17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Мария казала на детето - още малко, мамче. Изкарай до 7 клас и после спираме. След 7 ми клас, всичко, което трябва да знаеш, мама ще ти го покаже...

Многото пари за скъпи училища няма да му дадат най-доброто образование . Толкова много пари...как се декларират?!?!

Парите не са нейни. В Биг Брадър под влияние на алкохол си призна.

Коя беше тая че и за дъщеря и пишете????? Какво толкова е станало по различно от това да тръгваш на училище ао си на такава възраст???

Чувствам се развълнувана....колко необичайно явление....шести клас и още на училище. Но скоро ще открие силата на силикона и ще хвърли учебниците, защото от тях богата няма да стане. Мама знае най-добре!

САМО НА 11...ПЪК ВЕЧЕ ПО-ВИСОКА ОТ МАМА...

ДА НЕ Е МАРИЙКА .....АМИ ДА И ...МЕРИ .....КО ШИ МЕРИ И ТЯ НИ ЗНАЙ ....ШИВАЧКА ШИ СТАВА И ТЯ КЪТ МАЙКА СИ....ДАНО САМО НЕ СТАНЕ ...ЛИЛИПУТ ...КЪТ МАМА...

Съжалявам ...пръцнах ...

Не разбирам едно обаче... Защо задължително детето е поздравено на английски. Не може ли просто да пише'ЧЕСТИТ 11ти РОЖДЕН ДЕН.Мери!' Освен това Мери на Английски се изписва с едно 'r' Mary или Marie,ако името е Мари,с ударение на последната сричка. Защо Българските родители насила поамериканчват и побританчват децата си без дори да имат западен корен,за да се намери някакво обяснение.Детето е Българче по Майка и Баща и би трябвало първо да се гордее с Българските си корени,а не да й се втълпява някаква далечна култура.Добре,учи език-чудесно;може и десет езика да усвои,но учи в България и където и да е трябва да се гордее,че е БЪЛГАРКА.На това я научи Мамо Мария,а не насилвай детето да забравя откъде е!!!

Е вече дъщерята е по учена от майката ;)

Марче, сложи шини на детето си.

...преместих го

Тези училища са пълна пародия. Жалко за децата. Но снобарията не прощава.

Коя е тази Мария? Само едно име , като кучетата ли има?

Със сигурност има прякор, вероятно нещо като Мара Отварачката.

някой знае ли фамилията на тази жена?

че от НАП ходиха да играят хоро под прикритие за 1,50 лв. За 23 000 евро/ годишно дали ще попрегледат няколко ГДД?

Учи, дъщо, дъщо! Да ма водиш на Америката кат пураснеш!

Язък за пирите дадени за скъпи училищни такси! Щом от сега знае да се "бие с торта" значи е сигурно, че акълът му е като на майка му! Ясно е още от сега и по какъв начин ще си изкарва прехраната!

Сладко хлапе, само след 3-4 г. да не я удари пубертета като кака й Сузанита, че язък за парата.

Е тази глупост ме разби!

Много ми допада модата сред известните да се поамериканчват- имената на децата им, надписите по торти и плакати, стил на обличане... На комплекси ми мирише.

Ех, каква прекрасна и важна новина! Много съм развълнувана, сърцето ми тупти от радост. Място не мога да си намеря.

Само не ми е ясно как с държавната заплата дипломатите го плащат това образование. Може би така само за престиж се казва, че ако признаят, че са деца само на съмнителни бизнесмени, няма да звучи елитно. Ама то е ясно - мутренско училище със засилени мерки за сигурност.

Българските дипломати са в чужбина. Тук се има предвид , децата на чуждестранните дипломати в България. Те също трябва да учат някъде.... :-)

Англо американско ? Merry? ,Ще падна . Да си поиска refund на 23000....

И аз си разтърках очите при вида на надписа. Но все пак, дъщерята се обучава там, не майката.

Ами, то излиза, че детето се казва я "Веселка", я "Радостина"... Бел.прев.:" merry" от англ.: весел, радостен.

Какво ниво очаквате в едно измислено училище в софийско село? Освен високи такси и съмнителни преподаватели с връзки, единственият плюс е, че ще ти треперят над детето. Това е някакъв резерват. Въпросът е дали ще израсне с реална представа за света или мама цял живот ще го държи под похлупак.

Абе училището си е много хубаво,ти ако си мислиш за Основното учелище ня Панчарево си е твой проблем

Отшелище?!

Това лято Merry е станало на 11 години, както ни информира тортата от лятното парти. А от има-няма няколко дни вече е в ШЕСТИ клас - по коя система е в шести клас, интересно ми е все пак.

Luna0102

Ако е тръгнала на 6. Имам син който е на 13 и е 8 клас тази година.

През кой месец е роден и до края на тази година няма ли да навърши 14? Не ми излиза сметката с 1 година за Merry, но сигурно защото не мога да смятам.

Luna0102

Моето дете стана на 13 тази година, другата година ще стане на 14.

Намерих си грешката, наистина не мога да смятам. Но просто това дете ми се видя толкова невръстно и невчесано за шестокласничка, че се усъмних. Пък и аз съм имала вече две шестокласнички, които (без да са изпреварили възрастта си физически и емоционално) сякаш по-големи изглеждаха.

Luna0102

Случва се.

И кеф ли му е когато другите са на 15 ???

Тръгват на детска градина на 4 години и ги водят ученици. Само че едно дете на 4 години не може да има необходимото умствено и физическо размвитие, за да бъде ученик.

Luna0102

Марчето ще излезе най-умна от така наречените ни ВИПки- роди от хубаво момче(няма да и се налага да пълни гушата на пластични хирурзи за да и разкрасят чедото), яде парите на богато кюфте, гледа да изучи чедото, а не само да я пишат в клюките къде отмаря новият си нос. И аз ако мога да си позволя бих си пратила децата в частно у-ще, но не мога и затова ще ходят с простосмъртните. Ако успея да спастря някой лев това е за да си продължат образованието, а не да ми се налага да продавам долните си гащи като му дойде времето(то невярвам да има и много желаещи да ги купят де).

Убеден съм, че няма да се наложи, нищо че има желаещи :-)

Luna0102

Точно се чудих какъв е този шум пред вратата, а то опашка се наредила вече :))

2019-08-26 13:33:24 Luna0102 Точно се чудих какъв е този шум пред вратата, а то опашка се наредила вече :)) Ами нека наддаването започне сега! Обявявате една висока начална цена, тъй като е всеизвестно, че в България само най-умните и културните имат пари. Теоретично е възможно да подготвите почти неограничен брой гащи, така че това е ресурс, който няма скоро да се изчерпи. А след като се влага в образование - бъдещето направо розовее.

Luna0102

Да пази Господ да не стигна до там, че те тогава и гащите ми ще са ...

Да е жива и здрава и да си заслужи инвестицията!

каква е тази умрела новина бе селяндури ? кво ни вълнува дъщерята на няква карачка бутана///

Оооо боже, това е новина с вселенско значение!!! Дир, спрете да се излагате!!!!!!!!!!!

Маро, Можеш да цъкаш минусчета колкото си искаш!!! От това дъщеря ти няма да стане по-умна, нито ти по-красива!!!!

Чудесен вкус - официална рокля в комбинация с кецове, че и шарени плътни чорапи, опънати добре.....ужас!!! Едни сандалки защо не обу това дете?!? Иначе е чудесно да се учи. Жалко, че умните деца на обикновените хора, които не са имотни бизнесмени, не могат да си позволят такива такси...

На кое точно слагате минус? Да не би да ви харесва официалната рокля с чорапи и кецове...…/ще повърна/

Представи си, харесва ми! Защо реши, че роклето му е официално?! Широка, удобна лятна дрешка, с гуменки, за да му е удобно и да може да тича, без да се спъва и с памучни чорапки, за да не хване гъби. Какво те притеснява толкова? Ако искаш демонстрации на добър вкус - ориентирай се към 16 годишната щерка на Анелия. На Мария детенцето още си изглежда детенце, нормално детенце, още не е станало ВИП пудра, дано и да не стане!

Щом ти харесва няма лошо. Но все пак има нещо, наречено стил и вкус. Ти може да си обуваш сандалите с хавлиените чорапи и да си мислиш, че е много стилно и удобно, но това не го прави такова!!!!

ТЕ ТАКСИТЕ НЕ СА ГАРАНЦИЯ ЗАТОВА ЧЕ ЩЕ НАУЧИШ НЕЩО.В ТАКИВА УЧИЛИЩА СЕ ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ,КОИТО НЕ СА СЕ ТВЪРДЕ ПОТИЛИ ДА ИЗКАРАТ ТАКИВА ПАРИ.ТО КАТО СИ УМЕН СИ УМЕН И НЕ ТРЯБВА ДА УЧИШ В НЯКАКВО УЧИЛИЩЕ С 23000 ЕВРО ТАКСА НА ГОДИНА ЗА ДА УСПЕЕШ.....

Luna0102

И ти си донякъде прав, но не съвсем. по принцип в такива училища се изисква много, отделя се специално време за всяко едно дете. Защото ако децата ще излизат галоши, родителите едва ли ще продължават да плащат втора година, но пък в България всичко е възможно, дори и да си пратиш детето в такова училище само за да кажеш, че е там.

важна е средата. Кейт Мидълтън срещнала Чарлз в колежа. Вярно е, че и нейните родители имат благородническо потегло, но едва ли е щяла да стане негова съпруга, ако не са се срещнали в колежа.

Похвално , че е осъзнала ... образованието на детето е най-важното, което един родител може да даде на детето си, след обичта и обгрижването. Така на малката Марая няма да и се налага като стане голяма да се пълни с филъри и силикони, и да живее с противни, дебели и гнусни типове!!!

НЕ СЕ ЗНАЕ

че ще работи занаята на майка си :) Да посещаваш скъпо училище, далеч не гарантира добро образование.

ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТ НА ТИЯ ДА СЕ РАЗМНОЖАВАТ???? ГНУС!!!!!!

Безпарични инженери, лекари, безработни икономисти?!! Размножават се тези, които могат да обезпечат потомството си. Онези, които не успяват, като мен - не се размножават, това е положението! Всекиму - според силите и възможностите!

Seaseal

Явно детето ще учи повече от майка си, което само по себе си е похвално...

Тази Мара Отварачката ли е?

И защо това трябва да ни интересува?!

Ъъъ тая новина е защото това е някакъв вид семеен рекорд?