Мария Бакалова в малка черна рокля на ревю на Louis Vuitton в Монако

Българката бе в компанията на носителката на награда „Оскар“ Алисия Викандер

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте го развявали, моля ви, това момиче като прани гащи навсякъде! Нито е хубаво, нито талантливо, нито нищо (с тая изрусена коса и тъмни очи...) А пощадете ни - и нас, и нея!

Нека обобщим резултатите. Мария е грозна, проста и некадърна. А ние сме красиви, умни и талантливи. Така добре ли е като рекапитулация?

да, ОК е.

че светът е черно-бял, а Земята е плоска, към интелектуалните си достижения.

Моите интелектуални достижения не са интересни. Важно е друго. Явно в теб по хармоничен начин са съчетани красота, ум и талант. Това се среща рядко. Дерзай!

Сори, но когато си си показвал оцапаните бикинки от месечния цикъл пред целия свят, каквото и да правиш - остава прикуса на просащината. Сори, но когато си се подигравал в гавренско интервю с достолепен авторитен човек като мистър Джулиани - остава прикуса на простащината, каквото и занапред ще правиш! След 5 години горко ще съжалява за идиотската си "роля" в още по-идиотската "комедия" на Борат. Това нещо "филм" не се издържа да се гледа повече от 5 минути! Що никой репортер не може дори да стигне до баща й, за да го пита дали е гледал филма!

мнооого голям тиган си е приготвила, за нейната малка рибка ... просто е смешно

Какво е смешното? Момичето се бори да осъществи мечтите си. Не ни бърка в джоба, не виси на държавния бюджет.

ама с това постоянно натякване по медиите - малко дразни... Иначе - желаем успех!

Големият грях на Мария е, че не остана в миманса, гледайки и слушайки с телешки възторг местните културни корифеи.

Да се взимат с Нашта тенис ракета :)

Голяма злоба и завист лъха от коментарите.

Злобата е признак на лична неудовлетвореност.

Доста хора мечтаят да повторят"грешките на Григора".

Kenn1111

Момичето има шанс да пробие в Холивуд но имам усещането че повтаря грешките на Григора.Таман аха аха да постигне нещо и се юрва по живот вместо да наблегне на кариерата си.Дано не съм прав но поне за сега така изглужда-А и стига сме се превъзнасяли по още не станали звезди или шампиони.Тъпо е.Нека първо постигнат нещо наистина значимо.

..."Завършвайки визията си, Бакалова бе избрала висящи обеци с диаманти, червена дамска чанта и кожени боти, кореспондиращи с тоалета ѝ."... Бижутата, с които дефилира, както дрехите и аксесоарите към тях, са ѝ дадени, за да ги рекламира, а не защото са нейни!

Е, да де, избрала ги е, не пише че си ги е купила. Спокойно ве хора

Няма спокойно. Откъде накъде ще носи скъпи тоалети и бижута и ще се разкарва из Монако. Кой й дава право? Не може така!

Е, и? Никой не оспорва това, дори е страхотно, не ги купува, но ги носи. Много мечтаят, да правят такава реклама, но не се дава на всеки.

За нея е комплимент, че не се харесва на определени типажи. Красива е и никак не е глупава. Но смелостта е най-важното й качество.

Или си много загорял, или е време да сменяш очилата.

Красотата е естетическа категория. Стилистиката на изказа ти показва, че не си готов да взимаш отношение по този въпрос.

Стига с тази девойка, надувана с излишен шум и фалшиво самочувствие...

Не чети, като ти омръзва.

Каже: "С къса черна рокля". Макар късото да не ѝ отива - с криви крачета е! На някои от снимките е излязла като момиче от "бранша". Но погледнато реално - фотографът май не е много наясно с фотографията. На снимките му има доста празни пространства!

Марчето не е много на фокус!

И аз се извинявам. Намерих малко повече информация за "малката черна рокля"! Популяризирана е от Коко Шанел, но тя не я е създала. https://woman.bg/pepiteniyat-belezhnik/malkata-cherna-roklya---uniformata-na-zhenite-s-vkus.61197.html Пак там.... Има нещо, което всяка жена трябва да притежава в гардероба си: малка черна рокля, или накратко LBD. Нейната популярност дължим на Коко Шанел, която през 1926 г. създава това, което Vogue нарича Т Model. Историята на LBD (little black dress) обаче отива далеч по-назад през годините – в началото на 20 век. Не Коко Шанел е измислила малката черна рокля, но именно тя успява да я превърне в легенда. Отнело ѝ около две десетилетия, но тя упорито повтаряла, че това е униформата на жените с вкус. Ако и вие се причислявате към тях, то задължително трябва да се сдобиете с поне една.

''Малка черна рокля" е нарицателно, термин в модата. Има много варианти. Създадена е от Коко Шанел. Това е нейната траурна рокля за кончината на любимият, загинал в катастрофа. На погребението тя е с такава рокля, и казва: "За теб, моя любов, ще облека всички жени в черно". От тогава, всяка елегантна жена има в гардероба си малка черна рокля. С подходящи аксесоари може да се носи при различни официални поводи. Толкова е популярна, че Каролина Ерера направи дамски парфюм ''Малка черна рокля".

Уф, обърках се. Парфюмът е на Guerlain - La Petite Robe Noir.

Прогнозирам, че ще се радва на доста кеаткоърайна слава...по ред причини.

пак ли тая селска смръдла

Бездуховността говори.

Роклята добре, сега да смъкне десетина килца от бандърите и дупето и ще е бонбонче...

Не е дебела, не обиждай.

Стига сте плюли Мичето Бакалова гнусни дърти русофили, ще пукнете от злоба нещастници

Тъпа селска физиономия - роклята няма значение също. А и Луи Вюитон са много дразнещи. Бях в магазина им преди няколко дни и нищо не си харесах. Но затова пък в магазина на Версаче си купих чанта. Която страшно ме кефи. :) А Мария е пълна селянка. Филма боза - която не се издържа. Особено селския й диалект ... Успях да изгледам 15-20 минути от това нещо.

Ти вместо чанта на Версаче да си беше купила една граматика на българския език! Хем по-евтино, хем по-полезно! Ама нейсе!

:) Прав си за Граматиката - добре е да се пише правилно. За Мария - Не злобея, а имам просто ВИСОКИ стандарти. Филма е една политическа боза, признайте си че е така И няма нищо общо с изкуство .... За което да се гордеем, че тя е в този "филм".

Гордея се с това момиче! Браво и смело напред.

Някак ми е ... наполовина и сгрешен прочитът в сценария и режисурата на Въло Радев в "Осъдени души". Преведи романа и го дай на някой сценарист. Мисля, че би било чудесно ,ако изиграеш една различна от познатата и натрапена несправедливо Фани Хорн. Образът й в романа е много жизнен и пълнокръвен, много темпераментен, а Въло Радев я представи почти инфантилна и при това доста възрастна. Върху този роман може да се направи уникален съвременен сценарий.

Прекрасна! Впечатляваща! Не мога да понасям скучните визии. А завист? О, винаги има около присъствените жени. И не дрехата само е присъствието. Погледът! Успех, момиче! Природата ти е дала много. От теб зависи останалото.

Визията на Мария е олицетворения на скуката. Поредната блондинка с умрял поглед. Ама нали е българка трябва да се прехласваме по нея.

Срам за българската киноиндустрия, че такива получовеци ги тикат към алея на славата. Лека им пръст на великите български икони в киното, които не доживяха да видят падението на българското кино.

Отвратителни мърморковци! Завистта е присъща повече на жените. Провери ...

Българска киноиндустрия?!.. на всеки километър, Калин орела и прочие щумкарско кино.. смях в залата!

Новата вълна в световното кино няма общо с "иконите", за които говориш и за които не знае никой, освен ние. Момичето се оказа на точното място, в точното време, прояви смелост и стана част от тази нова ера в Холивуд. Има политизиране, но то е част от промяната.

Нищо особено като визия. Кво се прехласвате. Късмет има, да.

Тя и играта й беше много изкуствена. Особено българските реплики звучаха супер фалшиво. В сравнение с нея Ивайло Захариев е като Лорънс Оливие.

ако си поискам любезно, дали ще ми покаже татута си? Много искам тези на левите ребра....Само ще ги разгледам, дърт съм вече.

Не знам колкои е акъла на девойката,а и не ми дреме, но външня и вид излъчва такъв ПРОВИНЦИАЛИЗЪМ чИ...Ама кво разбирам аз,щом като "разбирачите" от по света и унас и се "възхищават"... Едно време имаше един лаф:"МОМА ОТ СЕЛО С ЧАЛМА НА ЧЕЛО" .Епиграма на "ЗАБОЙ ралин" по адрес на "незабравимата" ....Помните ли бе селяндурЕ или вие теа неща не ги знаете... Важното е да ви се промиват полираните провинциалски мозъчета....За да слушкате де,теа дето ви доят

Изпразни ли се, докато сипваше помита? Щото ако не си, съвсем си се прецакал/прецакала! Мара е млада, богата и известна, а ти си едно нищо! Успех в мизерията ти, дано спечелиш от тотото, че билетчета та за тъкане ви ги спряха!

Прекрасно талантливо момиче, изживява мечтата си, Успех и късмет от тук нататък!

А как е Гришо?

И Мария Бакалова и Нина Добрев от по-долната новина... някакси са успели да стигнат до Холивуд, звездите и звездният начин на живот. Те си знаят какво им е коствало... но е много тъпо, разни прости хора от села, паланки и крайни комплекси... без да погледнат себе си, свойте постижения и живот - да коментират, колко са грозни, кухи, зле облечени, безмислено номинирани, невзрачни, неталантливи... побобни жени, пробили там, където това е много трудно!

Кой и плаща пътните на тази, или си ги заработва??

Прилича ми на ония красавици от кв. Столипиново дет са все с руси или червени коси и леко изпечени на жар.

Играе го Лолитка, кво толкова. Може да го прави още някоя година.

Показа ли си птката ?

И дир БГ са кръгли нули

Какво е направил за българската култура този получовек, че ни занимавате денонощно с него/нея?

Иванушка, глупако, "получовек" е много тежко определение за 25 годишна жена с образование и която е била там където ти не можеш да стигнеш. Просто си мълчи, човече!

Срам за българската киноиндустрия, че такива получовеци ги тикат към алея на славата. Лека им пръст на великите български икони в киното, които не доживяха да видят падението на българското кино.

веселин маринов да я възпее веднага, роклята РАЗБИРА СЕ!

Много яко бургаско пТиче