17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доколко зная за първото дете е имала две гледачки! Хайде стига с лиготиите!

Tag team с дъщеря ти по sucking cocks! Yes.

Тъпа овца!

Груби и доста грозни изказвания по отношение на една жена , която не познавате. Мария си изглежда чудесно, талантлива е , сама си изкарва парите. Сега ѝ е дошло ред да си създаде деца - направила го е ! Адмирации. В Европа това е нормална възраст за раждане. По- скоро не е нормално да си баба на тези години, стига са не си от малцинствата разбира се, но то си въпрос на етнос. В случая на коментиращите , по- скоро е въпрос на манталитет и провинциялна еснафщина.

Пише се провинциален. Щях да й ръкопляскам ако детето беше от първия й мъж. Съжалявам ама това НЕ е пример за подражание.

Не мога да разбера защо сте изпълнени с толкова жлъч? Какво ви е направила?

е, просто не харесват разпоретини...

От всичко прочетено излиза,че 1.Въпросната дама със съмнителни качества за първи път разбира,че гледането на дете не е като правенето му. 2. Използва Дир-ника, за да осмедоми населението,че видиш ли на моя още му става, но без да иска свърши в мен и сега ооо чудо,значи така ставали децата!?! 3. Във времена на криза,когато бг народ едвам свързва двата края и си брой стотинките,същата тази лекичка се показва по медиите,за да покаже явно на младите момичета,че ако не искат цял живот да пеят една песен, нека си хванат богаташ,че годинките си вървят. 4.В прочем кога българските певци ще си плащат данъци и осигуровки,за да има достатъчно пари в хазната, от която някога евентуално може би бг пенсионери (които ненпеят по кръчмите) ще имат достойна пенсия и достоен живот?

Абе Марчето си знае във и от коя дупка излизат децата, не я мисли! Да му мисли Междуречки, че колко баджанака има и още колко ще дойдат... идея си няма миличкият!

на теб от толкова жлъч явно не ти е останало време да ходиш на училище бе неграмотник :-)

Маре ти ли си първа с деца, че да ни кажеш какво е, дърта коза. Твоите наборки имат вече внучета.

От кой са децата? Кой им е бащата бе певицо без песни. Известна с какво си точно????

Мара пак набара келепира... За първото детенце дълго време умуваше на кого да го припише, и след като си избра някакъв младеж, с 15 години по-малък от нея, но пък богаташко синче, той горкият от ужас избяга чак зад океана..., и никога не е припознал бащинство... Сега Мара пак пробва богаташ, но май още не се знае какво ще стане нататък... Ех, мъка, мъка, колко трудно вече става за родните свирки да докопат богаташ...

На двете снимки все едно са различни жени. Мале, мале, като се замисля, че като излезе от банята ще е по-зле дори и от втората...

Раждат вече точно преди критическата и децата им пречели да спят! Като си по- млад родител това даже не го забелязваш чак толкова!

100%

Маро,Марооооо моля се на горния,да ми паднеш на долния! Момък ще ти направя.

zdrafkof

Лелке ,не злорадствай.Получават и се нещата.

Браво, най-накрая след разни ученици завъртя и богаташ! Дано да мирне, най-вече сега като наедря, че си личи че не е за един мъж и е голяма разсипи-къща...