Коментари - Мария Бакалова стана първата българка, получила номинация за "Златен глобус" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, опомнете се моля! Защо всички се хванахте на тази нашенска слабост: "да се мислим, че сме това което не сме'', а в случая и няма да бъдем! С тази поредица от видео сценки някакви хора в САЩ си правят някаква политика с Доналд Тръмп или някаква гавра със слабости на негови хора...Къде е филма,къде е сюжета и пр. /да не се правя и аз на много знаещ/, но филм няма! Има някакви сценки с елементарни артисти, и с едно много красиво и много глупаво във всякакъв смисъл българско момиче. В този случай няма нищо българско, нито успех нито неуспех, има някакво нашенско участие в нещо... толкова, и статуетка да дадат на нашето момиче,какво от това. Някакви, наши вече, хора ще могат да се загърнат с трикольора и мощно да покрещят "Българи!Юнаци!" или както един велик нашенец е написал "Болгар,Болгар"! Патриоти? Не вярвам и не съм сигурен! Сигурен съм и вярвам, че сърцето ми е по българско и по голямо в този смисъл от сърцата на Каракачанов и всичките му "Джамбазчета" събрани в едно!

Много актрриси биха отказали тзи роля, на много не биха я предложили, прото нямаше да се съгласят. Първото стъпала къ славата, понякога е последно. Дано да я видим и в деруги роли без политическа ангаираност и посредственост.

Поздравявам Мария и искренно и пожелавам успех. Филмът е пълен отврат, не знам как може да се гледа такава тъпня Ролята и е доста глуповата, натварих се няколко пъти на селските изпълнения Най ми се наби оня момент дето се разкрачи с червеното по краката и- много гнусно лично за мен За мен е малко обида че говори на български и се държи така глуповато, но уви това и е ролята явно

Това е филм според вас

Излъчването й е селско!!!

За Мария. Прекрасна игра и в пъти по добра от изпълнението на Аня Тейлър Джонс в " Емма" това е най ужасното изпълнение от всички версии на романа на Джейн Ости. Бакалова има присъствие на екрана и камерата я обича. Различна, интригуваща и слава богу без кифленска красота. Браво и успех!!!

Да ви имам идолите. Моите идоли пък са Шекспир и Далай Лама. Дир.бг защо не пишете за тях?

На мен пък св Йоан Кръстни и Пушкин (заради литературата)

Здравейте

Пишете за Мартин Иванов! Той заслужава награда!!

Минуси

Обади ми се :-) Тел 0876

как мислите хубав ли е тоя филм или е еврейски

БРАВО МАРИЯ БАКАЛОВА!!! Гордеем се с теб. Да си здрава, силна и мнооого успешна.

Трогнах се ,че Азис е зад нея.

Как по цял свят поздравяват Мария, отчитат успеха й, приветстват номинацията й, а само ние в България плюем, обиждаме (с много пошли сравнения), и минимизираме един такъв успех. Какво ще ни стане да кажем едно Браво, пък дори филма да не ни е по вкуса?! Каква е тази народопсихология нашата... Чудя се ако спечели Златния Глобус тогава какво ще последва... Същия сценарий като с Григор Димитров... като загуби се почва с обидите и многознанието защо е загубил, но като спечели всеки слага статуси и коментира Браво на нащия българин. Много двойни и злобни стандарти.

Така е, жалко.

но явно принципа: Еве ми се нещо Русо , ако ще и метла да е. още е валиден с пълна сила!

Филмът е тъп.

Ти си тъп

жена,дори когато не е в роля се държи като героинята си в Борат!!!

Искаше ми се да се радвам на момичето, но изпитвам съжаление, че гради популярност на такава посредствена основа. От друга страна - такова е времето, пусти времена, все с тях се оправдаваме, но животът на всеки е кратък и колкото и банално да звучи, тя има право “ да гребе с пълни шепи от него”. Пожелавам и успешно бъдеще, надявам се тая идиотска американска боза да не я определя като човек, защото тя просто си е вършила работата, за която е учила- да се превъплащава в роли

Че всичко е бизнес, режисура, ефекти, маркетинг и актиорския талант имат много пренебрежим принос за огромна част от продукциите. Няма да вземе глобус но все пак номинацията е нещо голямо.

с какво се е прочула ..сефте я видях и чух за нея вчера и пак не разбрах

Браво!

Мацето определено е сладка но не това е причина за наградата. Целта, както повечето знаят, беше пропаганден удар срещу Тръмп.

Дано да спечели. Красива, млада, умна и талантлива. Пожелавам й от все сърце да пробие в Холивуд и България да се гордее с нея.

Тя си свърши работата, от тук на сетне ще гради кариера както може.

Пожелавам ти да еволюираш и да почнеш да различаваш позор и слава.

Женен ли си? Ако си фри те взимам! :-))))

Посредствено и елементарно излъчване!!!

една дърта, грозна, необразовна и с нисък интелект жена може да ’’изиграе’’ простотията която сътвори Марийчето. Обзалагам се че мнозина от тях дори ще я надминат с лекота. Чудя се на акъла на зрящите КЪДЕ видяхте някаква актьорска игра заслужаваща внимание или коментар. БЕЗ коментар. След като величаете толкова много подобен вид бездарие - ВИ пожелавам до края на живота си да гледате филми в които всички артисти са поне толкова добри като ’’таланта’’ Мария Бакалова. ЩЕ повръщате с шепи...

Дебилите си се гордейте с тая. На корем На мене ми е неудобно да я гледам дори на снимка - убийствена посредственост. Филма бих го гледал, ако ми платят от 6хил. евро нагоре. За компенсация.

Нали ви е ясно, че единствената причина да я бутат на тия награди е само защото тематиката на филма е срещу Тръмп, а в момента в САЩ е модерно да го плюят. Я вместо Джулияни да беше близък до Байдън ?

Мамка му,колко злоба се излива в коментарите.Ще излезе вярна приказката,че българине не обича успелите.Абе цървули,докато си галите дебелите бирени кореми пред телевизора,момичето се е явявало на кастинги,борило се е за участия във филми и е успяло,показало е талант,нещо което тукапишештите никога няма да имат.Осъзнайте се бе.

Да бе мааму стара. В нито един американски сайт не можеш да прочетеш "злоба" към американци ...

Какви сте ми пУзитивни дебили!?

горката вече се изживява ,като голяма звезда. Напомпаха я ,ама ще падне от високо!

манете я таа . поснете за петкановица

Бързо иззгрелите - бързо залязват.

Селска прчка!

опъвам я безкомпромисно.

Филмът е долна пропаганда за дебилите по света и у нас и номинирането, и евентуалното награждаване на тая, е единствено част от тая пропаганда, и няма нищо общо с талант, художествена стойност, или някакви други естетически критерии, например. Женичката е невинна.

Целият този филм е един фарс и подигравка с родината ни България и всичките ни сънародници с участието, за съжаление, именно на тази българка. Чак пък да я номинират за призата Златен глобус... Айде нейсе... Такъъв талант е, че нямам думи. Тя просто не си даде сметка, че режисьорът яко се подигра с нея с всички тия сцени, които няма да коментирам. Въобще безобразие! Тази сега се радва на известност и слава и то на какво отгоре?! На майтапа и долната подигравка към родината си. Това за мен е долно и мизерно. Да не говорим, че тя не заслужава нищо от това, за което е хвалят

Говоря за самото име "Мария". Чували сме за една такава певачка и отварачка, за някаква псевдоводеща кощрамба истеричка, за друга невротичка с лице на варен картоф и очи на мишка, ето - вече побългарихме и Холивуд. Голям талант, няма що. Може би първоначалното намерение е било да мине през Боливуд, но са кацнали за презареждане? А сега по-сериозно - стига вече с новини от сорта "наше момче" и "наше момиче" покориха, разбиха, отвяха, размазаха, смачкаха, отнесоха...., че си е комплексарско и издайническо! Много благодарим за вниманието и до нови срещи /не дай Боже!/

Мария е симпатично и трудолюбиво момиче, но номинацията не е заради проява на изтънчен талант от нейна страна, а защото успява да заблуди адвоката на Тръмп - Джулиани да си разкопчае панталона пред камера. Борат е безподобен водевил. Пожелавам на Мария да получи роля в наистина стойностни филми в резултат на тази популярност, макар че Холивуд вече се превърна в блато и напоследък се бълва предимно политкоректна бълвоч.

Тоя филм е една тотална подигравка с България в която ни изкарват прости и глупави и оримитивни на фона на умнире изучени африканци и индо пакистанци и ислямисти. Във филма се твърди че показва живота и културата на казахстан и казакстанците но е ясно че става въпрос за България. Тоя филм/жалко клипче е нищо повече от поредната обида за България след всичките автобуси в Лондон с надписи ходете си вкъщи и безбройните интервюта с английски политици които директно ни обиждаха в ефир. Найджал фараж и премиера им.

БРАВО НА НАШШШТО МИЧЕ

Успех мило момиче.

На какво отгоре така и не разбрах. Играта е повече от посредствен, но филмът е политически атрактивен.

Единствената причина поради която тя се бори за тези отличия, е защото филмът е анти-Тръмп и се опитва да осмее и иронизира управлението на американския президент,а и се подиграва с неговите привърженици! Жалък филм

Студено е локдаун пък и след празниците всички са се похарчили и виждам,че всички "квартални критиции " стоят и си изказват мнението (избиват си комплексите като плюят по момичето. Само ,че има един проблем тия от световното кино дори си нямат представа ,че тия индивиди съществуват.

Изживей си петте минути слава Муахаха

YCBM

Браво, и дано да я спечели.

е какво толква сложно изигра ..тва секи от улицата може да го изиграе,разбирам да има 10-20 филма в холивуд да я номинират .

YCBM

Е играй де, хващай самолета и отивай да играеш трудни роли, и за клоуни дават награди.

Голяма злоба, голяма комплексарщина показват голяма част от коментиращите. Това, че сте мъже с женски ци.ци, големи кореми, малки пиш.ки и плешиви, и че сте влюбени в тръмп, не ви дава право да плюете по българска актриса номинирана за Златен глобус. Имам чувството, че тук са се събрали малки мъжленца с големи комплекси, нещастен живот и много естроген.

Нямам съмнение, че си пУзитивен дебил. Който ще се гордее и с това, че мистър "Педал Вселена" е българин.

Филма е средно - между зле и много зле. А нейната роля беше посредствена и пародийна, едва ли е показала какво може дори и да има потенциал. Но поне е храна за медиите.

Мен пък ме кефи много мацката и се радвам, че е успяла и то не къде да е, а в Холивуд. Но в нашата страна да си млада, красива и успешна - е, за това няма прошка. Добре, че не е тука и затова да не й пука.

Това, че те "кефи много мацката" и "успеха" й, "то не къде да е, а в Холивуд", е показателно колко си кух. И на нормалните хора не им пука дали й пука, и дали е тука.

Друго си е да си звезда в Лондонстан сред джанговците дето до вчера са живели в колиби а днеска са ги качили буквално зорлем на самолета да стават уж дженталмени ма те не могат да завържат 3 изречения по смисъл. Идват там с грантове от неправителствени организации после тръгват да си наемат квартири нямат 1 работен ден стаж но имат 20 бона в сметката и немогат да обяснят от къде са дошли парите. направо със жените им забулени после нещът да работят и им отпускат заеми за бизнес. Но заемите без лихви щото лихвите са против религията. Па ти ходи се бутан там да бачкаш или да ставаш звезда в такова общество.

Мен пък ме кефи много мацката и се радвам, че е успяла и то не къде да е, а в Холивуд. Но в нашата страна да си млада, красива и успешна - е, за това няма прошка. Добре, че не е тука и затова да не й пука.