Семейство Дъглас с дъщеря си на ревюто на Майкъл Корс в Ню Йорк

С дефилето на американския дизайнер завърши Седмицата на модата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво семейство Дъглас, бе! Това е семейство Адамс като ги гледам!

И сега, след операциите, майката си е по-хубава от дъщерята. Дъщерята ряпа да яде.

Иначе са готини, задържаха се в тази холивудска джунгла. Класата си е класа. И дядо Кърк Дъглас си го бива, помним го като "нашия" Спартак!!!

tonk11

Абе това верно ли е Катрин? Направо е друг човек. Сменена е.

Майки Дълглас, ако имаше достойнство и наистина я обича, щеше да пусне Катрин да си ходи. Не подхожда на жена на средна възраст да стои с едно дядо. Взел каквото взел от младостта й, стига му.

Не знам кой е по-страшен от тримата!

Майкъл Дъглас е по-успешен некрологаджия и от баща си ... Голям отворко беше едно време, ебеше наред, а сега -- едно сдухано брадясало импотентно плашило ... ебати и нещастника. Имам чувството, че Катрин го малтретира физически като му завира бутилка от бира в гъза -- по една всеки ден.

Видоре,изложи се .Току що описа себе си.

Недей така с лошо! Крив, прав - доживял е старост човека, пък и буйната младост не прощава. Който има дни - това го чака. Изгледай по-добре "Behind the Candelabra" ("Зад свещника"), страшна роля прави Майки!

Дъщеря им е мега грозна, ужас

кич

Вдъхновили са се от филмите за Алиса - някои дрехи и прическите на моделите определено напомнят визията на шапкарят! :))))) Рошави, рижи и шантави!

Никога не съм разбирал, защо искате да се говори само за млади хора! Лично аз предпочитам да прочета за по-скоро за Дъглас, отколкото за Гери Никол например. Има си величини и те са такива, колкото и да остареят.

Семейство Дъглас изглеждат навъсени игледат лошо. Нямат вид на щастливи хора. Жалко за онази блестяща нежна красавица Катрин Зита - превърнала се е в намусена и като че ли зла застаряваща жена, опъната с пластичнки операции и химия.

Може да изглежда зла, защото си е застаряваща?!? На 50 няма как да мине за подрастваща.

Не, не е заради това. Всички остаряват. Това е единственият начин да живеем дълго, неизбежно е. Но тя има лошо изпълнени пластични операции, които са увеличили долната част на лицето и, направили са долната и челюст голяма и груба, направо конска и са унищожили всякаква миловидност на физиономията и. Сравнете със снимки от младостта и ще ви стане ясно за какво иде реч?

И на теб да ти се налага да си лягаш до тази мимуя, ще се увредиш психически и физически. Разликата им е огромна. Може да е било яко, когато той е бил на около 50, но сега вече е мъчително и това си личи.

Тая защо се е обезобразила по тоя начин?????