17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много обичах групата "New kids on the blok"!! Те изгряха през 1990г. в класацията на Billboard "Step by step",и още една,мисля че беше "This night". И те се разпаднаха за голямо съжаление,както и други като "Modern Talking",през 80-те. А бяха иначе ВЕЛИКИ,титани мдааааа....!!

Нека се пишат статии такива,нищо че поантата е починалия човек! Може да научиш разни нещица,като например в случая че Алма е имала 9 деца,и Марк е най-малкия,и че е работила на няколко места,макар че в САЩ е достатъчно на 2 места за девет деца,не е като България!..

Добре де, Дир, вие като специализиран сайт за некролози ли се изживявате? Сега на всеки актьор или политик целите роди ли трябва да знаем кога умират? Да не пропуснете стринките, ученайките и на баджанак му лелинчовия син. Ква е тая некромантия, ум не ми го побира вече!

Че си срежа вените баси..

освен едно човешко "Бог да я прости жената!" Сега него да не загубим, че е много готин и често ги бъркат с Мат Деймън. В началото е жестоко, после да разчита на семейство, приятели и зрители, да се закачи за живота.

Стига с тези некролози. Хората не ги интересува това.

Съжалявам за Марк, но защо това трябва да се поднася на българските читатели?

Бог да я прости! Отгледала е двама синове --страхотни актьори!

Прекрасният Марк ❤