Мария Илиева вече е мама на двама, роди дъщеричката си София

Щастливата новина оповести бащата на новороденото момиченце - бизнесменът Александър Междуречки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Писна ни да ни занимавате с копелетата на чалгаджийки, моделки и тем подобни разпоретини....

Браво, напук на клишетата - жена с кариера си ражда, когато тя си реши,с когото си реши. И то на ориенталски географски ширини - респект!

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязят да гласуват с маски !!

От любовница на Желев, до крава за разплод на междуречки-тази да не е служебна... На дс

slaveina

Честита радост на Мария и семейството й.

семейство ли ?

Сетила се да остне нещо след нея.Измислена пачанга ..

Аз родих две наведнъж преди 20 години.

Новината заварила бащата с приятели..ей жената ражда, а той тръгнал по живот..евала балканманталиджия

.. човекът дали е знаел , че Той е Бащата ?!?

Може да е от няколко бащи

Кога забремене, кога роди?

Тая кака може да роди деца на половин Варна, всичките ще излезнат "по вода", то там е суецкия канал!Да са живи и здрави, все пак бели и с гени деца са! Още да ражда, има възможност, а и мераклии винаги ще има за нея!

Тя е красива,тя може и 5 деца да има и пожелавам. Все красиви ще са.

Нека е честито бебенцето на Мария. Винаги се радвам когато се появява детенце на този свят. Още повече ме радва, че то идва от свестни и нормални родители. За разлика от коментиращите по-долу. Дано не са се размножили защото нямаме нужда от повече бракувана продукция.

да дядо Муждуречки е много качествен агент на ДС ..само истината ако обичаш

Колко умилително пожелание към непознат човек, пълно лицемерие

Прадядото съдя в Народния съд, дядото ченге на ДС, бащата БИЗНЕСМЕН! Ех, ех, като по шаблон са.

Голям праз станало ! Тва, че се е наевала с някой, ся да и се радваме и ръкопляскаме, така ли? Всеки ден по медиите ни заливат само с ненужни, натрапващи простотии и идиотщини. Аман вече. На който и сайт да цъкнеш вече, само олигофрения.

Супер, така е щом не гълта и не дава в дупето, за напред да знае до пуска вече, ама тя от донор забременява, не важи за нея.

"не гълта и не дава в дупето" и двете дава баце, ама кога требе поникне семето от кой требе - у путарака.

Дава ама друг път, второ от уж втори мъж, да вземе да се научи че на дърти години вече е срамно нещо това

да са живи и здрави ама пак държавна сигурност е наблизо аха междуречки

Миличка. Продължавай да пееш. Нас ни интересува само това.Другото си е твой личен живот!

Искаме да видим и Корнелата бременна.Тя и бездруго е толкова тежкотонажна, че може да мине за бременна! А на тоя кавал баща му е Петър Мрждуречки - достолепен кадър и член на ЦК на БКП!Синчето сега бизнесмен станало, милото!С откраднатите от народа пари!

все знае от Кого да забременее .. и с кого да си играе “приятелски” мсчове ;-)

Най-голямата грешка на този безобразно прост и тъп народ е, че 1989г. не избесихме по дърветата до един всичките комуняги!От правешкия циганин Яшар-Янко Замфиркьов до чистачката в ЦК на БКП!Абсолютно всички днешни партии в България са клонинги на уродливата, престъпна БКП, която трябваше да бъде обявена извън закона! Румънците за 2 часа осъдиха техния сатрап-мръсник Чаушеску и жена му, и на втория час и втората минута вече ги бяха разстреляли!Затова Румъния днес е много преди България и румънците са навсякъде приети и уважавани!

И за втори път ме боли к...!

Браво, ДИР-а! Дибре е, че ни информирате за толкова важни събития...