17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Началото на края на ерата на култовите филми и техните продължения сложи Индиана и кристалния череп през 2008-ма!После всичко ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да е полит коректно,да има по един църен,едно ЛГТдайБи,един/една със синя/зелена/розова коса/бяла и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО лошите са бели мъже!

Ако ми платят Обилно,може и да реша да ги гледам тези матрици !!

Поредната фемска боза. Откакто се прилагат квотите на Холивуд, всеки нов филм е по-идиотски от предишните. Не пълнете гушата на холивудските пеликани. Всичко това може да се гледа безплатно в нета и ползата е, че като ти писне от идиотия, можеш да го изключиш.

ПИПО

Лично аз харесвам много братята - сестри Уашовски, за мен са истински гений в киното, но тази част на Матрицата е пълно разочарование.

И кратко-то, ПИПО ... Не се излагай като милениал ... гениЙ е в единствено число ... гениИ е в множествено число!

Разочароващо... И този филм прецакаха...

Изключително прекаран се чуваствам с тия 15 лева дето ги дадох за билет! Щях да съжалявам и ако го бях изгледал пиратка, за стотинките за ток, дето щеше да изхарчи телевизора! Бездарна работа!

Има два варианта! ... Или другият брат/сестра е бил талантливия, или талантът е бил в топките!

в топките. затова феминистките завиждат

Откакто братя Уашовски се превърнаха в сестри Уашовски всичко умря.

Като фен на първите три части мога да кажа следното: добър замисъл, лош сценарий и подбор на артисти. До края на. филма. не. можах да разбера замисъла на режисьора: пародия ли е искал да направи или продължение? Какъв беше тоя смешен Морфей?!? Нямаше нищо общо с поведението на героя от първите три части. Как така Нео не можа да "излети", а Тринити стана супремен? С две думи: абсолютна боза! Ако искате да си запазите мнението за първите три серии и отношението към актьорите - не ходете да гледате тази простотия. Чудя се как Киану се е съгласил да играе в такова недомислие.

Мен лично най ме отврати, какъв изтърсак са сложили да представи ЕМБЛЕМАТИЧНИЯ агент Смит. Излиза, че без великата игра на Хюго Уивинг , новата Матрица се превръща в скучна пародия.

Останалите да се сертифицират с парцали на устите и пълнят гушките на кино ковидиотите

на кино не се ходи за да гледаш филми

Прав си, затова вече не ходя на кино! ... Последните години давах пари само за анимации, вече и те не стават! ... Хората ходят на кино, явно, за да плюскат възсолен пуклив кукуруз с маргарин и да си говорят по телефона!

второразредна холивудска сапунерка. На моменти диалозите се дублираха от сериалите от Босфор ТВ.

По време на филма, половината хора от киносалона станаха и си тръгнаха. Повече от това няма какво да се каже.

аа не. щом съм си платил стоя до края

Не очаквах да ми е толкова скучен. Не, че не става, но по нищо не може да се сравни с предишните матрици - посредствен екшън, евтини ефекти, прекалено напудрено с драма и носталгия. Много лоша идея на режисьора, да пуска откъслечни моменти от старите серии. Веднага ти се набива на очи, че гледаш далеч по евтина и непретенциозна продукция. Да не говорим, че вече се уморих от тази холивудска вълна, която окепази цяла плеяда от филмови класики, в която ни се плезят вече остарели герои, които два часа ти показват, че вече за нищо не стават. Става ти някак обидно. Вживявал си се, впечатлявал си е и си мечтал с тези хора и изведнъж, 20 години по-късно едва ли не ти казват "всички сте за контейнерите за боклук" С кой не се подиграха - Междузвездни войни, Х-мен, Индиана Джоунс, Денят на независимостта - застарелите герои до един бяха пресъздадени като сприхави старчоци, страдащи от паранои, деменции, страхове и болежки в ставите. Добре, знаем, че и ние станахме такива - побеляхме и се сбръчкахме заедно с филмовите звезди от нашето време. Защо трябва да ни се плезите от големия екран за това?!

Не е достатъчно да ти стане ясно че живееш в финансова и окултна матрица. Трябва да ти се повтаря и набива в съзнанието, че тя е неизбежна. След "случайно" изпуснатият първи филм, всичко останало е това.