайно ще бъде пуснат месеци преди началото на президентските избори в САЩ. Да не си помислим, че дъблоката държава има нещо общо тук.

Шума около нашето момиче е заради темата - Доналд Тръмп - разбира се преди изборите, целия Холивуд, наред с медии и прочие се държи от демократлиберастите, които дават мило и драго, изливат милиони долари, за да очернят, разорят, пратят в затвора и дори физически унищожат Тръмп, и този филм не е нищо повече от поредицата предизборно очерняне на Тръмп, толкова за "честните избори" на демокрастите.

Има ли сцена с изхвърляне на " дамски превръзки" че там е много добра.

ми прилича на монтаж. или не е, но никой /с изкл. на двама/ не и обръща внимание

Ужасна рокля!! Не знам кой "стилист" я излъга Мария, че това е най-добрият избор. Много кич и пошла е роклята. За филма да се надяваме, че е по-добре.

Отзива за филма - значи този режисьор мрази Тръмп е решил с тоя филм да го плюе. Демократка предизборна работа - Марийка е доволна, че се говори за нея, и за този филм. Вдигане на шум заради Тръмп, от което филма - пропаганда срещу Тръмп, печели. Хитро...

Гледам коментарите и си мисля…. Малко Ви е прости, злобни бг нещастници.

Парцалената рокля НЕ е никаква умна закачка на модата. Тоест.. Показват как парцаливката Пепеляшка от Балканите е станала принцеса. Да, ама не! Това е срам и унижение за България и за българите, както и просташко-циничната й роля във филма направил я известна. Показването й в този вид е огромна подигравка с България. .... Нейните "сценаристи" продължават да се подиграват и с Тръмп. ЦИНИЧНО Е ДА СЕ ПРАВИ ХУДОЖЕСТВЕН (ПОЛУИЗМИСЛЕН) ФИЛМ ЗА ЖИВОТА НА ЖИВ жив ЧОВЕК! И естествено в главните роли са заблудени глупави офце от Източна Европа, за да е унижението към източните народи още по-голямо. То слабоумието е доживотно! ... Долу лъжата, долу измамата за новото "висше филмово изкуство и талант", налагащо фалшиви просташки норми, унижаващи човешкото достойнство! Срам за държавата и за интелигентните българи!

Дерзай, зависниците и некадърниците да се пукат от яд, могат само да сънуват Кан и червен килим.

Филма е по-зле.

че тя друго може ли

Сатира и измислица в един филм.Но ако не е художествен а биографичен не трябва да има пропаганда и измислици.Неслучайно е преди изборите в САЩ ,както стана и с Борат2.Просто е ясна целта.

Ослепителната превръзка отново в екшъня. Ма мечтите на селянките са винаги в светлините на прожекторите. Тва че са потър потита по тъмниците не е важно.

Е, добре- ще изчакаме и този филм. Досега кой знае какъв талант не видяхме, да не говорим за външност.

Променят се безвъзвратно нещата. Преди кандидат-актрисите минаваха през стаята на уеинстейн да ги забележи колко са талантливи и толкоз. Днес не е достатъчно - добре е също да покажеш активна гражданска позиция. Минимум за климата или емигрантите, но още по-добре Тръмп да подхванеш. Тъй де, след демонстрацията на слабост следва демонстрация на сила.

На нашето Миче все предизборно му изгрява звездата, няма майтап. Пак ще е първа боркиня против Доналд. Извоюва си име и си я търсят за роли на източноевропейки, лошо няма. Хубави, лоши, все са роли в киното, пари изкарва с професията си. Роклята няма да я коментирам, едва ли някой ще се трогне от отрицателното ми мнение.

грозни пошли хора , празни тъпи филми и абсолютен упадък на ценностнз система

Простакеса!