Мария Бакалова, Христо Стоичков, Б.Т.Р. и други български звезди подкрепиха Виктория за Евровизия 2021

Множество родни знаменитости записаха специални видео клипове, в които призовават българите в чужбина да гласуват за нея

Обратно в новината

Коментари - Мария Бакалова, Христо Стоичков, Б.Т.Р. и други български звезди подкрепиха Виктория за Евровизия 2021 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бях сигурна,че щом голямото име на ГОЛИВУДСКАТА АРТИСКА Я Е ПОДКРЕПИЛА,ТАЯ ЩЕ ОТПАДНЕ.

Обичам България,но това заспало парче не ми хареса изобщо!!!

стига сте я подкрепяли ами я пратете на логопед

и пак няма да спечелим и ше има оправдания и рев...абе мъка си е.....

Азербайджанската песен ,,Мата Хари,, Бойко ли я е поръчал... ?

Браво!Христо сигурно е подкрепил най силно, на английски.

Искам да попитам всички онези, които врещят неистово "Браво, Вики!" просто защото това е българската песен, а не защото е някое ярко и завладяващо парче, ТА КОЛКО ОТ ВАС БИХА СИ СВАЛИЛИ ТАЗИ НЕСКОПОСАНА ПЕСЕН, ТОВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛАБО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ФЛАШКА И ДА Я СЛУШАТ (примерно) В КОЛАТА ТРИ ИЛИ ЧЕТИРИ ПЪТИ И ТОВА ДА ИМ ДОСТАВИ РАДОСТ И УДОВОЛСТВИЕ? Костюми, сценография и пр. дори не си струва да се коментира. И не ми казвайте, че трябва да мислим позитивно и пр. дрън-дрън глупости! Прекалената позитивност ви прави безкритични овце, но пък за сметка на това безсмислено кресливи.

Че кой казва, че това е музика за слушане в колата?? Слушай си каквото ти е на сърце и не крещи под статии за музика, от която хал хабер си нямаш.

Много сме лоши българите, генетично е. Чета простотиите на опростачени многознайковци и рефлекторно минава през съзнанието ми баналната картина от казана в Ада и изтрещяли от озлобление и завист българи как дърпат надолу поредния опитал се да се измъкне не от Ада, не от казана, от лошотията и завист българска. Хора, сега е момент или да подкрепяме с гордост, или да замълчим ако нещо не ни е по балкансщия вкус и чалгарски манталитет. Не е въпроса да се пише нещо си, а да се мисли преди това... ама къде ги тия мислещи :(

Това са пълни глупости. Желая и успех, защото е българка, но това не значи, че песента и изпълнението ми харесват. А Евровизия е политически коректна прокиснала бозица.

Ама Виктория в/у ковчег ли пее....Или какъв е този декор, в/у който е стъпила?

Отиди да видиш

На Евровизия както винаги може да се случат какви ли не издънки и перверзии...Отвратен съм от този конкурс, защото както всичко друго в Европа всичко е предварително нагласена постановка !! На нашата представителка предвиждам класиране на едно от последните места, дано не съм прав, но такова е усещането ми след като видях сценария с изпълнението й !!

Като те гледам какъв си критик, сигурно ти си перфектен и нямаш никакви дефекти! Ако мислиш, че пееш по добре от нея, тогава да вземем да те изберем теб да ни представиш догодина!

Боже, сравняват Христо Стоичков и Мария Бакалова с нещастниците от БТР.... Въпреки това песента ще е някъде по средата, ако не е по надолу....

И още нещо. Това е подигравка с момичето. Карат да я си мисли че дори с тия дефекти, може да бъде певица. Ами не може. Не я заблуждавайте.

А бе то хубаво да се подкрепяме, ама не можахме ли да намерим певица в която НЕ СА събрани всички видове говорни дефекти. Разбирам че трябва да сме позитивно настроени, ама дайте да гледаме реално на нещата.

Браво Вики.Ти си гордостта н България.

Бах'ти умрелата песен, то и другите де, т'ва ако са песни, аз съм извънземен. Heavy Metal is the true music!

Поздрав с Anthrax - Caught in a mosh

Единствения, който можеше и трябваше да спечели Евровизия за БГ беше Кристиян Костов, но тогава набутаха историята с болното португалско момче и съответно преобърнаха вота тотално. Кристиян беше фантастичен!

Правилно са и казали да оди по пижама, та да не личат толко килата...

То и песента пасва на дрехите. Стил е "жена, цъкни офф с дистанцията на тв- то , па да одим да си легаме , че утре па сме на работа"...

Викаш ако не е облечена като стриптийзорка като сръбкините, то не става. Това са Зумър поколението, те не се придържат към остарели норми за облекло и как жената непременно трябва да е “секси”.

Гледах полуфинала онзи ден и си мислех "Защо бе, защо само ние българите нямаме самочувствие на победител, защо само ние се усмихваме плахо и аха да помахаме със знаменцето, ама не.. само лекичко така, да се види колко сме добрички и срамежливи.. " Пожелавам успех на Виктория и малко повече самочувствие -, което толкова много липсва. Дрехите и сценичните декори и ефекти няма да коментирам, също така и останалите около нея на диванчето. На Евровизия се представя човек като за Евровизия, а не като домакиня тръгнала до Фантастико за хляб.

Грешка ! Песента на Поли Генова беше супер , както и самата тя ! Сега е друго.

На мен най ми ареса преди неколко години онова дете с "да бъде дпс-планетаааа, полумесец и светлинааааа...", как му беше името забравих, плешивия я толерираше много...

Да не забравяме че това е конкурс за песен, а не за декори, облекла и хореография.

_stankow

Доката щраках с дистанционното случайно попаднах на Евровизията. А не е минала и година от последното зрелище, пак ли !? Три моми люшкаха тазове. Даже пееха нещо, но не им се разбираше. Беше изкуство, стана шоу, после кич, пък сега е евровизия. Щракам нататък.

Много е грозна... дори за изнасилване не става.

Как може някой да бъде толкова тъп? Явно може- един затворен в маломерна босксониера беден дебел плешив върл селянин.

освен от песни, явно и от дрехи не разбирам - толкова ли нямаше друго освен таз бархетена нощница, с което да облекат това младо момиче?

песента е 1:1 Били Айлиш.

Билито вече се разсъблече и реши като всяка друга старлетка да се почувства секси. Можем да очакваме и нейните копия по цял свят да получат внезапно прозрение и също да сменят имиджа. Айде на Билито й е такъв тембъра на гласа, ама нашата девойка я знаем как може да пее преди да иде в Англия да й промият мозъка, че като е светлоока и сладникава в лицето, плюс леко пухкава, е одрала кожата на американката и трябва непременно да я последва - ето прави са били, забелязаха я все пак - обаче като я слушах да пее имах чувството, че се измъчва горката, ще си прецака гласа само и само да го докарва модерно, на моменти ми идеше да изкрещя - отвори го тоя глас бе момиче, стига си хлипала!

Не обичам нейта , но наистина песента не ми харесва , защото носи отрицателно послание . Бих и напомнил , че човек почва да старее от някъде 45г възраст . А и дори над нея , човек видимо се променя от 60-65г възраст . Чевек ако е здрав и на 90 , светът е хубав .

хейта

Коя е тая Мария Бакалова, дето се наредила с другите? :))

Една бездарна измислена артистка,която изиграла роля,която никоя нормална актриса не е искала.

ох,олекна ми-чудех се цяла седмица къде пропадна мария бакалова да каже нещо умно или да спечели поредната нагарада

Не да спечели награда, а да я номинират и за малко да не спечели.

Бахти звездите!

От къде я намериха таа дебелана?

Това само комплвксирани балкански коч може да го каже. Всичко що не е анорексично безлично но с джуки е дебело и грозно. Балканските мъже са гнусни

Прочетох само "муууууу"

Грух ,грух лелче