17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Инфаркт ... внезапно, без болка, не се мъчиш, близките не те гледат как вехнеш или губиш разсъдака си ... това е единственото положително. Да почива в мир човека, но като цяло това е "новина" която касае главно близките му, нали? А през този ден има стотици избити деца, възрастни, сано защото великите сили си мерят амбициите на нечия територия. Но за тях не се пише нито ред!

Болката е зловеща, не можеш да дишаш, таванът те затиска, губиш съзнание от болката ...

Да почива в мир ! Сигурно с Оливър Рийд, друг култов образ от "Гладиатор" сега купонясват в Небесното Царство.

Миризливия мръшляк, наречен "Бай Ганьо" цъка минуси. Какво ли нищожество трябва да си, че да сложиш минус на някого, който казва "почивай в мир".

Турците са го убили.. И ние трябва да правим така...Ахмед Доган и Турците да умират БЪРЗО ( от инфаркт или друго) уку да бягат оБРАТНО към Турция... Всички турци и турски Шпиони- Ердогановци, около Разград, Търговище и СИлистра да бягат към Турция.

Бог да го прости човека. Мир на душата.

И кво ? Някакъв статист. Като стотици други във всеки филм.

Доста по-известен от теб - някой никой, в никоя държава, от който ще остане само торба с кокали, плитко заровени в нечий чужд гроб.

В Турция пипнеш ли чужда жена, умираш. Ако кадъната му е легнала доброволно фесовете ги заравят живи. Всяка година там има около 400 такива случаи. Убитите жени по други методи са с хиляди, а пребитите от бой палавници - десетки хиляди.

Виаграта и младите пичета не са за всеки

И ваксината и пей сърце!

PEYTSCH

„Ваксиниран“, нали ? Боц-боц, втора-трета-четвърта-пета...

На дръжката на вратата умря от инфаркт

Каскадьор от миманса в двете заглавия...

Кой е тоя Майк Мичъл, Десислава? И като какъв играе в Гладиатор и Смело сърце? Статист от битките? Как ви ги ражда главата такива мозъчни пръдни? Направо шапка ви свалям!

20 пъти съм гледал Гладиатор и нямам идея къв е тоя. Та рекох да проверя... Fighter - uncredited. Пак че не са писали "звездата от Гладиатор"...

Точно това и аз щях да напиша....не мога да се сетя кой е тоя, а "Гладиатор"е сред любимите ми филми....

Господ да го прости човекът. Дано не е поредната жертва на т. нар. ваксина.

Не е, успокойся! По-мое некоя сочна кадъна да е намесена!

МАЛОУМНИК ОТ КЛАСА!!!

В Испания средната възраст на която умираха беше 82 години а сега е 74. При това по каквато и да е причина. Никак не е малоумно дори..