Коментари - Мария Бакалова отпразнува 27-ия си рожден ден в обятията на любимия си (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кучетата си лаят, но керванът си върви.

И се пришил този празноглавец до нашата "звезда" и докато има някоя и друга пачка добре, ама после....ще трябва да заработи пак нещо с каквото може и с който може. Ха-ха-ха!!!

Айде,първо постигнете това ,което тя е направила и после солете

Абе, тоя Валери кво бачка бе. Да не би да е на изръжка на кифлата

Тая не може да приказва ве. кво сте се заплеснали. Тя е некадърна

Не че нещо ама ми прилича на детски рожден ден в крайпътен мотел. Гостите изглеждат като екстри от ефтин сериал. Един измачкан бургер , шепа картофки и царвичка. Гурме:)

Друго си е грандиозно парти в столичен ресторант с мутробарок интериор, арка от златни балони, 1001 рози от неизвестен обожател и строго аранжирани снимки за инстаграма и потенциалните бъдещи клиенти..

Прав си е човека, опитват да е кежуал, но даже Луивитонките не помагат да помирипем неква класа.Български селяци на маса.

Дааа, много българи са със закоренени комплекси и не могат да понесат когото и да било, щом сматят, че с нещо ги превъзхожда. Ако ви е толкова безразлична нямаше да отделите от скъпоценното време на невероятните ви животи, за да да пишете изобщо нещо под статията. Добре, че с приказки няма да промените живота нито на Мария, нито на когото и да било. Вие си пишете, а тя ще продължава да си пътува в първа класа и общува с хора, които ще виждате само на екрана. Единствено в България можем да чуем и видим хора, които хулят и се отказват от майките си, които са им дали живот и са ги превърнали в това, което са изобщо днес. Говорим за Мария, но вижте майка ѝ, леля ѝ, съседа ѝ... Чрез вашите пръсти излиза наяве единствено некомфортния ви живот - щастливите хора са навън, смеат се и се наслаждават на света. За съжаление сте самите вие...

Вживяваш се за глупости.

Нещо си се объркала централно ! .... хора , които виждаме само от екрана , ако изобщо ги гледаме , не е задължително да са качествени личности . В новините дават всякакви ....

Както винаги коментарите са златни.

Samo na men li Valeri mi prilicha na Grigor Dimitrov?

Рудолф Джулиани бил ли е поканен?

27 годишна дърта прангия вече.

Аз пък се махнах от Лос Анхелес и се чувствам екстра в Бургас;)

Много скромно това празненство... аз не съм известна, нямам нейните пари, но доста по-големи и изпипани от всичко да има почерпки правя. Харесва ми момичето, но ако иска да върви нагоре да забрави за този. Може той да има пари, но само колкото за България, а да си в Холивуд и да опреш до този.......пълна липса на фантазия .

Ми обича го човека бре,ти за любов чувал ли си?

Колко още боклука има да смени ехе....

То затова през май месец половин България затъва в борчове покрай изцепките на гордите родители, че децата им завършили средно образование..Състоятелните хора, които си ценят парите никога, не се изхвърлят да харчат за показност, освен ако не е свързано с рекламно позициониране в шоубизенса. Не е важно колко пари ще изхарчиш или какво ще кажат роднините и приятелите ти за организацята на , а как ще си изкарат поканените на празненството ти, като гледам от снимките въпреки "скромното праненство", хората се забавляват, явно няма нужда от фанфари и показност и снимки ,:)

Изключително противни личности. Кой плаща за да ги плюем тук?

Кат се харесват да се заемат младите... И догодина люлка - съвсем навреме ще и е на жената... Тъкмо ще се забрави с какви гадории стана известна зад океана...

Проблемът не е нито в момчето нито в момичето, нито в любовта им. Проблемът е в НАШИТЕ т.н. медии че от нямане за какво да пишат се навират постоянно в чужди гащи. То Григор - там две направления ,спортни резултати и лични любовни....... Да са живи и здрави , щастливо да изживеят любовта си - къса, дълга, вечна, колкото писано.

е останала в България. Каквато и да е напишете името й и ще намерите филмите в който се е снимала, ако ви е толкова важно. Ама с парите които е изкарала от тези филми вие всички пишещи тук събрани заедно за целия ви "смислен" живот не може да изкарате. Това е истината. Стойте си в БГ седете на дивана и пишете глупости.

Тия кретенски злобни коментари ги пише един дебил. Работата му е да врещи и да предизвиква отговори, и видимо му харесва да води това си жалко съществувание. От години е все той(тя, по-скоро е жена).

Някой би ли казал в кой филм участва това момиче и каква роля изпълнява че съм го пропуснал.

Какво ми пука за тоя транссексуален отпадък, че ме занимавате с него?

Най-известна и роля е свързана с една актова свирка...

взе да прекалява! Нито талантлива, нито пък започна нещо. Стигна до един басейн и там ще си остане като народи две-три деца на някой, че да го "върже" както правят вссички надуваеми кукли от години. Защо ни занимават с нея е въпросът

Като гледам простата й майка се е активирала да защитава бездарната си щерка! Тая е готова да пребие всеки не харесал Мара! Внимавайте да не срещнете тая мечка стръвница хахаха

Ъъъ, обикновена селска физиономия, безформени крака, дали се има за много красива, е поне е надскочила простата си майка

Голяма досадница е Бакаловата, участва в един треторазреден филм, номерирана за Оскар за смотаняшката й роля, та дори и не спечели Оскар! Кво ми се перчи толкова? А майка й навирила нос и се кара с хората по групите защо не харесвали дъщеря й! Ми щото е бездарна и разчита на гъза си за Холивуд! За това!

Актриса е Анджелина Джоли. Тази просто е извадила късмет.

Мария Бакалова е супер досадна, точно колкото и Мика Стоичкова! Второстепенна и безлична актриса аматьорка!

Всяко грозно патенце иска да го възприемат като красив лебед.

Колкото Бабка Никол задържа Гришо, толкози тези ще изтраят. До 3 години връзката им се е разпаднала.

Не завиждайте на нашенската звезда, селяни такива! Само ми припомнете в кой филм игра, че не си спомням заглавието. Ама помня, че през цялото време във филма говореше на български. Кога пак това ше се случи в американски филм?

Кви селяни ! На тази мишка виждал ли си майка и как изглежда и от къде е !?

Ква е тая проста пача. Това, че си е размахвала дамската превръзка в неква треторазрядна боза не я прави актриса

Обикновени парвенюта.............от най-противните...........

Много жалка Холивудска история. Голяма празна маса и чини с бургери...

Вече съм почтти спокоен - успяла е да навърши 27. Сега чакам същото да сторят Тита, Николета, Азис, крал Чарлз 3 и някой от внуците на Симеон 2.

Колко дълго чаках новина за нашата супер голяма ,холивудска ,неземна звезда -Мара. Най-после дочаках , мога да умра спокойно !