17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази що не се заеме и с другите кампании. Давам й жокер: Имате право на бебе. Върви по частните радиа поне от 2011 година.

Уникален журналист!

Коя е тази нова журналистка ? - Новия Кеворкян, сър.

Абе вие от Божков ТВ защо не се спрете малко бе. Насрани сте. Измисляте си новини, а след това крещите " Кой ми сра в гащите " . Айде улево кретени

Цънцарова много си силна и си за съдия мила. Бъди жива и здрава и продължавай...

Нагла,невъзпитана,арогантна и злобна овца,правеща всичко за пари и слава.Не показа никакво уважение към един по възрастен от нея и спасявал човешки животи лекар.Но идва видов ден и всеки ще си го получи. Самочувствие без покритие. Клюкарско и злобно изчадие на природата.

Стига с тоя боклук Мангъров бе, подлъга хиляди и е лично отговорен за ситуацията в болниците в момента, а и за не малко смъртни случаи индиректно

Ултра агресивна и невъзпитана мастия. Челюстта й като на питбул. Много дразни. Ама то като си помислиш, еднатааа гоо воори бавно, че мисълта и тече баавно. Другата агресивна. Накратко боклук до боклука...

Много зла бе! Аман тоя дето я е прибрал с тояга трябва да ходи.

Но кармата добре нареди...

Интересно защо се правят журналистически разследвания с толкова хъс за неща, които се знаят? За шкавчето на Борисов си траят. За далавери на властимащите сили и кураж не им стигат.

ШкаВчето? Сериозно ли?

Струва ми се, че някой е скръцнал със зъбки на Цънцарова за интервюто с Д.Атанасова и сега се извинява. Няма нужда от подобни обяснения и разяснения защо и как си върши работата. Ние можем да преценим кои интервюта са поръчкови, кои са предварително нагласени, какви са чувствата на журналиста към госта и зрителите.

Про Хелпкарма направо вони. Добре че спрямо тях Прокуратурата се е сезирала. https://www.ngobg.info/bg/organizations/111783-%D1%85%D0%B5%D0%BB%D0%BF-%D0%BA%D0%B0%D1%80%D0%BC%D0%B0-%D1%84%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F.html Този сайт показва, че са вързани и със Сорос. https://trafficnews.bg/sport-botev/sled-skandala-botev-prekrati-kampaniiata-helpkarma-193839/ След скандала: Ботев прекрати кампанията в HelpKarma

На момето й плащат за да насере някой. Видяхме го при доста интервюта. Особено се видя липсата й на безпристрастност в интервюто с Мангъров. Злоба, прекъсване и нулево изслушване на госта. При това положение и някое свестно интервю да направи, вече е късно. Плюла си е на сурата. И то за пари. "Журналист".

Мангъров не заслужава да го заплюеш на улицата за това че подведе толкова хора, не интервюта да му правят

в интервюто с Мангъров

Лай но срещу пари е разследващ журналист.

Пача!

Аз също смятам, че трябва да се дадът На съд. Срам и позор

всички журналисти и културтрегери в БГ са проститутки

Дразнеща е. А за ХелпКарма - разследването трябва да е с големи кавички, не гледайте повърхностно на този водевил на Цънцарова.

Факт е, че платформата е помогнала на много хора, за разлика от тази, която говори лъжи, за да помогне на себе си.

Някой спомена че бил нарочен ИТ бранша. Ами нека да бъде нарочен бранша. След като има представители, които се съгласяват от тяхно име да се правят такива далавери, а много български фирми, дори повечето правят такива далавери. Подписваш се на едни пари, дават ти други, пподписваш се на командировъчни, а не си ходил никъде Помните ли белият хакер Кристиян? Същата работа, само че в мутрнско облекло, лъжеше директно в ефир. И защо са 10 души персонал прогамисти с такива високи заплати, при това в Пловдив, за един сайт? Всеки знае, че толкова хора могат да правят няколко проекта, а сайтът отдавна е създаден. А милиардите източени от ИТ бранша за обществени поръчки, без резултат, с пробити системи и без електронно правителство? Срамота, нека се шуми, нека се бучи, да лъсне сещността на мениджърите, фирмаджиите и работещите в бранша. Има една група DevBG там първо се появих мнение в защита на ХелпКарма, че било успешен бизнес модел и как така можело да се опорочава идеята, срамота, че за благотворителност и човешки живот може някой да мисли по този начин. СРАМ за ИТ бранша!

Не познавам тази журналистка, но се питам за другата страна на монетата по отношение на ХелпКарма - този реортаж спря животоспасяващи кампании за деца, които сега са обречени, защото по други пътища парите за тях се събират с месеци, а през Хелпкарма сумите растяха за часове. Какво ще се случи сега с тези деца?

Ами при положение, че повече от една трета от парите от даренията са източени не се знае кое е добре и не. Вероятно имат 4-5 шимни кампании, които ги правят коректни и успешни, през другите източват парите. Това си е за СЪД!

Повечето журналисти имат няква сбъркана представа за поведението което трябва да имат ,мислят че като са агресивни и даже неизчакващи отговор редовно прекъсване на госта ,особено ако не го и харесват значи са мн добри в работата си ,само дето отблъсква зрителя ,тази е една от тях ,примера с Мангъров е поевече от явен ,ако можеше щеше да го изяде в ефир ,а на тез от щаба им мяука

Диана, Вася, що не си уточните версиите. Ако Марчето бара на Баце мускула, как точно я пуснаха да рови на Ева Майдел в екскрементите? Направо съм Очуден и Одивен. Пък и ми е през ........ политическата принадлежност на едни престъпници. Да ги прибират на топло, пък ако ще да са от партията на Марсианците.

беше такава в началото, преди да я засмучат от "Дарик". Само че нейният хоризонт стигаше най-много до шефа на окръжното ВиК. А после взе да вози в жипката Тиквуня и да го бара по мускула.

Журналистката разби тези мародери от Хелп карма.Нещата придобиват вид на Организирана Престъпна Група.Който пръв пропее от тях,ще спаси кожата.Другите ще са задълго на топло с конфискация на имуществото.Нещата отиват и към Кредисимо.И там ще излязат много неща.

Хелп Карма са една от хилядите гербаджийски схеми! Техен ментор е Ева Майдел- едродепутат от групировката! Няма да се очудя, ако платформата им не е направена с кинти от еврофондовете!

И защо да е злобна, бе? Защото попита онуй нещо- смешника патриот, дето щял да въвежда задължителна наборната служба, ама той не бил служил щото го играл 10 годиди студент!

Мноо е проклета тая ве.

Добре, "поръчкова", "злобна", "заядлива", но мислите ли, че тези заслужават "уважение и добронамереност"? Факт е, че всичко, което се опитаха да и пробутат като обяснение, тя го опроверга с документи и свидетели. Точно в този случай, бих я нарекъл "подготвена".

Много бърза мисъл, винаги в десятката. Бързата мисъл понякога чак и пречи

журналистика.

Браво на Мария, туря в малкия си джоб сума ти асове на разследващата журналистика. Просто да не повярваш !!

г-жо Цънцарова, хората отклоняват поканите Ви за разговор по една единствена причина- Вие сте злобна, заядлива журналистка, с която не може да се разговаря, а в повечето случаи човек трябва да се оправдава. Не се мислете, че сте по-умна от другите и особено от хора, които се занимават с дадена тематика от години и изведнаж Вие ги надприказвате и даже ги обвинявате в немислими пропуски и грешки. И те са принудени да се оправдават. В 90 процента от случаите се получава така. Не съм против Вас и желая да си вземете бележка от моята забележка.

Хора, само за заплатите ли чухте в репортажа? Не чухте ли, че няма документи за извършените разходи? Не чухте ли, че има дублирани разходи за лечение в чужбина, платени и от НЗОК /дали реално има плащане от фондацията изобщо/? Че използват имената на известни медици, за убеждаване на дарителите, че всичко е ОК от медицинска гледна точка, а тези хора понятие си нямат, че тези изобщо съществуват? Само един знаеше, ама беше някакъв роднина. Виждам тук хора, които ги хвалят, че са събрали повече от Коледарите, ама каква файда, като парите не са отишли по предназначение. У мен зрее едно съмнение, че освен всичко друго, тези пари се използват за раздаване на бързи кредити. За такива - разстрел на място! Да не говорим, че доколкото разбрах, тази овца, управителката - екскурзиантка, също има проблемно дете, та би трябвало поне тя да е съпричасна. Но, парире са си пари. Преди години, един грижовен родител проигра парите за лечението на дъщеря си, какво остава за чужди пари.

Не се интересувам, а и нямам право да оценявам журналистическите ви способности. Не е вярно, обаче, че подхождате към всеки с уважение и добронамерено. Вие сте заядлива, прекъсвате събеседниците си, говорите озлобено и чак физиономията ви се променя и мислите, че по този начин правите интервютата си по-надеждни и достоверни. Грозното ви отношение към хората само отблъсква. И най-стойностното разкритие не може да прикрие агресията ви, особено към гостите, които не харесвате. Наподобявате жалката Миролюба Бенатова. Вие сте направили избора си да бъдете агресивна - продължавайте!

Блъскат я яко .. всички в медиите се блъскат като животни - Факт !!!!

Защо и от какво се плашат политиците да застанат пред Цънцарова ?? Да не ги ухапе ли, или око да им извади. Толкова ли е страшно това мило, крехко и нежно момиче? Защо я възприемат като бухалка?

Медийни групи творят денонощно. Внушават, промиват мозъци мощно. Започна подмяна. Кое е причина. Кое следствие е. В кое истина има. Веднага изскачат до болка познати социолози от фейк прогнози богати. Шарлатани с игра на бездарен актьор със снимки ментета вършат фурор. Без шум радиото отвътре превзеха. Свободния дух и честта им отнеха. Днес Волгин & Ко в ефир леят лъжи, а звучеше там някога Let it be. С пари и заплахи се включи екрана. Обслужвайки тъпо издаде ги Канна. Арменеца сутрин, баба Мравка след 5, довършват в уикенда зрителя клет. Дойче веле дори и Свободна Европа, бойците за истина доскоро в окопа, претърпяха огромна метаморфоза. На рубашките влязоха в коловоза. Въртят се понятия, кат' карти факир. Мутри, корупция, ред мантри безспир. И тъжно видя се, че с тази сплетня подведоха с Фейса невинни деца. Глухи за фактите и другото мнение, явно в хипноза под чуждо давление. Разби ги от критика операта и рока. В замяна ругаха с мерзост жестока. Презират народа местните русофили. Без свян го отричат и хулят: Дебили! Безродници, целите сковани от злоба с вековната прокоба на русороба. Изменници, слепи слуги на хазарите. Громят нашите и хвалят господарите Лицемери калят западната система, а децата с парите в Лондон и Виена. Знай, готвят капан и с вота машинен! Там чака ни хакер ехидно нахилен. Не беше отдавна пробива в НАП. Забрави ли вече? Или си глупав и сляп? Тласкат страната към пълна анархия, желана мътилка на червената партия и Мунчо фърчилото, русороб фигурант, очакван в затвора любим арестант. Възмездие скоро помнете ще има! Не ще се уплашим от трима, чет'рима. Не ще ни пречупят. Не щем диктатура! Горд древен народ сме с ярка култура!

Поздравявам Мария Цънцарова, а ДИР ме трие !?! Защо?

Изключително неприятна и дразнеща

напълно вярно

досадното кредисимо "парииии наврееемеее" и карма хелп са едно и също. кредисимо е основен рекламодател на битиви-тУ. от едни месец реклами на кредисимо няма, нещо са се разритали помежду си и това съскащо змийче, което се изживява като "голяма журналистка" (у нас така се разбира журналистиката, или се подмазваш или съскаш злобно на събеседника си) са й дали всички данни да се прави на разследваща боркиня... циркове за пред публика. отзад-задкулисие и битка а пари. както винаги!

Дори да си Прав , за Рекламите ? Подкрепяш ли Ограбването на Ковчезите на Болните ДЕЦА ? Да те ...

С Две Думи от Разследването на Цънцарова за HelpKarma - Получени Дарения 21 МИЛИОНА ЛЕВА , отчетени за Лечение на Тежкоболни ДЕЦА и Починали ДЕЦА - 13 МИЛИОНА ЛЕВА . Липсват 8 Милиона Лева . Дотук има Претъпление , Лошото е че Главния Прокурор Гешев се Прави че не е ЧУЛ . Моето мнение е - HelpKarma са плащали заплата на Гешев и сега Главния Прокурор е Натясно .

Аре,стига празни приказки.

За 15 минутки интервю разпит Цънцарова вади кирливите ризи и разкрива далавери за милиони, колкото на политиците и прокуратурата им трябват години и накрая завършват с провал. Ето такива смели и честни жени ни трябват в парламента и съдебната система.

на лицето ѝ!

Булимията те яде отвътре, а?

Добре, де, а разните там нападжии, дансаджии те за какво са? Да проверяват рекламодателите на неудобните за власта предавания?

Доказателството е, че политиците ги е шубе да застанат срещу нея.

A Хекимян е една лигава, сервилна, тъпа, старозагорска ... пUТКА

1. Собственикът на ХелпКарма излиза като бивш съдружник в колекторска фирма и като член на УС на фирмата за бързи кредити Кредисимо. Не ми прилича на типа кариера, в която изведнъж дарителството ти става кауза. 2. Според публикуваните отчети в Търговския регистър ХелпКарма има приходи от дарения от 3 хил. лв. за 2017, 1.77 млн.лв. за 2018 и 5.04 млн.лв. за 2019. В репортажа обаче казаха приходи от 21 млн.лв.? 3. Според публикуваните отчети през 2018 ХелпКарма е изплатила заплати от 208 хил.лв., но за осигуровки само 6 хил.лв. Тези заплати са 12.2% от приходите от дарения, а трябваше да са 5%? А парите за осигуровки са колкото за един човек на заплата около 1600 лв. месечно, а твърдят, че имат 17 служители, от тях 10 са ИТ? 4. През 2019 имат изплатени заплати за 679 хил.лв. и осигуровки от 34 хил.лв. Тези 679 хил.лв. са 13.4% от приходите, след като отново трябвало само 5% да отиват за издръжка? Осигуровки за 34 хил.лв. покриват не повече от 3 души на максимален осигурителен доход. Останалите 14 души как се осигуряват? Всичко това ме навежда на една обичайна осигурителна измама в нашите фирми: всички пари се получават от едно лице, в случая Славчо, той се осигурява на максимален праг и раздава парите в кеш на останалите. Това обяснява и защо на Славчо със средна заплата от 28 хил.лв. на месец му е трябвал заем от някакви мижави 50 хил.лв. Това става и със знанието на собственика, разбира се, и най-вероятно и той е взимал от тези пари. Иначе работи "без заплата", както сам каза. ХелпКарма е възможно да са натопени от конкурент. Това не е рядкост по нашите земи. Но със сигурност си го заслужават. Но не са само те. Много са така. Корупцията е пропила навсякъде. И в държавните структури, и в неправителствените, и в частните. И всичко идва от примера, който дава правителството. Когато шкафчето ти е пълно с пачки от 500 евро, защо ХелпКарма да не си поиграе .

Поздравления за смелоста на Цънцарова.А за всички коментари срещу нея само ще кажа ,че ако беше корумпиран журналист можеше да прибере примерно едни 50 000 лв. и ние нищо да не знаем.

А може и да научаваме нещо, защото друг е дал повече! Тази журналистка определено е поръчкова, така че който даде повече, на негова страна е!

Добронамерена е със събеседника си когато той развива тезата за която и е казано, че трябва да се прокарва. В противен случай става гадна, нахална и цинично нападателна. Започва като селска скандалджийка да говори неща за събеседника си нямащи нищо общо с дисщутираната тема, за да го дискредитира. Ако не успее с дискредитирането, завършршва събеседването с нейни последни манипулативни думи! Гледал съм и доста от интирвютата с беседите с нейните гости. Явно и поканените са ги гредали затова и отказват!

Че са пипали тарикатчетата от парите за болни - пипали са. Кофти работа. Но вижте скритата линия - как цял един бранш сега ще бъде нарочен ("програмистчетата") за много зъл и алчен. Да, гроздето е кисело! В момента единствено тоя бранш пълни бюджета (плюс хранителните продукти), но това е по инерция от предишните години. А тоя бранш много лесно може да премести бизнеса в друга държава (става дума за 24 до 72 часа). И тогава? П.П. в последните 2-3 години в София по кръчмите основните посетители бяха тези толкова мразени "програмистчета". Защо? Защото заплащането им е нормално. Проблемът всъщност е в заплащането на останалите професии в България, от там тази ненавист към професия която не е за всеки.

Какво общо имат "програмистчетата"с далаверата?

Нюансите са че видиш ли вземали неприлично големи заплати. Това било част от далаверата. Опитват се да ни внушат че един цял сектор от икономиката е виновен за положението в държавата, а това нито е вярно, нито е приятно.

Тъй ли,а защо не ти личи?

Защото си много малък.