Мария Бакалова се размина с отличията на MTV

Саша Барън Коен и Скарлет Йохансон бяха почетени за приноса им към киноиндустрията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ако се размине и с един голям черен к...ур - е това вече е трагедия

Тя ги прави да вярват , че тя спасява тези които знаят , онези какво правят. Милата е толкова необразована, но ще разбере когато потъне в забрава. ... и онези неща никой те вярва, защото нидяли не е на МТV .

Момичето изигра посредствена роля с посредствен холивудски филм. Взе едни пари получи своите 5 минути слава, стига сте ни я навирали в очите. Да направи още поне 2-3 качествени роли - дасе гордеем, сега с тази инцидентна роля в комедия, айде няма нужда. В "Страстите Христови" на Мел Гибсън две от централните (макар и второстепенни) роли на Пилат и Йоан баха изиграни от българи. Христо Шопов беше страхотен като Пилат. И филма беше няколко класи над смешките на Сашко Коен. Туй моме да не е от мошета и то, че толкоз много гюрултия вдигат покрай нея?

Чакайте да набере малко скорост. Какви разминавания ще реализира от тук насетне с тая идиотска роля при онзи малоумен жид...

Да бе ше дадат те на българка... не бе няма расиЗАН

американската мечта е измама. В бг има също поле за изява.

амер. мечта се отнася за 2-3 или следващо поколение, не за новодомците които даже не знаят езика.

ама защо така, всички я номинират, но никой не я награждава...

Тая само за тъкачка многомашинничка все още не е номинирана.

Пак двойка!!

Тая, ако може да не я споменават като българка ще е най-добре. Видяхме колко струват и местните "театрални величия" дето са я изучили.

що ли ми напомня на Гришата и Божинката

Ой! Чао "made in bulgaria"!

коя е Скарлет Йохансон и коя е Гъзобъркалова ... смех

това момиче не разбрали, че и влака за Каспичан да иска да хване и с него ще се размине ....

Шокиран съм! Как е възможно пак да не дадат никаква награда на набедената за холивудска икона госпожица? Расисти!

Това пък ако е филм на тоя саша барон !Простотия и половина,но нали е от бандата на мошетата става автоматично "велик"актьор!Нащо момиче да се захване с по-сериозни роли.а не с простотийте на саша барон!

Пише се простотии, неграмотно същество!

Простотии за множествено число грамотния.Аман от грамотници да ти е.п.м.!

Моше ли си?

Виж си цялото изречение, неграмотно изпражнения.

Кое да видя ?Неграмотно изптражнения....:) Абе ти да не си саша барон та толко се засегаш?Задник..:)

Хуйзел, простотии не се пише с и кратко. Това не е римски император. Не занам защо се зъбиш на човека. Той е прав - ти си тъп и неграмотен. Явно си и селтак щом си толкова докачлив. А, че Саша Коен е бездарник съм съгласен с теб.

Това че си сменяш идентификацията не те прави различен..:) Й не се пише когато е в края на думата,но понеже такива като теб мошета нямат за какво да се хванат започват да ми се правят на големите езиковеди!А с кое си съгласен и с кое не си е твоя работа,мен не ме интересува!Интересно ми е!

Докато не я онодят 2- 3- ма като мен ще си остане нормалния за случая холивудски " пълнеж" на подиума и във всякакви списъци!

Май по-скоро ще те онодят тебе, че от злоба имаш страшен запек и един грездей да те разпори, че да олабиш

Ами изигра си ролята, изпълни си задачата за която беше предназначена и вече не е необходима на тези зад кулисите. Не е първата, няма и да е последната. Просто така разботи машината. И известните актьори са така. Просто са имали късмет да се харесат на тези с многото пари и влияние. Не че са по-способни, по-красиви или по-умни.

Ами вече и е платено. Свършиха "наградите". АКо има друга полит поръчка за изпълнение, може и да я огрее някоя друга изява в тези среди. После - пак. Казах преди няколко месеца, че това ще е, няма да се чува много за нея, освен някакви жалки напъни да ни я представят като успяла. То се вижда, кой успява в тези среди - този който си залага честта и съвестта.

Мис Разминавка

Щеше да е безумие, ако имаше награда, и за какво по точно, като каква се изживява нашта мома, .. Е, не е англичанка :)

Много ясно че се е разминала. Никой не я забелязва вече, минаха и 5 минутите слава. Скоро ще започне работа като проститутка в Ел Ей, или ще се върне подвила опашка в БГ.

Ако има награда за най голям брой неспечелени награди след номинация за тях,Бакалова е твърд фаворит . Но тогава ще има спечелена награда и догодина дори и тя ще и се изплъзне....!?

Едно време мтв се занимаваха с музика.

Мара разминалата се.

Важното е, че по долу пишещите са удовлетворени и щастливи от този факт. Напред, Мария, това беше само дебют.

бенефис, 2 в 1

Напред .... но с какво и как?!? Като наший Пульо ли да продължава напред?!? Само с лозунги не става .... трябва си и акъл и талант! Беше употребена и изоставена и то само заради сцената с Джулияни! Това вече всяко дете го знае! И стига с този фалшив патриотизъм, че вече ни се повръща от псевдо патриоти и измислени родолюбци!

какво общо има това с патриотизма? Ти верно си тъпото парче от ''Господин за един ден."

с колкото повече награди се разминава, толкова по добра актриса става!

Скоро очакваме да ни информирате с какво друго се е разминала Мерито..Ако питате Брад Пит какво е казал за нея дали ще се сети коя беше :) Чакаме да покаже дупе или циц в следващия филм или да говори на цигански български..

Брат Бит няма да се сети коя е, защото си каза, че има болест и не помни лица и хора. Не е лесно да си Брат Пит. :-)

Няма никаква необходимост да ни занимавате с тази !

Ужасссс!!!!До кога ще ни занимавате с тази порно актриса???

Плача, животът ми няма да е същия след това разочарование!