Коментари - Мария Бакалова с номинация за пробив на филмовите награди на MTV | Лайф.dir.bg
назад

Мария Бакалова с номинация за пробив на филмовите награди на MTV

"Борат 2" и актьорите в него ще се борят за отличия в общо 3 категории

Обратно в новината
| Редактор : Стелиян Стоименов

Коментари - Мария Бакалова с номинация за пробив на филмовите награди на MTV | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде стига с тая пача. Никаква награда няма да спечели, не ви ли стана ясно.

с гост Мария. За първи път я гледах в реалната и визия и останах приятно очарован от нея. С прекрасно емоционално българско излъчване, с визия на успял артист, с ум сечящ всяка дума на водещия, сладки емоционални отстъпление в личното пространство, перфектен английски. Спокойно вдигам 10 от 10 за Мария. Тя е на нивото на световна супер звезда и конфортно се чувства в това положение.

Абе кой ви програмира бе. Явно е мно добър. Тия "визии" се едно истанбулската конвенция и ЛГБТ пропагандата са ти ги набили и всяка сутрин ги рецитираш като символ верую. То бива липса на усещане за реалност, но това вашето вече са си директно сънища с отворени очи. Вдигал 10. Идиот/ка.

Не ги слушай бг злобарите, от опит ти казвам,. Просто си върши работата това е!

Мария, искам да смуча циците ти, възможно ли е?

Не може

Е па за кво ти е, ни ше се нахраниш , ни ше се напиеш .... само кеф ше и прайш .

Спрете унижението на това тъпо създание , което не разбира колко ниско е паднало ... Дори професорът и се срамува от изцепките и . То не беше една наградя , то не беше втора недадена , следват напъни за трета - срамна история .

За такива "професори" мислиш?

Нещастник, явно ще си останеш такъв!

Аре бе , мислиш ли ? ЩО не дойдеш у Перник да ми разкажеш по -подробно !?

Браво на нашето момиче, хейтърите го духат, както обикновено!

Чрез нахалство към прогрес.

Докога с тая шитня?!?!?!

Докогато на женка ти й пресъъне диарията и ти даде там у кафявата зала

Всикчкуту буклучави марксистки награди я номинира, да не остане по-назад от конкуренцията. Надпреварват се кой да копа по-надълбоко.

Путя дава медали само на бългапи-предатели Радину, мать твою сукин ты сын.

Неочакван пробив. Признание общо взето за домашната театрално-филмова гилдия. Макар да не се тълкува така - това момиче в някакъв смисъл успя. Успехът и е неочакван - дано не е мимолетен. България има уникални актьори и те растат пред очите ни - тук и сега. И те са много по-добри от отминалите поколения, дори от доайените - Парцалев, Калоянчев, Лолова, Мутафова, Данаилов и много други, които вече не са между живите. Разликата е, че в момента няма държавно поръчване на културата и тези отлични наши актьори не са толкова ясно видими. Престанете обаче с тази Бакала Мариева, тя ни умори - зажаднелият за признание провинциално мислещ българин чака - да дойде Оскара, да дойде УСПЕХА - а това дали той ще дойде по този начин не е важно. Успеха е вече тук - България има много и отлични актьори - само не трябва да ви мързи и да не ви е жал за няколкото десетки лева, които трябва да дадете, както и да отидете в някой от областните градове и да гледате изкуство на живо.

Много глупаво изказване

Както казваше Шарън Стоун: "Ако имаш вагина и цел в живота, няма начин да не я постигнеш!"

вагиналище и цел имат и мечките ...