Майкъл Болтън претърпя спешна операция заради мозъчен тумор

70-годишният певец ще се възстановява през следващите месеци, затова прекратява концертната си дейност

Обратно в новината

Коментари - Майкъл Болтън претърпя спешна операция заради мозъчен тумор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Явно има някаква връзка не само с рок музиката или нещо свързано с нея - може би децибели,слушалки,статично електричество или някакви други физични процеси,които разбъркват мозъчната материя и предизвикват злокачествени мутация на мозъчни клетки и субстанции .Сега се сещам за други с мозъчни тумори- Нил Пиърт(Ръш), Мари Фредериксон(Роксет),Рик Райт,Джордж Харисън ,Георги Минчев,Петър Гюзелев .Или рак в други тъкани и органи.Сид Баррет(панкреас) Еди Ван Хален(гърло),Дейв Бауи(черен дроб),Джо Кокър(бял дроб)....и много много други.

и ПРИЧИНИТЕЛИ са пак някоя фирма като Вииваком... С куршум за шефовете на такива фирми и по арабите- представящи се за бежанци СПАСЯВАМЕ БЪлгария !!! Да ги ЗАКРИВАТ и бягат към Турция...

Никога не съм му бил фен и не му харесвам песните, поради сантименталността, но му желая въпреки това да се възстанови бързо и да си кара до дълбоки старини.

е ти си от коравите мъже дето не плачат..и не са санитименрани не първото пърхане в корема от погледа на някое момиче. не помнят любимя песен или залезрна морето;)..железен..

Мне, всъщност съм си емоционален човек, но просто неговите песни не ме грабват, нито тембъра му. Виж ако си пусна Джексън, Меркюри, Стиви Уондър, Уитни Хюстън и пр., настръхвам...:)

Ще разбия тези вериги около мен! Ще се науча да летя отново... Може да е трудно, може да е трудно, но ще го направя! Когато отново стъпя на крака! Майкъл Болтън песента-Отново на крака Разобличителя

Невероятен глас. Дано се възстанови по-бързо. Разобличителя

Любим певец. Потомък на емигранти руски евреи. Рожденото му име е Михаил Болотин.

И Азимов е бил руски евреин, ама семейството са избягали в САЩ. Защо ли

Вероятно подгонени от репресии, или просто за по-хубав живот. САЩ са създадени от емигранти - борбени и кадърни хора, които намират условия за разгръщане на таланта си.