Мария Бакалова и Нина Добрев се срещнаха в Кан

Двете актриси показаха бляскав и секси стил в последната вечер на Международния кинофестивал

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най богатите са 1 процент от населението, от тях, жените са само 7 процента, от тях, само 1 процент са направили парите си сами останалите са от разводи и наследство. Това го пиша за да затворя спора по долу как пробиват жените в живота.

Празно нищо на кадърчето. Нито са мега-умни, нито са постигнали нещо позитивно за хората. Хиляди умни и в пъти по-красиви българки седят в сянка. Популяризирането на "звезди" води до грешната представа в младите момичета, че това е единственият модел за успех. Актьорската професия никога не е била символ. на интелигентност или постижения като общ знаменател. Какъв е моделът на избиране? Кой създава критериите? Този който плаща и пише сценария. Разликата е, че времето на изкуството в киното отмина. Сега е времето на помията гарантираща масова реакция, без значение негативна или позитивна. Филми се правят за да имат печалба или политическа поръчка, отдавна. За това малкото изключения не идват от директни холивудски изцепки. В момента бокс-офис е анимационно филмче с Ле Брон Джеймс, който просто се опитва да имитира Майкъл Джордан, но няма нито чарът, нито спортните постижения. Това не пречи маркетинговата машина и тълбпите вдлъбнати тенджери да отидат да гледат глупавият ентертейнмънт. Медиите в България, до година две тотално ще затрият обаче всичкият позитивен националистически сантимент към това видимо глупаво и наивно девойче. А до централна роля в голяма продукция едва ли ще стигне. Дори и при занижените критерии, не е достатъчно да се проституира, трябва да има уникална красота и талант. Тези последните две неща не съм ги видял от нея.

Няка ми е жал за тях, едната застаряваща и нереализирана, другата прескочила лимита си и навлизаща в забвение.

А Азис и Милко Калайджиев кога?

Нинчето е наляла циликонец в пазвата и то яко. Явно се опитва да рестартне кариерата, само да не свърши в brazzers.com

Абсолютно! Ъгли.

Замислял ли си е някой от вас, защо само представителки на нежния пол успяват да пробият (уж) в иначе така труднодостъпният Холивуд??? Как пък не допуснаха един българин така поне за цвят??? В същност истината е, че в Сащ преобладава тъпотата, пошлостта и вредната храна! На тамошните богаташи така са им омръзнали американските дебелеещи глезли, че с радост дават път на нашенките и другите кокони от източна Европа! Но истината е само една! Избират ги ГЛАВНО заради едното нещо, а те си вярват, че са голямата работа?! България освен, че отдавна е територия на чужди интереси (крадат ни ресурсите, заробват ни с непосилни договори за тецове и военна техника), сме и един от основните износители на генетичен материал! Ако сте забелязали почти няма млади хора по народните танцови състави! Всяка втора нова женска рожба я кръщават с американско име, че знае ли се???!!! Всяка кокона станала на 17 и нещо години, я заливат с огромните "перспективи" на запада, а в същност целта е да й се влезе между краката, срещу съответната сума!!! Уважаеми млади българки, казвал съм го преди и пак ще го кажа! Ако вие самите не се уважавате, няма как да очаквате другите да ви уважават!!! Колкото до актьорските качества на Мимето! Първо, чудя се как тоя филм "Борат" беше изобщо номиниран за оскар??? Това е такава дебилня, че явно американския тъпомер е повреден отдавна!!! Второ, видях я случайно (превключвайки) по телевизията като даваше интервю за бг медия. Лелее ма то такова самочувствие, едни физиономии сякаш се е надрусала токущо, едни чупки, едни стойки, неам думи!!! Ало Марийче, ако това е твоята сбъдната мечта, бъди жива, здрава и не ни занимавай повече!!! По цял ден те въртят мисирките (щото ги е страх да разследват Боко и Каскета) за да запълнят дебилните си новини!!! Истината обаче е, че привличат момиченца като теб, щото (за някои чичковци) сте по-интересни от американките, нищо повече от това!!! Така, че уважаеми млади българки! Не се стремете да успеете по-лесния начин (първо красотата и после между краката), а се стремете да се образовате, да заобичате родината си (въпреки трудностите), да създадете семейство и да допринесете за благото на нацията ни!!!

А ето че стигнахме и до същността на нещата! Благодаря за това Мнение!

Поредният олигофрен и най-вероятно вечен девственик, който смята, че жените успяват или постигат нещо, само чрез "отваряне на крака". Че дори от позицията на своята очевидна лудост, има наглостта да съветва какво да правили младите българки.

Ами, то, повечето жени точно така успяват в живота - с разтваряне на краката. Ти що църкаш....

Така ли било бе просто мекотело? На такива Кати теб ми идва да им натикам счупена бутилка в устата да видим как ще “църкаш”. Хайде пробвай да си жена в този мъжки свят за една година и ще се побъркаш да видиш колко е лесно щом смяташ, че с “отваряне на крака” се “успява”. Това е обидно за всички жени както за майка ти която те е родила гнидо нещастна.

Не виждам за какво пада толкова пенявене, по-горе една кака буквално се е изпразнила. Абе, по-кротко, някой инфаркт ще си докарате, или смъкване на матката.... Кой каквото и да говори, основното оръжие на жените е онова м/у краката им. Ако греша, опровергай ме с действия, постигни нещо значимо сама, с труда и ума си, не с путката. Макар че, няма лошо, всеки използва преимуществата си целесъобразно. А иначи, всички имат равни възможности, но ги ползват различно.

И двете са много сладки, стават за една тройка. Нинчето се е обзавела с цици, гледам - добре й стоят, кръгли, равни, нема да висят. Като актриси май не са top-notch, ама много важно. Стават за ебане. Само да не пробутваха такъв скапан лъжлив буламач за жените в БГто, дето много ревяли. Как не ви е срам така да резилите Родината, бе маскари! Къде ги видяхте тея работи, в Пакистан или в Афганистан? Само за да блеснете с нещо необичайно, куп лъжи сътворихте.

Кухи лейки като тази меко казано ме отвращават! Активните мероприятия против собствената й родина не могат да компенсират липсата на качества. А в Бьлгария още преди Освобождението момичетата са ходили на училище. След Освобождението дьщерите на богатите семейства са учили дори в чужбина. Колко бьлгарски са участвали и в Освободителното движение и вьв войните след това?! Кога жената и майката не са били на почит?! Кога бьлгарките не са упражнявали и така наречените на времето "мьжки професии"? Че още по комунистическо наш познат тогава пилот разказваше как в Източна Германия се втрещили в контролната кула на летището, когато чули женски глас да иска разрешение за кацане - пьрвият пилот е била жена и онези дошли да я видят чак! Каква дискриминация?! Кога? В наши дни особено!

Добре казано.

Тези рошави вежди ...ЗАЩО??? Не разбирам ...

Поамериканчили са се.На Мария й отива повече нашенската визия с кестенявата коса, да маха това русо тип таваришка

Гледам на снимката две кикимори -явно едната е Нина, другата Мария ...ама де е Добрев ?

Предлагам домакин на следващото издание на бала в Кан, да е родния БалКан и вместо в тоалети да се дефилира в тоалетни и кукерски костюми, а вместо защитни ковид маски, да се носят животински - козя, конска, овча и т.н. Така ще има и доза мистика, коя е звездата зад маската, а и ще имаме фестивал конкуриращ тези във Венеция и Кан. Освен това, определено ще е забавно да видим как Робърт де Ниро, Брад Пит или Анджелина Джоли прескачат огън и танцуват хоро на Сурва.

Въпросната гала вечер пък ще се води от Гала. Което повдига въпроса - всяка вечер не е ли гала вечер за Гала? Испански историци пък разискват произхода на името на един от най-колоритните европейски градове - Барселона. Според българските им колеги, името води началото си от български кръчмарски род, който се установил по тези земи и основал хан - първообразът на днешния бар - и така градът получил името си Бар-село-на. Първоначално името му било Бар-на-село, но за да звучи по иберийски, е претърпяло лека модификация. Това обяснява кое е привлякло Христо Стоичков да облече екипа на БарСелоНа, както и Бойко Борисов да купи къща в града...

Освен това е редно, като при всеки бал, да се избират крал и кралица на бала. В този случай - кралица "Сурва" и крал "Кракра" - което е леко деликатен момент с женската титла, звучаща като приз за кралица на оргиите...

Определено ще е деликатно, особено ако в суматохата разменят буквите "С" и "К" в титлите "Сурва" и "Кракра".....

Любопитното е, че така балът в Кан пак ще е близо до Монте Карло - в случая квартал в Перник :)))

и сички че се муатат с тупаници и че се ребрат на воуя с винкеуо!!! гоуем купон че бъде! :)

Нямате с какво да си запълвате страница ли? Изровите на някого снимки от мрежите и хоп списваме измишльотина по нея. И така въпросната личност става досадна на хората без самата тя да го иска и да се натрапва.

Не мога да не отбележа колосалната разлика в излъчването на Нина и селската физиономия на Мара Бакалова. Мара е чаровна и привлекателна колкото дървен налъм. Изглежда селянката от бургас се е взела на сериозно.

Нина си е сложила силикон като гледам.

В лице Нина може и да е по-хубава, но стилът на Мария Бакалова е класа. Мария от като се по всички медии няма нито един кофти тоалет. Супер визия, супер тоалети. На мен лично, много ми харесва.

Момичето което ми прави кафе всеки ден в малкото кафене отсреща е 100 пъти по-хубаво от тези двете. И 20 такива да ми дават - бих взел вместо тях момичето от кафенето. Утре ще и подаря цвете - просто така - без да я свалям. И ще и кажа, че е по-хубава от Мария Бакалова и Нина Добрев взето заедно !

Браво, човече! Това се казва галантна постъпка. Леко ти завиждам. Дерзай.

Две безполезни патки, преекспонирани с цел подкопаване душевните сили на младите момичета - насаждане на комплекски за по-лесно използване

РОШАВАТА ВЕЖДА! Ей това ще остане в съзнанието ми от този мил изперехидролен балкански женски субект с оскъдно разстояние между очите, говорещо за липса на място за мислене.

Както би казал Вежди - не съдете за човека по външния вид - подВежда! :)

Стига вече с тази Мария Бакалова - грозна и посредствена актриса, която допълнително руши и без това не дотам добрия имидж на България по света. А последния филм за тежкото положение на българските жени е просто потресаващо тъп, далече от действителността и наистина има за цел само да очерни България. Извинявайте, но къде в наши дни го има това някъде в България? Защо ни представят като държава от третия свят при положение, че точно за равенство на половете, права на жените и т.н. в България проблем няма и не знам някога да е имало! И да уточня - аз съм жена на 40 години и никога в живота си не съм се чувствала дискриминирана или подценена по някакъв начин заради това! Нито пък има такива случаи сред иначе широкия ми кръг от познати. Къде има патриархални семейства у нас?! На кое момиче у нас му се внушава, че не трябва да учи или да търси престижна работа, или че трябва да е само домакиня или робиня на мъжа си или пък да му търпи издевателствата?! Хайде стига простотии!

Да отговоря на въпроса Ви, въпреки че вероятно знаете отговора - масово в циганските и в турско говорящите мюсюлмански семейства. Причините са етнически, религиозни и най-често - смесица от двете. Там на момичетата ес внушава, че само мъжете са хора, а жените са създадени, за да им слугуват.

Във филма обаче героините не са представени като мюсюлманки, а като чисти българки.

Ееее, да... по същия начин представите за България на много хора на запад са свързани с кадрите от клипа на Рита Ора, снимани в покрайнините на Перник и в Дружба.

Според запознати, родителите на Рита Ора не са албанци, а българи, като баща й е агресивен алкохолик от Перник, а името й е олицетворение на любимото му занимание - да рита (х)ора! Както е писано в Библията "Няма нищо скрито, което да не се открие, и тайно, което да не се узнае." Лука 12:2

1000 + от мен! И аз съм жена с 10 години над Вашата възраст, т. е. горе-долу друго поколение (онова "архаичното") и никога не съм се чувствала дискриминирана, потискана, неизучена, недопусната до съвременния свят. Какви са тези глупости, които се представят, че били действителността в нашата страна?! Не познавам нито една жена от обкръжението ми - все хора на различна възраст: приятелки, колежки, съседки, просто познати по различни поводи, която да е в позицията на патриархат. Нямам думи, че има българи, които могат толкова лесно да се продадат, за да покажат, че мястото, от което прозихождат, е "кочина", "цигания", "тъпанарщина", "територия" (все любими епитети на марийките и иванчовците, стъпили с цървулчетата у Америчко и решили, че държат дядо Господ за шлифера). BTW, и аз съм Хамериканка, уж - работя вече почти 15 години в различни части по света и Америка вкл., но и през ум не ми минава, че съм дошла от "територия". Срам ме е от такива хора, уж, българи! Никой никъде не се е отнасял към мен пренебрежително - нито в България, нито където и да е по света (Франция, Великобритания, САЩ, Китай и Япония). Обаче си давам сметка, че хората се отнасят към теб така, както заслужаваш! Плюй се сам себе си, плюй страната си, плюй образованието си, плюй произхода си и ще бъдеш наплют и отвън със сигурност! Нима очаквате някой навън да ви уважава, ако сами себе си не уважавате?! Това е като семейството - вкъщи може да се карате и да имате проблеми, но нали не отивате да наплюете брат си, сестра си, майка си, баща си навън пред другите хора?! Или може би отивате...хммм...???

Коментарът се свежда до брилянтната логика - "на мен не ми се е случвало, значи никога не се случва". На вас лелите трябва да ви се забрани да се изказвате в интернет.

Разбирам, че на теб ти се случва често. И че не си леля. Наистина, кофти е на младо маце да му се случва да го неглижират. Обаче, знаеш ли, лелиното, има начин и за твоята болка. И не, нямам предвид да отидеш да се образоваш (явно е мисия невъзможна в твоя маро-бакалски свят), а по-добре отиди си удари няколко кубика силикон (не пропускай и джуките, че току-виж пак не те забелязали). Гарантирам ти, че поне иванчовците ще те отразяват известно време (но пак няма да имаш възможност да говориш). И, лелиното, не забравяй - лелкинската възраст няма да те подмине, но когато я достигнеш, ще си просто една лелка, без никакъв потенциал и постижения, но с много отработени часове.

Колкото и да им е мъчно на някои, такива простотии не са характерни за България - нито за бабите, нито за лелите, нито за младите! Нещо са объркали държавата и географските ширини!

Не, не само не им се внушава това - отвсякъде им се внушава, че мъжът вече за нищо не е длъжен, а жената има само задължения. Тази крайност по-добра ли е, според Вас? Как един мъж да се научи на отношение и отговорност, ако жената трябва сама всичко да прави? Смешно и жалко е!

Ако отворите инстаграма на Мария ще видите, че повечето коментари вече са предимно от българи и тук-там от някоя световна звезда. Мисля че в началото имаше доста повече подкрепа от американски звезди, но сега вече явно не е толкова актуална. Аз съм безразлична към тази девойка: просто отбелявам че славата в Холивуд много често е краткотрайна. Не случайно има израз "15 minutes of fame".

Никога не е имало и кой знае каква подкрепа от световни звезди - не бъркай всеки със синьо тикче за звезда, повечето са някакви гримьори и фризьори, които са работили с нея и разни инфлуенсъри. Парис Хилтъл й пише чат пат по някой коментар, от актьорите съм виждал Карън Гилиън и веднъж Педро Паскал.

Бре комплекси

Харесва ми роклята на Марчето и бижуто на Нинчето.

Тук май само комплексирани кифли псевдо "ентелегентни" и балканоидни ксенофобски задници коментират. Нина добрев е доста посредствена актриса. И срещу Мария да бяга няма да я стигне. Мария е млада но зряла и емоционално интелигентна. Уменно затова се справи прекрасно с роля в която не следеаш написан текст изкуствена работна среда каквито са снимачните площадки. Тя трябваше да импровозора, да бъде flexible и да покаже характер и смелост. А сцениъе да снимани тайно, под прикритие у с реални хора. Неща с които явно е впечатлила Sasha. А той е уникален комедиант и гений. Холивуд е дъното на обществото. Америка е rotten place. Дано не я главозамаят. И помненте, че колкото и да плюетете тук, Мария и дори Нина ще продължат да са там където вие няма да бъдете. Хубав ден.

Не съм там, защото не искам! Различна ценностна система. Have a good day and enjoy the comments!

Говорех за това, че са успели, умнико. А ти в какво си успял? И не чета коментари.

И в какво са успели, умничке? Позиционирали са се в ниските нива на развлекателния бизнес и неистово драпат да се изкачат поне още едно ниво нагоре. Като през това време не спират да "работят" върху себе си - силикони, диети, всякакви модели оцветявания и оперение, процедури за подмладяване, подмазване и услуги в търсене на контакти с продуценти, сценаристи, режисьори и всякакви подобни сутеньори... Айде не! Мерси! Друга ценностна система.

До тя: Много си заблудена в представата си успешност. Ти да не мислиш, че всички хора тук и по света искат да са актьори. Само такива хора се водят успели според теб ли?? Има много по-значими професии. Има хора, които не са известни, но правят много по-стойностни неща за обществата си. За мен например да създадеш здраво семейство е най-големният успех. Колко от тези холивудски звезди, по които явно се прехласваш могат да се похвалят с това?

И к,ви актриси са точно тия, филмите в които са взели участие са с нулева художествена стойност...Бурат и нещо вампирско... Срам ме е от Бакаловици, да спре да ни излага. А филма представен в Кан, е жалък, политически коректен, джентърски и разбира се оплюващ България...Няма начин да не получи Оскар...

Много харесвах Нина - според мен има талант, имаше у визия, но на тези снимки ми изглежда много сьстарена, а още е сравнително млада, пьк и роклята е ужасна. Не знам защо всички са решили да се показват полуголи на такива събития. Тьпо е някак си! Другата даже на си заслужава да я коментирам. Стига вече сте ни я навирали в очите!

Нина малко е попрекалила с това деколте, иначе е много секси.

Тука как ви личи - Нинчето като в небрано лозе се опитва да се усмихне, а до нея нахалната, фамилиарничеща селска пръчка, която си мисли, че само защото сме българи всички, може да се натискаме на всеки успял наш човек :Д

Не могат да се сравняват с Людмила Живкова и с Деса Радева - олицетворението на българската женственост и интелект, познати по цял свят!

Да не се правят на фатални жени, за да не изглеждат смешни. Особено Марийчето. Да си харчат заработените от поликоректните комисари пари и да са живи и здрави.

вече им се наситиха на тези двечките Шикси! не случайно, ХолиУд, предедено означава Свещена ("холи") Ерекция ("уд") - ЮдеюСемитите най-обичат Сатаниско-Сексуални ритуали с Шикси!!

На Нина май титките са и пораснали, а ?

Нина Добрев защо така стреснато гледа, нещо се опитва да докара на поглед, но и се е получило. А Бакалова - тая рокля е по- добре от предишната, има стил, но пак ни я навирате. Разберете, че нито филма го бива в който участва, нито ролята и с нещо блести...освен с безвкусица.

* не се е получило

Комплексите якп те тресат май

Аз какво общо имам с тия двете, че нещо да ме тресе?! Гледам и коментирам, и , да отвратена съм от посредствените филми, в които тези две кукли участват.

Нина на годините на Бакалова беше страшна мацка, много я харесвах. И новоизлюпеното девойче се опитах да харесам, но визуално ми е толкова семпла, да не кажа нещо друго, с талант също за момента не ме е впечатлила, а с интелект да не говорим. Трябва ли да се чувствам по-малко българин заради това, защото не се.

Едната с визия на анорексичка, другата - на селска момичка. Иначе, там в Кан може и да са вървежни, щото чичковци с дебели портфейли дал Кан доста...

А бисквотка искаш ли

На Мария явно много й се иска да е Мерилин Монро. Мисия - неуспешна, изглежда съвсем безлична.

Деколте Тип-Поднос, за да ни покажем, че вече Ненките ти не са Естествени, а са с Ужасяващи Белези от Операцията да им бутнеш Гума, че видиш ли - някой ти е казал, че Повече е По-Добре, за Бизнеса!

Звезди от Балкан на Бал(в)Кан! Редно е учените от БАН да опишат аргументирано етимологията (произхода) на името на това светско събитие, а именно - Балкан! От историята на България е видно, че това е силно застъпен национален символ, залегнал в ключови за народа ни личности: Бай Ганьо БалКански - лицето на българина, отвъд границите на родината Валя БалКанска - гласът на България, отвъд границите на планетата Цирк БалКански - олицетворението на политическия, културен и социален живот на българина Същото важи и за думата "канибал" - анаграма на Балкани (премествайки "бал" в края, получаваме "канибал"). Тя е доста коварна, тъй като кавалерът, канещ дамата на бал (кани бал), може да се окаже канибал! Абе, изобщо, трябва да внимава човек в днешно време... :)

Мъжете се конкурират/съревновават чрез сили конски (конски сили) и кубици на колите и моторите си, жените също - мерят сили-конски цици, чиито обем се измерва в кубици (cc). Божествена Комедия!

След Кални Бани на Бали Балканец паднал в Канала от Балкона и КаниБала го изял... Не стигнал в Кан за Бала... :)

Затова е добре да се отиде на бал с кон - писне ли ти, скачаш от бал-кон на бял кон и офейкваш!

Природозащитници алармираха, че са забелязали как Бойко бори сова в Бори-сова градина!

От Международната ММА федерация обмислят да издигнат за свой патрон БОЙко БОРИсов, а централата да бъде преместена в БОЯна! За целта ще се състои бойна галавечер между БОЙко Рашков и БОЙко БОРИсов, за да се подчертае символиката на вечните битки чрез имената им. Наблюдателни анализатори, забелязаха тази символика и във фамилиите на главните враждуващи за власт лица в страната - Борисов, Радев и Трифонов -> БТР (бронетранспортьор - бойна машина).

А въпросната гала вечер ще се води от Гала. Което повдига въпроса - всяка вечер не е ли гала вечер за Гала? Испански историци пък разискват произхода на името на един от най-колоритните европейски градове - Барселона. Според българските им колеги, името води началото си от български кръчмарски род, който се установил по тези земи и основал хан - първообразът на днешния бар - и така градът получил името си Бар-село-на. Първоначално името му било Бар-на-село, но за да звучи по иберийски, е претърпяло лека модификация. Това обяснява кое е привлякло Христо Стоичков да облече екипа на БарСелоНа, както и Бойко Борисов да купи къща в града... :)

Аха, а Рио де Жанейро предполагам е основано от други български преселници-земеделци, които са отишли там да Рият, да копат и да Жънат... Пък Малага е основано от гръцки преселници и в началото се е казвало Малака... ;)

Така ще да е било, да! :) А столиците на Албания и Македония са кръстени на техния завоевател - Тирана с копие. Сърбия пък ни подсказва, че вечно нещо я сърби и от честите разчесвания (войни) се образуват локални язви (регионални и етнически вражди), кото впоследствие се отделят като автономни области.

Нина с фенка.

Добре че свършиха тия фестивали, дано да я скриете тази селска мома, която не знае къде се намира, че вече става много банално и досадно да я споменавате. А тя като папагал повтаря заучени фрази и се прави на полу-Американка.... Много смешна. Няма си и хабер за какво става въпрос.

Тоалета на ЛВ с панталона е като луксозна пижама. Грозна работа. Не е виновна Мария за него, разбира се....ама друг щеше да е по-добре.

Добрев се е напомпала със Силикон, вече официално прелича на Застаряващ Транс-Жендр!

и двете са много неприятни! нямат нищо общо с блогородната красота и грация, която имаха жените по мое време!! а защо е така - остовям предположенията на вас...

Тези и двете са едни актриси... по-известен са с това, че са известни: Д

Очаквайте скоро и новината, че ще се омъжи за негър.

Стига с това Обожествяване , ще я развалите Мария Бакалова ! По скромно ! И ГРишо го Хвалехте и нищо добро не донесохте , само негативна Енергия за Григор ! Спрете се !

Толкоз време чаках тази новина !!! сега ще си почина от стреса на чакането !!!

Удариха ли си по една шпакла?

Добре, добре А къде е онази с големите балдъри и молив за червило, дето била много модна и си плаща да пишат за нея в дир?

Ще повърна...