Мария Силвестър влюбена в Париж

Тв водещата за първи път пусна кадър с любимия си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мария е страхотна жена. Красива отвън и отвътре. Преживя болезнено раздялата, пожелавам й да бъде много щастлива. Заслужава го тази луда глава.

Много красива жена! При това естествена - без разните хилурони, ботокси и прочие екстри"...

Хубавица е , живи и здрави....

Мария е страхотна и изключително забавна, не е сухарка като много водещи дето ни навират на екран. Нека е щастлива, пожелавам и го от сърце и дано човекът до нея е точният, който ще и донесе само щастие!

Тази жена за първи път ли е в Париж?! Не мога да повярвам!

"Силни"" сме защото Майдел,Габриел и Силвестър са с хубави "български" имена. А дано са жени,че знае ли човек

тва е фамилията на мъжа и - Силвестър силвестров

Коя е тази с Мария Силвестър Сталуон?

Аз пък знам, че тоя е на 23 години и е супер смешка и е доста грозноват и затова не го показва много много, Михаил се казва.

Поживей 1 месец в Париж, през който ще грее слънце 2 дена, ще има най малко 1 стачка, ще трябва да ходиш на работа с метро което мирише на пикня за разлика дори от българското, няма да може да паркираш пред къщата си ако изобщо имаш кола, и като почакаш 6 часа за идеш на спешен лекарски кабинет и чакаш 2 месеца за преглед при специалист ще запееш друга песен.

Прилича на британската водеща Ема Уилис (Emma Willis).

Не завиждайте и пишите глупости. Нека е щастлива и влюбена. Дано е намерила мъжа на живота си. Тя го заслужава.

Според мен тя е намерила фамилията на живота си. Тя го заслужава. Нова любов, стара фамилия.

ама новия мъж в живота и е в съседния клас на сина и .......

Абе кой завижда и кой го интересува тази жена!!! Хайде стига! Смешна е по-скоро!

В Париж е половината Африка...Ясно що е влюбена.

Да, все пак Франция е колонизирала голяма част от Африка. Тяхната история е свързана с Африка и бившите им колонии говорят френски. Плюс това защо би трябвало това да е нещо лошо? Провери колко африканци са дали за спорта, науката дори и армията на Франция. Но Ганьо знае само да плюе.

Мария е различна и уникална...Нека е щастлива!

Да красива е, но май е сглупила да се хване с някой доста по-млад от нея. Така поне изглежда този с кукуригуто на главата на снимката. Може за малко да й е хубаво да се почувства желана, но подобни връзки носатя само и единствено разочарование на жените. Не знам колко трябва да си закъсал да се хващаш с момченца. Да не говорим какво общо има м-у тях освен кекса, ама и той омръзва.

Точно това щях да напиша ... да, тя е слаба, стегната, с младежко излъчване ... много по - супер от много млади момичета ... но после идва менопаузата и всичко спихва, а младокът вече може и да е узрял за дете. Всеки, сам си знае, но поеже много я харесвам и като визия и като човек ... не ми се иска да преживее разочарование отново.

Какви хора сте? Нека си има любим жената! Защо й завиждате? Красива е, умна е, успяла е... Да й пожелаем щгастие!

Мария е просто една много луда сектантка. Иначе в нейния сектор когато започнат да залязват, или просто поостаряват, продуцентите ги карат да 'загатнат' с някоя снимка, че си имат мъж/гадже, после я пускат до редакциите. Поне нещо някой да напише и да се припомни името им

Те се таковат! Тая новина ме просълзи...