17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наще интелектуалци и културтрегери, режисьори, кинокритици и кинодейци като цяло с вид на ранната Патрашкова, закърмени и закостенели с методите на Станиславски, ще пропикаят газ и кръв от тая новина:))

За толкова време не разбрах как тази жена влезе в медийното пространство и защо се вдига толкова шум/ чак вече е досадно/. Изобщо каква е? Казват ,че е актриса.... силно се съмнявам да е такава / с данни и талант/. С какво поданство е и къде всъщност живее и " работи", каквото и да е

Много на сериозно се взе това бургаско .урве!

Порнографията в тая държава е на пиедестал! Тая пача ще бъде председател на някакво мижаво жури ... Копаем ли, копаем и няма стигане на това дъно!

Мичето е клас. Когато постигнеш нейното ниво....тогава се обаждай!

Лена е по-хубава

Не разбирам защо толкова хора са възмутени от избора на момата. Не помните ли, че тя беше номинирана за оскар за долнопробна роля в долнопробен филм. Е, кой тогава има най-голямо право да подбира български филми? Тя, естествено, тя има реален шанс да избере нещо, дето може да заинтригува идиотите, раздаващи оскари. Та спрете да се вълнувате щото ще получите оценки от рода на “завиждащи комплексари”.

I like you, I like sex is nice! Кенефен хумор , долнопробна актриса . Преди 30 години щеше да е най много сервитьорка в селския хоремаг.

Нагледен пример, как една посредствена актриса изиграла роля на проститутка ( но не във филма “Хубава жена”) , помогнала за падението на корумпиран американски политик е методично лансирана.

Оскар през крив макарон.

мутрата си го каза навремето. "мат'ряла е лощ" Толкоз и разбира разклатената слива от режисура, сценарий и операторски майсторство.

Отвратителна физиономия на уроспия.

По-скоро на тъпанарка, взела се на сериозно.

Мария Бакалова известна с изключителните си актьорски изяви (дъщеря на куку която се кълчи пред старец и глас на куче), ще избира филм, кандидат за Оскар

Не ги разбирате вие съвременните западни ценности ! ;)

Е и? Да не не мислите, че филмът ще получи номинация, защото госпожицата ще бъде сред избралите го?