Мат Деймън отхвърлил най-високия хонорар в киното - 280 милиона долара

Американският актьор призна, че е имал предложение за главната роля в "Аватар"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавието трябва да е "Мат Деймън си направи реклама по доста тъп начин".

За толкова пари, една от сцените е трябвало трима големи черни да го помпят отзад и фостата. А накрая да изгълта всичкото.

Да не са го карали да играе цветнокож, трансескуален хомосексуалист, еко активист?

Не, българин!

!

Не са балъците тези дето правят филми и изкарват милиарди от тях. Балъците са тези дето им плащат високите цени на билетите. Ако бойкотираш високата цена то те ще я намалят.

"Марсианеца" беше много смислен, че е избрал него за участие - дет си лепеше скафандъра с тиксо и си правеше врати от найлон , само дето не излетя в космоса с велосипед, ама почти ....

че филма, ще има такава печалба , а не щото е голям тежкар или умник. Навремето и други са се прецакали отказвайки роли в Междузвездни войни, щото им се е видял , че ще е дори на загуба. А ето че Марк Хамил и Кри Фишър целия си живот си подсигуриха само с тоя филм.

и си бегай! А то наистина си е доста блудкав и тъп фирм, спор да няма. Не че "Измишльотините на Борн" бяха нещо по-добро, но все пак........Поне си е вдигнал цената. А с Марк Уолбърг са като близнаци и могат спокойно да се заместват на екрана.

На баба ти Весо калкулациите, а данъци, разходи?

голям пич е Мат Даймън..умен пич

Тия холивудски палячовци са толкова надценени, колкото и повечето сакати футбалери. Ама не е луд тоя дето яде зелника... Като има рая да плаща...!

Да се благодарят на стотиците специалисти около тях, които взимат многократно по-малко пари!

Едва ли от приходите, по скоро е било лт печалбата..

Шон Конъри, Бог да го прости, щеше да вземе най-големият хонорар, но отказал да играе Гандалф във Властелина на пръстените.

еми да чака черна котка бял котарак 2,не е глупав

..кат сам пруоста!

...възлизат на 2 798 579 794 (повече от 2 милиарда и 798 милиона)... Благодаря на Надежда Христова за това безценно уточнение. Все пак по-разбираемо е отколкото ако бе използвала знаци като > или < .

Хахаха, да. Добре, че също така ни е изчислила 10-те процента, иначе още щяхме да се пелтечим ;))))

С тази инфлация, новините за най-висок хонорар ще ги срещаме регулярно.

кофти :)