17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не е много по темата, за което се извинявам, но все пак- сетих се за серията на 2ма мъже и половина, където Ashton Kutcher го бе поканил, докато предлага на една мацка- той седеше с гръб на съседна маса... много ме изкефи....

Американския Веселин Маринов

и на двамата им се е вмирисало сиренето

Не бях на концерта по 2 причини . Скъпи билети и че чуждите певци правят дълги турнета и нас не си дават зор ,а се щадят . Ходя само на руснаци . Те се раздават на 100./‘

Харесвам го

Намерих му една песен в тубата, мъчи се човека, ама не ги докарва извивките като Азис - слаба работа.

хахаххаха

Уникален Болтън! Не знам само защо не бяха включили видео стените в зала 1??? Нищо не се виждаше в задната част на залата!

Айде тичайте да слушате Тони Стораро!

Аз например слушам класика. Не че не харесвам Майкъл Болтън, ама чак такова преклонение, каквото чета тук, не изпитвам пред него. И защо ни пращате при чалгарите, Васил Найденов, между другото, изобщо не беше слаб певец. Ако се беше родил на Запад, можеше голяма кариера да направи. Както и Георги Христов. И други още.

Айде стига вече с това ако беше се родил на Запад. Много е глупаво да се мисли така.

никак даже не е глупаво. На Запад това е цяла индустрия. За да се направи "звезда", работят много хора. Всичко се изпипва до най-дребен детайл. И резултатите са впечатляващи, а и търговците, които работят за продажбите са си на ниво. Тук не виждам кога ще се случи някаква промяна. А певците ни си пееха много добре. Немалко хубави песни изпяха. За нас това е достатъчно, но по света никой не ги е чувал, а пеят по-добре от някои западни звезди, които цял свят познава. Споделете ни Вие свръх умните си мисли, моля.

Еми така е бе. На моника опините гащи не можете да смените! Само триете... това не променя същността ви и моята оценка за вас. Жалки драскачи на заплата при социал-либерастка собственичка.

Гледам ги тия мацки с билети за 200 лв. от първия ред, толкова ли нямаха още някой лев за по една семпла вечерна рокля да допълнят атмосферата, а отидоха с тениските и цвичките на това специално събитие.

Билетите бяха по 120 лева на първи ред в оркестрината. А тези дето ги гледаш се довлякоха от нейде за последните 2-3 песни и пречеха на нас, тези на първи ред, да се насладим до край на концерта.

ИМАЛО ЛИ Е ДРУГ МЪЖ В ЗАЛАТА)))):

много добър и качествен певец но заедно с Любо и васил са си обратни в което няма нищо лошо те затова се обичат

Защо обратен,има деца и внуци.

"When a Man Loves a Woman" is a song written by Calvin Lewis and Andrew Wright and first recorded by Percy Sledge

знаковата му песен "When A Man Loves A Woman

кои нормален човек слуша Маикал Болтон и особено в 2019 година. Тея хора са луди за врьзване

Прав си. По-важно е, че Софка се развежда със сина на внука си.

Естествено, че е по-важно! Нали все пак да сме патриоти, Софи е българка и с бг паспорт и е редно да се радваме повече на нея, отколкото на някакъв британец.

Васил Найденов калво прави покрай тези некадърници!?

Той Михаил Болотниий е наше момче....

Уникален !!

Едва ли този , който пита какво сме правили на концерта е чул една песен на Майкъл Б олтън , когато си невежа , не се изказвай , толкова са жалки такива хорица , най - вероятно почитатели на чалгата!!!

....бог не го е посочил...направо го е хванал за рамото и го повдигнал ....а ганьовците нека хейтят под ритмите на чалгата

Някаква избушена звезвда от миналия век идва да изкара някой лев. Всичките му песни са еднакви.

Уникален!

Горкия колко е одъртял. Ами те тук идват, когато в западните страни вече не ги кертят.

Айде ега, 2 часа. около час и 15 минути беше концерта. Хубав, но чак пък душата си да е дал. В Лондон съм го гледал - доста по-различно е. Тук един вдървен се движеше, все внимаваше да не залитне. За съжаление годините си казват своето (поне на това го отдавам, защото ако е друго, аз не съм запознат).

Щом си отишъл само да гледаш как ходи, не знам защо изобщо си бил там. Той е страхотен певец и го доказа отново. Някои там бяхме за да се насладим на пеенето му.

Съгласна съм с теб. Изключително ме докосват неговите песни, но снощи определено не даде емоция - всичко беше много шаблонно - никакава душа, никаква емоция, никаква искреност. Аз съм разочарована! P.S.- 1/2 от концерта изнесе неговата беквокалистка.