17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много "аграрен" вид има тая жена - става за трактористка или комбайнерка! При всички случай нивата е нейното поле за изява, а не сцената!

Напротив, прави страхотна роля в сериала. Сестра Жекова ми е от любимите образи, много се радвам, че ще има нов сезон.

марта вачкова реши да сваля килограмите ,но резултата се вижда.късно е либе за китка.марта скъпа,купи си боя,че корените ти са много зле.нямаш прилична визия.

Здрасти Дир! Марта Вачкова е всичко друго, но не и човек, който да има само 3 коментара, моля дайте някакво пояснение, или ме изтрийте и ше разбера:)

Таз направо е "видяла жабата, че подковават вола, та и тя вдигнала крак". Понеже стана мода всички да се показват без грим, айде и наша Марта да не остане по-назад. Но явно изобщо не отчита факта, че тя и с грим, и без грим си е все същото трътлесто селяндурче. Баща й, лека му пръст, може и да е бил велик актьор, но тя е пълно нищо. Единственото й достойнство е, че явно не се приема много насериозно и може да играе себеунижаващи роли, които й дават някакв популярност. Иначе лично на мен ми става мъчно, като виждам постните напъни на посредствени хорица да се изкарат актьори, хора на изкуството; а и намират клакьори, които да внушават измисления им талант на обществото.

Г-н "любопитко", Вие да не би са сте " Брад Пит" - красавец и изиграл много " себеуважаващи роли. Това ли Ви дава самочувствието да плюете по Марта Вачкова. Когато човек не знае какво да каже или напише - по- добре да си мълчи.

г-н Любопитко сигурно има зъб на Марта, но не е прав, да си гледа работата- хейтъри винаги ще има...

господинът любопитко трябва да е като Брад Пит, или да е играл някакви роли, че да се чувства полезен. Възможно е да е по-стойностен за семейството си и обществото от буля ти Марта и всякаква паплач, държаща да се набута в публичното пространство, че и аплодисменти да очаква..