Коментари - Майката на Илон Мъск позира за корица на модно списание в рокля на българска дизайнерка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте колко си личи колко изпростял народ сте - затрупани от новини за прости плейметки и шашмън футболисти, не можете да оцените и да се зарадвате на истинското, естественото и успешното. Ако бяхте прочели повече щяхте да разберете, че биснесът на Десислава става успешен още от неговото лансиране. Освен него, тя през годините развива и втори. Трудно ви е с малките ви мозъци да си представите, че красиви и образовани момичета като нея МОГАТ сами да изкарват пари. Мъже, батки, гаджета, родители не са зад тях. Да, има млади, успешни момичета, които си изкарват парите с акъл. Ама вие нямате такъв да го проумеете. Защото Златки и всякакви шматки толкова са ви набивани през годините, че е трудно да си представите, че свестни момичета все още има. А между другото, Десислава развива и една от най-големите международни групи за помощ на Украйнските бежанци, която събира над 125,000 члена от над 150 държави и CNN и USA TODAY се свързват с нея, за да й вземат интервю! Аз си направих труда да й разгледам профила - момичето няма една корекция по себе си. Лесно може да й видите снимки откакто е 15 годишна - същата си е. Направо понякога ме е срам от тъпаци като Вас, че съм българка, но пък заради момичета като нея се гордея. И това са момичетата, които аз ще И давам за пример на двете ми дъщери!

Ама ти сериозно ли? И от какъв зор?

Хубава млада жена, ама изглупяла! Поддала се на тъпа мода! То има ли друга, не знам!? Модата е някой да направи, каже нещо и останалите д аму подражават. Рекъл модиста :) лятото е моден зеления цвят, ама не тоя, ами оня - и сите уфси (овца/уфсъ) подражават и се дуят :) Пак казвам, хубава млада жена, Българка, ама да не се беше надувала с пластамсата щеше да е още по-арна! Но в това занятие - световна мода, се цени изкуствеността, превзетостта и палячовщината! Да е жива, здрава и с успехи! Да не забравя никога България и я рекламира всячески в добра светлина!

"Десислава завършва Първа частна английска гимназия в София, след което и университет "Сент Андрюс" във Великобритания. Там тя не учи "Моден дизайн", а "Бизнес", защото вярва, че това ще й помогне повече при разработването на модния бранд. Започва бизнеса си сама" Ами нещо не се връзва в рекламата ... Кой може да учи в ПЧАГ, а после в Англия!? Айде да не се коркаме! И сам азпоачва бизнеса си ... Ако мама и тате бяха обикновена учителка и спедитор, дали можеха да осигурят паричния ресурс!? Не е без мая момето! И няма лошо! Още повече, че е стигнала това ниво, за което пишете! Браво! Да е жива и здрава! А вие драскачи, не си мислете, че изданийцата ви ги прелистват само члагари и келеши!

Не е така. Всеки може да учи в Англия, къде със заем, къде със стипендия. Не е задължително майка ѝ или пък баща ѝ да са некакви…

Много странна история. Млада туко- що завършила "дизайнерка", с готов разработен бизнес, н-брой ушити хай клас рокли и т.н. Зад нея стоят или много заможни родители, или гадже с кинти, а може и двете. Щом може така, да и е на слука.

Браво на момичето! Красиво, талантливо и успешно. Завършила е и “кралския” университет, където са се дипломирали Уилям и кейт. Желая ѝ успех.

Пази б.. сляпо да прогледа...

Какво искаш да кажеш?

Браво на българката - Десислава !!! Има акъл. Може да прави бизнес.. Изглежда и добре.. Остава и да си намери някой мъж- българин, да и подхожда... Далече от футболисти, баскетболисти и избягали от затвора !!!

Много изкуствено бе ... Толкова млада дизайнерка, а то не е силикон , то корекции нос , то напомпани джуки .... изкуствено всичко , като китайско менте Роклята на майката като пердетата на баба ми , моделите не ме възторгват, няма стил , няма чаризма... НО , щом ги харесват да им продава :-)

На Баба Вида дойдоха ли?

Разгледах роклите на Деси - много стилни! Браво, радвам се, че е забелязана и марката й е снимана за големи списания. Много здраве и още по-големи успехи й желая!

С лупа ли го търси ти този стил, от близо не се забелязва

Не, просто изразих възторг от постижението на една млада българска жена. Защо сте такива, хора, защо не можете да се радвате на чуждия успех, в случая български успех?

тя изглежда по-млада от Илон Мъск бе!

Пазете макята на Мъски, да не я види Макрончо, че тогава...

Дир.бг - колко Ви платиха, за да напишете тази измислица? Дизайнерка… хахахах Китайски парцалки внос!

още никой ли не я е поканил до ни гостува?! Да ни види планините, реките, културата ...

Много яка мацка

бабата на Макрон ли?