Коментари - Мъж се превърна в легенда с оригинално отмъщение за шумните купони | Лайф.dir.bg
назад

Мъж се превърна в легенда с оригинално отмъщение за шумните купони

Чейс Келър се бори с шумовото замърсяване, използвайки зловещ плейлист

Обратно в новината
| Редактор : Даниел Петров

Коментари - Мъж се превърна в легенда с оригинално отмъщение за шумните купони | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От цялата работа са го отнесли останалите съседи. За тези двамата решението е трети съсед с пистолет.

Извинение към Лео, не видях, че ме е изпреварил с коментара си.

Никой ли не "загря", че това е реклама за озвучителна техника?

Лео

Як маркетинг. Всичко е нагласено, но има отличен за идеята и изпълнението :)

Тоя много леко е галил комшиите си. На моите комшии чалгари им пусках Сепултура. Първо чалгата дрънчи в блока, 10мин Сепултура и се изнасяха да си правят купоните някъде другаде. На третия, път се отказаха и повече не чух чалга от клоаката им. Ама тогава нямаше тик-ток.. то и интернет нямаше :Д

... нямаше я и кръвта във сополите...

аз съм правил подобни простотии като млад. Комшиите не се оплакаха, само отидоха и дръпнаха шалтера на апартамента ми.

Някой да даде идея, как да се преборим със стадо разярени бизони, препускащи над моя апартамент, всеки ден от 07,00 до 23,00 ч, с кратки прекъсвания, вече ПЕТ години. Моля!!

Искам да се присъединя към цапитвануто. Разликата е, че моиту съседи препускат от 23ч до 7 сутринта. Стаите са на паркет и чехлите (обувките), с които се придвижват е тях вероятно са дървени. Шумът е силен. Полицията и жалбите не помагат!

*запитването

Изолирай си тавана с минерална вата 5см, няма да чуваш нищо

Изолиране само на тавана не решава проблема. Конструктивният / ударен/ шум се разпространява и по вертикалните стени и отива в пода. За да има ефект, трябва да се изолира таван, стени и под. Което е доста скъпо удоволствие. За да могат приматите от горния етаж да си се вихрят необезпокоявани, аз трябва да дам пари, колкото половин апартамент? Очевидно, ще минаваме на вариант " каквото почукало /буквално/, такова се обадило". Виждам се вече в магазин за озвучителна техника и започвам - Моцарт, Вагнер, Сепултура, Слейър, Пантера и т.н. и ще ги редувам :)

Пусни им Моцарт. Силно. 24ч.

Не искаме да пречим на другите съседи, които нямат вина. От една година живеем на квартира, при собствено жилище. Спасение от простака-селяндур, очевидно, няма.

Не искам да обиждам хората от село, които се отнасят отговорно към другите, но, да, моите съседи са от село. Минаха доста години, откакто се нанесоха над нас, но с пълна сила важи поговорката, селянинът може да избяга от селото, но селото от селянина никога.

Е това с Моцарт е много подло. Мога да си представя как едната им мозъчна клетка се гърчи и агонизира. Кудос!

Чакай децата бизончета от горния етаж да пораснат. Така ще спрат да препускат.

Да бяха само децата, с мед да ги намажеш! Те къртиха, махаха стени, ринаха подова замазка, местиха кухня в друго помещение. И сега всичко се чува у нас. Като казвам всичко, имам предвид ВСИЧКО. Простакът, дошъл от майна си, си остава простак от майна си! И не се съобразява, че живее сред хора! След като законите в тази държава не защитават жертвите на подобни издевателства, търся съвет, как законно да се справя с олигофрените. Благодаря!

Ами значи изпуснал си момоента. Къртили били стени, ринали тва онова - отиваш в общината , оплакваш се с входящ номер , ония идват и им еб..ат мамата , ако нямат необходимите подписи от архитет, конструктор инженер и разрешение от общината за провеждане на конкруктурни промени по сградата...Ама докато си траеш , ще търпиш или ще се изнесеш на село с къща и двор ..

До Тралала: Прав сте. И не съвсем. По време на пандемията на общината и беше само до моите проблеми. И, понеже сме хора, опитахме с добро, с разговори, с предложение да платим ние изолацията на техния под. Е, не се получи. Казвате, да оставим селяндура да си прави, каквото си иска в центъра на София, пък ние да ходим на село? Благодаря за съвета, но ми се щеше да има норми и закони, които да се спазват от всички, а не нормалните хора да бъдат изпращани по гори и села, за да се спасят от вилнеещата повсеместно простотия!

Хахаха

Да се снабди с парчета на Дара. Не само ще престанат купоните, но ще може да купи всички съседни имоти на безценица.

Криско "бийтс" харесва този коментар!

И при мен се е случвало да идват полицаи, които се държат нагло. Като ги питам колко точно е силна музиката, отвръщат с "достатъчно". Колко точно, питам пак, покажете ми какво показва децибелметъра :) Без децибелметър, чиито показания да запишат на акта, не могат въобще да ви напишат акт, нито да ви накарат да намалите музиката.

Ти диб*л ли си?

А къде трябва да ти го вкарат да измерят със точност? И от къде знаеш, че дебилметъра е точен и как ще докажеш, че допустимата му грешка е в граници? Със още един дебилметър!

а..... ако децибел метъра ти улезе у гъзо, ще заглушиш олелията одма.

хахахахахаххахахахаххаха