Коментари - Мария загърби мрачните събития в личен план и се отдаде на слънчева почивка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече всички знаем какво стои зад "лъскавата фасада" на снимките. Бой, пиянски изцепки и простотия. Горката, колкото и да се пъне вече...

Платена "статия" за претопляне на манджата. Явно Мара ще се слага на сергията на златотърсачките. Стара чанта ама лачена.

Късокрачко с дългите крака! Ха ха ха!!!

от какво се умори Отварачката, та има нужда от почивка... И защо се прави реклама на нашите свирки, които са пример за разврат, лигави постове, псевдо реклама и безделничество... И снимките им са все голотии, и задължително на фона на палми, все едно вече имаме морски излаз на екватора...

Тая Мара в нея има сигурно над 500литра сперма от различни мъже!! Ама мъжете дето са се празнили в нея са с акъл на ранен гълъб!!! И после пишете статия за такива евтини жени!!! Ебати евтинита журналя!!! За пари всичко правите!!!

Това ми звучи като някаква еротична болна фантазия-изповед. Съмнявам се чак толкова много мъже да са се прежалили за тази женица. А и тя не им пуска безплатно, така че "ощастливените" са малцина.

Отварачката има едно отроче Марая, дале вече я е пуснала на пазара

Нямаше ли деца да гледа? От бой ли я измориха, та отиде да си почине?

Тази горката освен да я вземат в Холивуд за реквизит на мумия. Наживо е нещо покъртително, на тези снимки освен тоновете грим има и 5-6тина пласта фотошоп, ама това си го знаем. Няма ли някой смелчак да се жертва, барем спре да се предлага жената...

Защо не пишете, къде почива Недялко, Иванка, Коцето и още много други българи? Защото не плащат за това? Страшен новинарски сайт!

тази тая която се върна в леглото на бияча си ли е?

Как може да си мъж и да го биеш това мънзърче?! Наказание само с любов ако нещо е стъпила на криво!

хохохохоххохохо

УЖАСА...

Мара има право да живее както иска. Щом й харесва да яде бой от богати мъже срещу заплащане, нейна си работа. Защо обаче медиите постоянно ни я пробутват? Какво интересно има у нея? Много ниско пада Дора с такива "новини"!

Мара има самочувствие без покритие. Проста жена, издигнала се чрез половия си орган.

Бий ме, обичам парите ти!

_stankow

И пак с венериния хълм напред, покрит с лека материя. Много е пробивно така ! :D :D

Не минава ден без писания за разни отпадъци. Вчера - за курвата на вълка, днес друга пачавра

Странно, само някакви евтини дрешки, като от гардероба ми от 80-те?

Аз тука виждам само един гладуващ силикон. Всяко мускулно влакно е изгорено... Ниво на телесни мазнини - ~10%, абсолютно нездравословно за една жена. Най-жалкото е, че показвайки това нездравословно тяло, ще има момичета, които ще го възприемат като модел за подражание...

Ами явно такава я харесват спонсорите. То който плаща, той поръчва музиката!

От какво се изморяват кY -рвит€ ?!

Интересна новина.Топ !

До следващия бой дано и стигнат парите.После пак отначало.

Грозил - крокодил от реката Нил.

Мъжа иплати 100 бона за два шамара и сега отиде да си харчи! Гнус!

Явно за да се говори за тебе по медиите у нас трябва или да си мошеник на висока държавна служба или да си "лека" жена с физически увреждания, които сама си е причинила.

Изби рибата с тоя коментар.

Как можахте да напишете думите звезда, красавица и мариЯ в едно изречение. Имала драми в живота си коврата парантия. Като се събира със свякакви боклуци заради парите какво е очаквала.

Егати физическите и ментални изроди, с които си запълвате времето.

Дъното ударихте дир. Копаете под него.

ей, дира! само мурви ни пробутвате да ви ЕПМ!!!!

Мара отварачката! Мечта на всички простакеши да хванат я някой "бизнесмен", я някой нарко дилър да им плаща сметките, а те да се протягат по плажовете!