Коментари - Майкъл Хол - хладнокръвният сериен убиец от малкия екран, който извън него се страхува от смъртта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Любопитен факт е, че след осемте години, през които "Декстър" радва публиката, следила поредицата с интерес, финалните ѝ минути силно я разочароват, тъй като главният герой в нея така и не получава наказание за извършените от него престъпления. Вместо това той инсценира смъртта си, бягайки от Маями, Флорида, за да започне на чисто в малкото градче Айрън Лейк, Ню Йорк, където никой не го познава." Глупости! Идеята, която стои зад този финал, е гениална. Явно простият американец няма мозък да вдене. Декстър се обвинява жестоко за смъртта на жена си и за смъртта на сестра си. Той се отказва от децата си (едно собствено и две доведени), които много обича, като ги оставя на тъста и тъщата да ги гледат. Той се самонаказва като се заточва в забито на гърба на географията градче, където започва работа в дърводобива. Там ЕЖЕДНЕВНО работи с резачки. Звукът от резачките е неговото самобичуване и наказание, защото винаги с резачки е убивал жертвите си (а не успява да убие последният сериен убиец, заради който загубва жена си и индиректно сестра си). Майка му също е убита по този начин по времето, когато е бил още дете. Така са го открили полицаите - седнал в локвите от нейната кръв. Това трайно е увредило съзнанието му. И изобщо, много тънки психологически моменти има във финала на сериала, но затлъстелите безмозъчни американци не могат да загреят. На тях всичко трябва да им се каже директно. За жалост и на нашего брата Ганя все по-често се налага да му се обясняват очевидни неща.

Майко мила, бахти дълбоките разсъждения за някакъв смотан, напълно нереален сериал.

Как пък много са ти прости американците, ама гледаш и написа една страница хвалби за шоу създадено от американци за американска публика. Да ти се не види комплексара български. Американците били прости, а ти си най-умният, нали. Сценаристите които са го писали този сериял са се съобразявали с интересите точно на американския вътрешен пазар и много успешно, щом изкара 9 сезона. В случай че не знаеш, Шоутайм е платен канал, правят големите пари от месечни такси от абонати в Америка. Гарантирам ти че никой от студиото не се е замислял да ли шоуто ще се хареса на български смотаняк като тебе който се мисли за много интелигентен щото "загрял много тънки психологически моменти". П.С. Флиналът на осмия сезон наистина беше много тъп. От както Дебора уби Ла Гуерта целият сезон заби към много безсмислени обрати.

Да добавя и че сериалът е базиран на серия от романи. Та който иска още Декстър, за заповяда.